"Perlele" copiilor nostri (3)
Raspunsuri - Pagina 3
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Elena
Laura: "Mama, cand ai caciula pe cap mai poti sa gandesti ?"
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
Si care a fost raspunsul???
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
Elena spune:
quote:
Originally posted by corinadanaquote:
Originally posted by Elena
Laura: "Mama, cand ai caciula pe cap mai poti sa gandesti ?"
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
Si care a fost raspunsul???
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
Pai, meey, aici e vorba de perlele cupiilor, nu ale parintilor.
I-am raspuns in gluma ca depinde de capu' care este sub caciula
_
iren spune:
Asta-i din ciclu: avetzi grija ce spunetzi copiilor la nervi, ca retzin toate timpeniile! in cazul de fatza propozitzia "o s-ajung la balamuc din cauza voastra!!" a fost retzinuta cind nu trebuia
Conversatzie intre Bogdanelu shi Juli:
Juli- Unde-i tati, unde-i tati??
Bogdanelu, calm- E la balamuc tati. Tati iese din baie- Ba uite, Juli, ca nu-i la balamuc tati, era numa la baie!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
crig72 spune:
in masina in drum spre bunici.La un moment dat tati depaseste linia de marcaj de pe mijlocul soselei pentru a ocoli desigur niste gropi.Mariuca il atentioneaza "Tatiii mergi pe trotuar!!
www.babiesonline.com/babies/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
iriale spune:
Alessandro si tatal sau in gradina din fata blocului, tati vorbea cu o vecina si il tinea pe Ale in brate, care, plictisit probabil de atata vorbaraie, se baga in vorba si il intreaba in gura mare:
Papŕ, ma tu ce l'hai il pisello? = Tati, dar tu ai putzulica?
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
iren spune:
Mergem la plimbare shi trece pe linga noi un baietzel cam de virsta lu Bogdanelu cu suzeta in gura.
Io: Ia uite, mami, ce baietzel mare shi inca are suzeta in gura, vaaai, ce rushine!...Bogdanelu nu mai are suzeta de la Craciun, "i-au mincat-o renii ca aveau nevoie de mincare ca sa poata zbura sa aduca cc cadouri", da inca-i mai place sa tzoncaie, cum prinde suzeta Juliei, cum o rontzaie nitel, asha, de aducere aminte-:D Shi continuu: Da tu eshti mare, shi nu mai ai suzeta El: Nuu, nu mai am suzeta, acum am guma!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Andreea_k spune:
Maria mea ( 3 ani) nu spune inca toate literele asa ca nu pronunta bine.Ca sa exemplific : prosop = popo ( cu accent pe primul o)
Tati se pregateste sa faca baie si ia un prosop din sertar , la care Maria f mirata : Tati , popo ?
Precizez ca nu am nimic cu comunitatea gay dar mie mi s-a parut amuzant.
bonita spune:
scumpi foc,sa va traiasca.
Carina mea (4 ani)imi cere cirese din compot,le termina si mai vrea:
ea-mami mai vreau de astea(aratand spre samburii din farfuriuta)
eu-de care ?
ea-de astea in costum
mav spune:
Trebuie sa va povestesc despre Sebi (2 ani si 3 luni).....azi a fost mortal!
-azi, faceam amandoi baie, din... greseala, ca m-a prins cand sa intru in cada, se trezise din somn si n-am putut sa scap de el si m-a intrebat:
-mami, tu ai putza????
-initial, m-a blocat...
-aaaaaaaaa
-apoi, i-am zis ca am si eu putza, da' de fete
-si el are putza de baiat...
-dar nu seamana
-si mi-a aratat putza lui
-uite, mami, putza.... zebi baiat!
alta, tot de azi>
-a mancat la pranz, apoi a baut lapticul si tot n-avea somn...
-mi-a cerut insistent apa
-cand aproape terminase bibele cu apa, ii zic sa nu mai bea atata, ca face broaste in burta
-el, sare in sus!
-mamiiiii, scoate basteleeee!!!!
-eu, cica inspirata, credeam eu, zic>
-stai linistit, ca ies broastele cand faci caca!
-nu m-a lasat pana n-am adus olita..........
-s-a pus pe facut kk....
-se plesnea cu palmele pe burtica, cica sa goneasca broastele
-apoi, cand a vazut ca nu-i decat kk in oala.....
-mamiiii, nu-s baste....
-baste băchică!!!!! -broaste la burtica-
-eu.... iar pierduta....
-el, imi ia mana, mi-o face căus si incepe sa se ciupe de burta, sa scoata broastele....
-mai punea o "broasca" in mana mea, zicea, "mamiii, stai! mai e una!"
-"staaaaai, scot toate!!!!!"
Si uite tot asa..... mor de dragul lui, puiul mamei, drag!!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)
denizel spune:
Ultima perla a gandacelului nostru:
Eram si noi la un hipermarshe si la un moment dat zice: mami, de ce nu facem si noi economii, ca x-ulescu? (asta e un cunoscut de-al nostru). Am putea sa ne luam si noi multe masini, motocicleta si sa ne facem o casa mare, mare ca a lui.
Detalii: x-ulescu sta in Baneasa, are un Jaguar, un BMW si muuulte, multe altele (daca-i econom...).
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.