Viata in Germania (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

BUna!

Aveti idee cum spun in germana la "a fila parul"? ca e prea compliact sa explic actiunea respectiva...
sau aveti ceva linkuri in germana legate de coafuri sa vad dc gasesc pe acolo ceva?

Merci mult!

poate te ajuta asta:

http://dict.leo.org/?lp=ende&lang=de&searchLoc=0&cmpType=relaxed&relink=on§Hdr=on&spellToler=std&search=haare

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by tinatache

quote:
Originally posted by peca

si problemuta/ intrebarea nr.2 ca era sa uit de ea si e cea mai imp. : calatoria cu bb de aproape 5 luni in ro. ? ce sfaturi/experiente/ ...../parere aveti?
caci ne gandim sa mergem in ro. de sarbatori dar inca nu ne putem decide....caci acum e un bb si nu stim cum e drumul cu un bb in masina si la ce sa ne asteptam in general ....de aceea rog parerea voastra....imi pot face o idee mai sigura asa

mersi

peca si niko
_

cu masina?

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina

da

peca si niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

peca, noi am fost cu amandoi cand avea Patrick 6 luni. El a dormit mai tot drumul, s-au mai si luat unul cu altul dar au mai facut si scandal.
Acuma mare lucru nu ai ce sa pregatesti ca banuiesc ca mananca putine lucruri. Sa ai borcanele, lapte eventual gata dozat ca sa pui doar apa, apa calda in termos... Eu le-am mai dat si din mers dar asta decideti voi. Unele mamici vor neaparat sa opreasca ca sa-i hraneasca. Ma rog, eu nu am avut probleme cu hranitul in scaunelul de masina.
Ai mei au un fel de volan de jucarie cu tot felul de chestii ca sa se joace, gasesti si pe ebay si la baby-walz. Muzica pt copii cat mai multa, Reisebett... cam asta-i.
Drum bun!

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Peca,

Noi am venit din ro in aprilie cu masina (la dus am fost cu avionul).
E drept, bb meu avea atunci 7 luni dar, pot sa iti spun ca mi-a fost mult mai usor decat daca as face un drum acum cu copilul in masina.

Acum s-ar plictisi.

Noi am avut landoul de la carutzul chico, el a stat acolo..si a mancat, s-a jucat si a dormit. nu am oprit decat in pauze de 10-15 minute. Deci, drum continuu.
Asa ca nu are sens sa iti faci griji de bb. la 5 luni mananca doar lapte, deci grija alimentatiei o rezolvi cu un termos mare de apa calda.

Daca stiti ca vremea e buna atunci va urez drum bun si fara stres!!!

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:

LA MULTI ANI ,helbi!

Nicole,mami de pici cu lipici

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

.....pana sa scriu si io un mesaj in cateva ceasuri a raspuns Cristina mai bine si mai detaliat!!!!1

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

osna,narcisa,
multumesc frumos
daca e valabil,o sa-ti dau un mail narcisa pe yahoo.10x again

Love your neighbour,eat more greens,cheer up!It might never happen...

Nicole,mami de pici cu lipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Peca,

Noi am venit din ro in aprilie cu masina (la dus am fost cu avionul).
E drept, bb meu avea atunci 7 luni dar, pot sa iti spun ca mi-a fost mult mai usor decat daca as face un drum acum cu copilul in masina.

Acum s-ar plictisi.

Noi am avut landoul de la carutzul chico, el a stat acolo..si a mancat, s-a jucat si a dormit. nu am oprit decat in pauze de 10-15 minute. Deci, drum continuu.
Asa ca nu are sens sa iti faci griji de bb. la 5 luni mananca doar lapte, deci grija alimentatiei o rezolvi cu un termos mare de apa calda.

Daca stiti ca vremea e buna atunci va urez drum bun si fara stres!!!

Alexandra

Didi,
Scuze ca te intreb,mesajul oricum nu-mi era adresat.
Nu ati folosit scaunelul de masina?Inteleg ca l-ati transportat in landoul de la caruciorul Chicco...
Mama mia,daca am inteles bine,sunteti curajosi,nu gluma!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Andreia(helbi)"La multi ani!",sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by Alina

Andreia(helbi)"La multi ani!",sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Alina

Merci mult!

Mergi la inceput