Viata in Germania (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by peca
stiti cumva daca zvonul cu scumpirea cafelei amaroy de la 2,79 la 3,30 e adevarat?

am fost azi dimineata la Aldi si cafeaua era 3.29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by bombi

quote:
Originally posted by peca
stiti cumva daca zvonul cu scumpirea cafelei amaroy de la 2,79 la 3,30 e adevarat?

am fost azi dimineata la Aldi si cafeaua era 3.29

amaroy norala, rosi cred ca e,? eu nu beau cafea asa ca nu ma stiu [:), dar cine mi-a spus ca se scumpeste nu stia daca cea normala sau cea fara cofeina....si parca spunea ca mai era un sort......

peca si niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Buna fetelor,

sunt convinsa ca s-a mai discutat subiectul.. dar lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu invitatia pentru musafirii din Romania? Si cu banii?

Invitatia nu trebuie facuta la Primarie? Zicea cineva de un model de invitatie parca. Ca in aia de la Primarie trebuie sa ne declaram venituri, suprafata apartamentului samd, iar noi suntem studenti si veniturile noastre sunt.. in consecinta, iar mp nu avem decat vreo 40. Si eu vreau sa ii invit pe ai mei parinti, cu tot cu fratele meu. Mai ajuta deci la ceva invitatia de la Primarie cand avem.. resurse limitate si invitam atata persoane ?

Iar cu banii? 150 pe zi? ar fi cam mult...

Milostiviti-va si lamuriti un om in ceatza.

multumim

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

peca, drept sa spun, nu m-am uitat foarte exact.
am vazut din intimplare ca aveau la angebot "unser bester" cu 3.29 si mi-am adus aminte de intrebarea ta. si m-am uitat si in raft sa verific daca e acelasi pret si cind am vazut un 3.29 nu m-am uitat mai departe (sint parca vreo 3 feluri + decofeinizata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

laura nu stiu cum e cu invitatia,stiu ca au scris fetele pe aici acum ceva vreme.

cu bani stiu ca s-a redus la 150 euro de persoana la aratat la vama,nu pe zi.asta sunt sigura ca m-am interesat.si invitatia stiu ca trebuie tradusa si legalizata in ro.traducerea e vreo 300.000 iar legalizarea 500.000

asa cel putin sunt preturile la resita

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Alina,

ai dreptate si sincer nu am vrut sa deranjez pe nimeni.
Asa ca mi-am sters postarea pt ca nu ma reprezinta.

La acest subiectul sunt intrebari/raspunsuri care unora dintre noi ne sunt extrem de folositoare; cel putin pt mine. pt altii nu stiu.
Acelasi lucru incerc sa fac si eu cand cineva are nelamuriri.
Sunt propriile mele experiente sau lucruri stiu-te cat mai exact.

Insa este cel putin a 3-a oara cand "te legi" de mine, in special de siguranta. Cred ca nu te-am deranjat cu nimic, sau cel putin nu imi aduc aminte.
Credeam ca aici ne facem viata mai usoara, nu?

Cam atat si inca o data scuze ca intr-adevar nu am ales cele mai bune cuvinte

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Draga mea,
Nu-mi amintesc sa ma fi legat de cineva,de mai bine de 4 ani de cind scriu pe forum.Daca am avut alta opinie,asta e altceva si oricum cred ca am sustinut-o civilizat.
Dar...tonul tau "dragalas" l-am mai remarcat de curind si in postarea ta adresata altei forumiste de pe-aici asa ca...

Alina

Mergi la inceput

Peca ,cafeaua Amaroy nu s-a scumpit.Azi dimineata a cumparata tatal meu Amaroy rosie cu 2,79 dar si la cea de alte culori a ramas acelasi pret.

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bozo

Buna fetelor,

sunt convinsa ca s-a mai discutat subiectul.. dar lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu invitatia pentru musafirii din Romania? Si cu banii?

Invitatia nu trebuie facuta la Primarie? Zicea cineva de un model de invitatie parca. Ca in aia de la Primarie trebuie sa ne declaram venituri, suprafata apartamentului samd, iar noi suntem studenti si veniturile noastre sunt.. in consecinta, iar mp nu avem decat vreo 40. Si eu vreau sa ii invit pe ai mei parinti, cu tot cu fratele meu. Mai ajuta deci la ceva invitatia de la Primarie cand avem.. resurse limitate si invitam atata persoane ?

Iar cu banii? 150 pe zi? ar fi cam mult...

Milostiviti-va si lamuriti un om in ceatza.

multumim

Laura si Tudor (29.09.2004)

Laura,
Eu am facut invitatie tatalui meu,dupa modelul de formular primit de la fetele de pe forum,la Primaria de care apartin.Nu m-a intrebat nimeni nimic de spatiu de locuit sau de venitul nostru lunar.
Tin minte ca pe vremea vizelor,sotul meu le facea invitatie parintilor mei la Landratsamt si trebuia sa prezinte contractul de inchiriere al locuintei si contractul de munca.Poate ca daca faci invitatie prin Landratsamt,asa e si acum,nu stiu.

Sunt aproape singura ca daca faci invitatie legalizata la Primarie sau notar nu-ti cere nimeni venitul sau spatiul.Te angajezi conform unui articol din lege sa le asiguri casa si masa .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

In plus la ce a scris Alina: daca nu ai invitatie, stiu ca acum suma e de 30 euro/zi de pers. Dar in situatia asta nu sunt sigura ca ai tai nu ar trebui sa arate o rezervare de hotel, ceva.....

Eu am modelul ed inviattie, pe care i-am trimis-o prietenei mele, care urmeaza sa ajunga aici pe 21.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Osna, Alina, Helbi, multzam mult!

Helbi, trimite-mi si mie te rog invitatia la turcanlaura@yahoo.com

Mergi la inceput