Viata in Germania (28)
Raspunsuri - Pagina 7
peca spune:
quote:
Originally posted by Alina
Peca ,cafeaua Amaroy nu s-a scumpit.Azi dimineata a cumparata tatal meu Amaroy rosie cu 2,79 dar si la cea de alte culori a ramas acelasi pret.
Alina
mmmda....de dimineata am intra pe pag. lor si la angebot-urile de luni 5 dec. era amaroy "unser bester" cu 3,29......acum au bagat deja pe cele din 12 dec....tipa era interesata de cea extra si cica e tot asa la 2,79.....deci nu isi face aprovizionarea
peca si niko
_
bombi spune:
Acuma am de venit de la Aldi unde am fost special sa vad care-i treaba cu cafeaua.
Deci:
-Der Feine + Schonkaffe (decof) + Unsere Bester (oferta sapt. asta) = 3.29
-Milde Bohne (verde) + Spezial Mild (albastra) = 2.99
-Extra (rosie) = 2.79
Katink spune:
Helbi, e vorba de "Dovada de intretinere" pe care ti-am trimis-o eu acu' ceva vreme? Sau altceva? Daca ai ceva nou trimite-mi te rog si mie.
Multumesc!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
peca spune:
quote:
Originally posted by bombi
Acuma am de venit de la Aldi unde am fost special sa vad care-i treaba cu cafeaua.
Deci:
-Der Feine + Schonkaffe (decof) + Unsere Bester (oferta sapt. asta) = 3.29
-Milde Bohne (verde) + Spezial Mild (albastra) = 2.99
-Extra (rosie) = 2.79
ok....ai facut lumina pe strada noastra habar nu aveam ca amaroy are atatea sorturi pt. mine era doar cea rosie si cea fara cofeina
peca si niko
_
dda spune:
Salutare tuturor!
As vrea dc se poate sa ma lamuriti si pe mine cum e cu cumparaturile on line facute in afara UE, se plateste vama,(dc da e in fct de valoare sau depinde de produs) sau cum...
(de ex dc cumpar ceva din SUA sau Japonia de pe ebay)
Multumesc!
tinatache spune:
gata, am facut comanda online de poze la Saturn, ca e langa mine si ma duc sa le iau. Stiti cumva cat dureaza pana sunt gata?
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina
copiloi spune:
Eu am dat comanda on line la Mueller, si a durat o saptamana! Pot fi gata, cred, si mai devreme!
Alina
tinatache spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Eu am dat comanda on line la Mueller, si a durat o saptamana! Pot fi gata, cred, si mai devreme!
Alina
mersic, ar fi bine o sapt., numa sa nu ma apuce craciunu ca tb sa le mai si trimit la bunici:)
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina
helbi spune:
quote:
Originally posted by tinatache
gata, am facut comanda online de poze la Saturn, ca e langa mine si ma duc sa le iau. Stiti cumva cat dureaza pana sunt gata?
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
Cit e bucata 10x15 Cristina?
Eu nu am comandat online niciodata. Cum trebuie facut? Trimit CD-ul sau cum?