Viata in Germania (28)
Raspunsuri - Pagina 4
ionela22 spune:
Buna tuturor,
sunt noua pe aici dar am observat ca sunt multe fete din München.Am mai "rasfoit" forumul si amm citit lucruri foarte interesante.
Mamica inca nu sunt dar sper ca nu le este interzis accesul aici viitoarelor mamici.
Ca o intrebare (am vazut ca aici se impart multe info utile)...imi putetzi recomanda si mie un ginecolog din München.As dori sa ma duc la un control si parca nu as dori sa merg la unul german.
Va pup pe toate si ma bucur sa va cunosc
Ioana
peca spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Peca,
Daca stiti ca vremea e buna atunci va urez drum bun si fara stres!!!
Alexandra
daca asi sti si cum e vremea...atunci as avea si mai putine griji...
mersi fetelor de sfaturi....m-am mai linistit...stiu ca nu sunt prima care merge cu bb in ro...dar la mine e prima data cu bb i incet se lasa cu emotii desi mai am inca 2 saptamani pline
tot din discutii mai vechi am inteles ca ar fi bine ca pamers/mancare/borcanase sa ii duc de aici.....saracul meu sot detesta sa mearga incarcat ....ultima data cand am fost am trimis TOT bagajul prin cumnatul meu cu tirul (atunci s-a nimerit asa) iar noi am avut kühlbox-ul cu papa si suc ....iar la granita ne-au intrebat "ati uitat cumva bagajele acasa?"
inca o data mersi
si de cafea nu stiti nimic? eu am incercat sa sun la aldi....da imi intra fax
peca si niko
_
osna spune:
fetelor spuneti-mi si mie de unde sa cumpar limba de vita sau porc.macelarie nu am prin zona iar la LIDL unde-mi fac cumparaturile de obicei nu am gasit.
mi-e pofta de o limba cu sos de legume in week-end-ul asta.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
viorela hoff spune:
cred ca trebuie sa comanzi la HL, noi asa am facut ultima oara.cred ca nu o sa gasesti in magazine.
vio
Tina catelus de catifea
Katink spune:
Osna, incearca si la Real. Eu de acolo am luat maruntaiele de pasare si am facut drob de Pasti.
Din cate imi amintesc erau si limbi, urechi, pipote, eu am luat inimioare si ficat de pui dar aveau si de porc si vita...
Peca, si eu am emotii cu drumul, e drept ca noi o luam in directia opusa Romaniei, mergem numai 5 ore, dar tot cu masina si pana acuma nu am mai avut asa un drum lung si cum eu inca alaptez... ma gandesc cum o sa fie... sper sa reziste mandra mea asa mult in scaunel... normal ca o sa mai si oprim pe drum... Noi plecam peste 3 saptamani.
Drum bun sa aveti!
Cat despre cafea nu stiu nimica, din pacate.... o sa mai intreb si eu prin jur si daca aflu ceva te anunt.
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Lauraa spune:
Salut!
Osna,limba am vazut zilele astea la Kaufland, o ditamai daraba,brrr :)
Peca, eu sincera sa fiu nu as pleca cu copil asa mic cu masina spre Ro,ca sa nu mai zic de iarna.. Noi voiam sa mergem cu avionul luna asta dar am lasat-o pt. la primavara mi-a fost frica sa ma risc, nu stiu ce vremuri grele sunt pe acolo... Mie imi mai e tare frica de raceli, surorile mele sunt vesnic racite si mai sunt si foarteeee darnice, eu iau mereu de la ele,si in Oct. a luat si Lara.. Nu mai mergem decat la primavara :) . CU masina nu o sa plec cu ea decat cand va avea vreo 4-5-6 ani, ea e absolut anti-masina, nici 10 minute nu are liniste, nu a avut niciodata,e cosmar sa mergi cu ea in masina... :(
Mama de Lara Celine
papadie spune:
Noi am fost in RO in decembrie 2004 cand Catrina avea aproape 6 luni A fost bestial ca ea a dormit tot drumul! Se trezea si minca apoi leganata adormea la lok Dar am avut mereu grija sa am laptele gata in timp Am pus humana in bibe si am avut termosuri cu apa calda Am oprit cat sa schimbam bebu si sa mancam In schimb asta vara -la un an si pe canicula- a fost horror! Oricum nu uitati sa aveti la voi lanturi pt masina!!! (in 2004 am vazut zapada in ziua in care-am plekat din RO si pe urma i-a zapacit cu nametii Apopo in 2004 pe 27 dec eram la gratar in curte in mineca scurta) Drum bun!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
papadie spune:
Peca inca ceva nu plecati in apropierea Craciunului ca stati in vama de innebuniti Si incercati sa plecati in timpul saptamanii nu sambata sau duminika In 2003 am stat in stau in viena de am innebunit si pe urma din vama in vama cite 2-3 ore iar cand am ajuns la Nadlac am stat pe putin 4 ceasuri! (aaa in ultimii ani am intrat NUMAI pe la Cenad- mult mai libera vama si f aproape de Timisoara lokul in care noi facem popas la rubedenii ca de acolo mai avem sute de km de mers) _Osna am vazut limboaice de vacutze dragute si la Wal Mart!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by pecaquote:
Originally posted by DidiAlex
Peca,
Daca stiti ca vremea e buna atunci va urez drum bun si fara stres!!!
Alexandra
daca asi sti si cum e vremea...atunci as avea si mai putine griji...
Peca, m-am referit la faptul ca poate ati aflat si voi prognoza meteo pe ro care precizeaza ca vor fi temperaturi mici si caderi abundente de zapada in iarna 2005-2006 dar, poate aveti norocul iernii 2004-2005 cand sarbatoarea Craciunului era precum cea a Pastelui, d.p.d.v al temperaturilor.
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
Himmelsduft spune:
Hallo!
Am si eu o intrebare la voi. Voi pe unde va cumparati fructele si legumele. Eu le cumparam de obicei de la Edeka si din cind in cind de la Lidl, dar am vazut la Wiso si prin ziar ca cei de la Greenpeace au facut analize si au iesit analizele rele, mai ales la Lidl. Aldi era pe primul loc. La Aldi nu imi cumpar ptr nu iti poti lua la bucata, de exemplu 3 mere, ci doar o lada, iar la noi in fam sint singura din pacate care mananca fructe multe. Am observat la Edeka ca merele sint unse, am citit ca cu ceara sa tina mai mult, dar m-am speriat cind am vazut ca au gasit urme de ierbicide si otrava in analize. In apropiere am Kaufland, Real, Plus, Penny, Lidl, Aldi si Edeka. Multumesc anticipat de raspunsuri. Un WE placut tuturor,
Himmelsduft