Viata in Germania (28)
Raspunsuri - Pagina 2
Alina spune:
quote:
Originally posted by osna
bine v-am regasit dragilor.m-am intors si eu de prin romania.
daca sunteti cumva interesate careva vreau sa va spun ca la vama ungureasca ne-a cautat prin bagaje iar cei care au avut produse din carne sau lapte le-au fost confiscate.
va doresc o zi minunata
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
Osna,
Bine ai revenit!
Cred ca ai avut ghinion la vama,tatal meu a venit de vreo 10 zile si nu au avut treaba lor la granita:actele si atit!
Alina
zuzunaki spune:
fetele,
va rog mult sa ma luminati si pe mine:ce trebuie sa arate la vama un cetatean roman care vine in Germania o saptamana in vizita?E vorba de sora mea si cred ca vine cu atlassibul.Eu stiam ca invitatie,asigurare medicala...bani mai trebuie sa arate pe langa ivitatie?
Multumesc mult
LA MULTI ANI ,helbi!
Love your neighbour,eat more greens,cheer up!It might never happen...
Nicole,mami de pici cu lipici
osna spune:
nicole eu i-am intrebat pe soferii de pe altassib si mi s-a spus ca daca ai invitatie trebuie sa arati 150 euro.dar la noi in autocar era o doamna care aveam numai invitatia tradusa si legalizata si nici macar la aia nu s-a uitat.
depinde si cum ai noroc.noi am fost numai 11 persoane de data asta.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
Himmelsduft spune:
Osna,
bine te-ai intors. Parintii mei cind au venit in vizita acum 2 saptamanii nu si-au luat nici macar un sandwich cu ei pe drum ci doar biscuiti, ptr ca la o cunostinta iau luat ungurii la vama sandwichurile, ca sa nu introduca mancare in Ungaria. Parintii mei mi-au adus castraveti murati la borcan si ma bucur ca nu au fost probleme sa le aduca.
O seara placuta tuturor,
Himmelsduft
narcisa spune:
Si noi am avut luna trecuta musafiri din RO. Au venit pe 6 nov. si le-au oprit tot la unguri cele 2 rotite de cascaval, altceva nu aveau ca mincare in afara de dulciuri pt. copii. Si la ei au rascolit tot autocarul si au controlat amanuntit prin bagaje, produse de carne si lactate: motivatia gripa aviara. Eu nu prea pricep ce-or avea lactatele cu gripa aviara?!? Oricum tot ce se prepara e inovensiv dupa. Dar, asta este.
Nico, daca vrei un model de invitatie, da-mi un semn. Nasii nostri asa au venit cu invitatie, bani aveau oricum mai multi la ei decit 150€, dar nu i-a intrebat nimeni de nimic. Si da ii trebuie si asigurare medicala.
toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004
concediu noiembrie Marea Baltica
peca spune:
stiti cumva daca zvonul cu scumpirea cafelei amaroy de la 2,79 la 3,30 e adevarat?
peca si niko
_
peca spune:
si problemuta/ intrebarea nr.2 ca era sa uit de ea si e cea mai imp. : calatoria cu bb de aproape 5 luni in ro. ? ce sfaturi/experiente/ ...../parere aveti?
caci ne gandim sa mergem in ro. de sarbatori dar inca nu ne putem decide....caci acum e un bb si nu stim cum e drumul cu un bb in masina si la ce sa ne asteptam in general ....de aceea rog parerea voastra....imi pot face o idee mai sigura asa
mersi
peca si niko
_
tinatache spune:
quote:
Originally posted by peca
si problemuta/ intrebarea nr.2 ca era sa uit de ea si e cea mai imp. : calatoria cu bb de aproape 5 luni in ro. ? ce sfaturi/experiente/ ...../parere aveti?
caci ne gandim sa mergem in ro. de sarbatori dar inca nu ne putem decide....caci acum e un bb si nu stim cum e drumul cu un bb in masina si la ce sa ne asteptam in general ....de aceea rog parerea voastra....imi pot face o idee mai sigura asa
mersi
peca si niko
_
cu masina?
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina
Porumbita spune:
Buna!
Aveti idee cum spun in germana la "a fila parul"? ca e prea complicat sa explic actiunea respectiva...
sau aveti ceva linkuri in germana legate de coafuri sa vad dc gasesc pe acolo ceva?
Merci mult!