"Perlele" copiilor nostri (3)
Raspunsuri - Pagina 2
iren spune:
Bogdanel cam uita pe saru`mīna, shi zice buna ziua pentru masa ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
bubu05 spune:
Puiul meu e inca mic, are 1 an si nu zice mare lucru, dar Matei(2 ani), baiatul nasilor poarta o discutie cu mama lui:
mama: are tati par?
Matei: aleeee
mama: are tati nas?
Matei: aleee
mama: are tati gat?
Matei:...lupe Mati gatu' tati!
(adica rupe!)
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
nadina spune:
Din cantecelele mandarinei:
"Macaroane, rad in soare argintii
Pe farfurii"
"Cine sa straiasca, cine sa traiasca? LMA
Ma-ta sa traiasca, ma-ta sa traiasca!LMA"
Nadina
iren spune:
Venim de la magazin, Bogdanelu tzopaie fericit pe linga mine shi ma ia pīn invaluire:
- La multzi ani, mami!
- ...(hmmm...)
- mami, la multzi ani, e vevelionu, sa-mi dai chipsuri!
Jmekeroiu numa la ocazii mari haleshte chipsuri, ultima oara fiin' de Revelion, ce-o fi zis, ia s-o fraieresc nitzel pe mami, poate ma lipesc de ceva ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
adriana spune:
Olguta a inceput si ea la 2 ani sa scoata perle![]()
Bunica, de Revelion, tocmai curata/taia un pui gigant. Olguta vine si se uita intrebatoare la animalut, apoi o ia pe bunica la rost:
-Ce e aia? (incruntata)
-E un pui, Olgutica, uite, bunica il curata...
-Nu e pui!
(sta putin si se gandeste)
-E un catel!(concluzia)
Apoi, cand a vazut ca am luat-o la pupacit, a ridicat stacheta:
-E un elefant!
Apoi, la ziua varului ei. Deja lumea pleca, bunica era la usa si inca vreo 2 persoane se pregateau sa plece. Ii spun:
-Olguta, vino sa-i spui "sarumana" lui bunica, uite, pleaca...
Ea, vine in fuga de la joaca, si incepe grabita:
-Sarumana bunica, sarumana bunicu, sarumana tanti.. sarumana pisica![]()
(hai, gata, plecati cu totii, valea....)
iren spune:
Mergem la cumparaturi in Germania, la Lidl. In toiu activitatzilor, Bogdanelu vrea la wc, mergem, face cupilu, shi ma pun shi io, ca sa economisim timp
, cu plodu linga mine, ca n-aveam cum sa-l dau afara, shi in timp ce io eram concentrata, pushlamaua mica se uita atent la fatza mea shi zice foarte intzelept: Mami, faci kk, ca plingi!
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

decembrie
degetzeii
Ira spune:
Avem obiceiul sa o pupam de fiecare data pe Sofie cand se loveste....dar cateodata cere pupici si, ca sa-i capete, are nevoie de negocieri :
-Mami, pupa-ma, ca m-am lovit !
-Unde te-ai lovit, draga mea ?
-Pe gene
!
Sofie nu iubeste pampersul, dar inca face pipi pe ea noaptea. Cand vine seara, e un chin, tati si mami incearca toate metodele pentru a o...convinge. Abordez metoda din categoria : tot ce-i al altuia e mai bun
.
-Tati, pune-mi mie pampersul, daca Sofie nu vrea ?!
-Nuuuuuu, nuuuuuuu, tipa Sofie
-Tati : Ce nu ? I-l pun lui mami !
-Nuuuu, ca mami ale funduletul plea maleeeeee
iren spune:
Tati, amenintzator spre Bogdanelu, care facea o larma ingrozitoare:
- Bogdanel, daca nu te potoleshti, itzi dau fro doo la kur!!
Julia (1an 5luni), protzapindu-se hotarita in fatza lu tati:
- Kul nu!![]()
Io, exasperata:
- Bogdanel, lasa putza in pace, c-o sa se scoale!
Bogdanel, intzelept:
- Daa, putza trebuie sa doarma, ca are nevoie de somn ca sa se faca mare ca a lu tati
.
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

decembrie
degetzeii
Georox spune:
Sunt mamica in devenire si drept urmare am citit din scoarta in scoarta Perlele copilasilor. M-am distrat copios! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa ne mai delectati si pe noi,cei fara princhindei inca, caci sunt mortali! daca s-ar scoate o carte, ar fi best-seller,garantat!
tuturor! Mamici, pititci si tatici !
Elena spune:
Laura: "Mama, cand ai caciula pe cap mai poti sa gandesti ?"
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)