Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi -86

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Simonette daca ai nevoie de imagine si reclama la pizzerie te ajut cu placere; firma luminoasa sau de altfel, lista de meniu etc is as in domeniu caci cu asta ma ocupez. Asa ca daca ai nevoie da un semn. Deja mi-a venit o ideee super, dar nu o zic pe site, iti zic eu in privat (a nu se citi privata care la olteni ii cu totul altceva..)
Cand o sa vina bebeul tau o sa vie cu pizza in mana din prima de atat pizza.
Te pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata! Sa aveti un WE cat mai placut!
pe toata lumea!

Mergi la inceput

Fetelor, m-am distrat pe bune aseara!Chiar aveam nevoie de putina destindere!
GalinaRodicaMamica, Multumesc de propunere...suna bine, dar depinde ce implica! Noi acum suntem intr-un impas financiar si inca mai avem nevoie de multe! Ne-a ingenunchiat cuptorul, ca nu l-am gasit din prima pe tipul care face cuptoare din astea de caramida! E o adevarata istorie! Noi am gasit pe unii care au zis ca stiu sa-l faca, am bagat o groaza de bani in materiale si manopera si cand au ajuns aproape la sfarsit, au zis ca nu mai merge, ca se darama ce construiesc, ca nu se usuca mazga aia... Printr-o intamplare a dat cheliosu' de ala in sfarsit si acum s-a apucat sa-l reconstruiasca! Dar, ce sa-ti spun? Ca trebuiiau cu totul alte materiale, pe care numai el le putea procura! Asa ca alti bani, alta distractie, vreo 60 de milioane le-am aruncat pe apa sambetei! Tu fa-mi o oferta, pe care i-o arat cheliosului, si tzinem leg.!!! tie si lui domnu' Serbanica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Buna dragele mele, ca petrecere de pomina am facut aseara.

Eu sunt la birou si am intrat doar ca sa va si sa va urez un we cat mai placut.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

pupic toate endometroasele cu mare drag!

Liano, ai vazut ca nu ai citit tot??? Te-am intrebat ce zodie esti la capitolul anterior dar olteanca grabita cum esti tu

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Lauricipani cred ca ti-a raspuns Liana. Balanta, daca nu ma insel.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Lauricipani, vezi ca se trezeste olteanca acum si vine dupa tine cu Ti-a raspuns nebuna! E balanta, daca poti sa crezi!
Madana, chiar de pomina! Servici usor scumpa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

neata fetelor!
sunt si eu pe aici...mai cu treaba...mai cu pierdut vremea...
ca-s singurica...sotul meu e la un curs...
pup toate fetele
si week-end placut!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

E clar fetele ca trebuie sa ma duc la nani....n-am dormit bine aseara si cred ca m-a ajuns oboseala. Sa vedeti ce o sa radem ca sigur o iau pe coaja de la olteanca!

Ce balanta zvapaiataaaaa! Tare mi-e draga!
Si pe voi va iubesc mult fetele mele frumoase

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Aaaaam uitat sa va spun! Toata noapteam am visat ca eram la echo si-mi vedeam sarcina de vreo 6 - 7 saptamani si ma bucuram continuu de ce vedeam. Eram asa fericita in vissss.
E tare frumos dar cred ca am de asteptat ca sa devina realitate!

Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput