Cati ani are Irinel Columbeanu?
Raspunsuri - Pagina 6
osolita spune:
Nu stiu cine sta prost cu matematica , ziarele sau Irinel, am dat si eu de curiozitate o cautare pe net dupa Irinel asta si intr/unul din articolele din 16 iunie 2005 se preciza ca domnul Columbeanu tocmai a implinit 47 ani.
Andra_ spune:
Dragelor,
tatalu personajului a fost ministru in guvernele Romaniei de la Gheorghiu Dej pina in 1989, cam asta e explicatia ptr banii pe care Irinel ii intoarce acum cu lopata si ptr intilnirea lui fortuita cu cei de la Alcatel...
pasiunea lui pentru tinerele frumusele e normala daca aveti in vedere caracteristicile personajului: 1 metru si-un pic, banii girla, anturaj petrecaret etc.
relatia cu Romanita a durat mult, el a cadorisit-o cu celebra cladire de birouri din str Dr Felix (fost BAT, actualmente Rompetrol), de pe urma careia madam incaseaza acum chirii barosane si tot de pe urma relatiei cu el a ajuns ea mare femeie de afaceri in top 50. Doar ca la un moment dat a aparut pe tapet relatia Urinel - Ana Lesko, moment in care Romanita nu mai contenea sa dea interviuri prin presa de scandal cum ca ce bine le e impreuna si cum fac ei planuri de nunta... doar ca domnul a lasat-o balta si a inceput sa se afiseze cu Lesko, iar ea a trebuit sa-si refaca imaginea maritindu-se cu aviatorul Iovan si acum majoritatea o crede o afacerista respectabila maritata cu un aviator care se tine bine...
iar pasiunea lui Urinel ptr manechine si alte-asemenea e bine cunoscuta si exploatata de presa, surse neoficiale vorbind insa si de pasiunile lui mai exotice (gen sex in grup, catuse, bara ptr dans la el acasa si alte-asemenea picanterii)...
pedofil si libidinos, cam asta e stilul lui de viata, plateste banii grasi revistelor de scandal care-i popularizeaza viata si iubitele, un personaj de toata mila
Alina spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
Originally posted by DidiAlex
Io l-am cunoscut acu cativa ani fizic
no Didi,spune-ne, spune-ne cat de fizic!
cat despre "maimuta din dotare"-asa apare in toate revistele, agatata de el ca o liana, asta e stilul ei,sa arate rivalelor ca tipul e luat.
nu cred ca "nashul" a facut o greseala ca i-a invitat, cine stie ce audienta a avut si uite cat mai discutam pe aceasta tema!
p.s.-nu ma mai joc, Didi si-a editat mesajul!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Daaa,si la emisiunea Loredanei tipa era lipita cu Superglu de el si parea ca ii face o placere maximaaaaa .In casa lui,a vorbit putin cu ea si a declarat ca il iumbejte de crapa petrele,mama ei aproba relatia lor in timp ce surorile nu.Citeam ca are 17 ani,pai nu e considerata corupere de minore?
Crez ca-s cel mai caraghios cuplu dä VIP-uri romanejti .
Alina
Monica-Elena spune:
Am vazut azi si eu emisiunea de pe B1TV in reluare si zicea ca are 48 de ani dar arata bietul de el a tataie rau de tot , iar fatuca aia era ca iedera.....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Alina spune:
quote:
Originally posted by Andra_
Dragelor,
tatalu personajului a fost ministru in guvernele Romaniei de la Gheorghiu Dej pina in 1989, cam asta e explicatia ptr banii pe care Irinel ii intoarce acum cu lopata si ptr intilnirea lui fortuita cu cei de la Alcatel...
pasiunea lui pentru tinerele frumusele e normala daca aveti in vedere caracteristicile personajului: 1 metru si-un pic, banii girla, anturaj petrecaret etc.
relatia cu Romanita a durat mult, el a cadorisit-o cu celebra cladire de birouri din str Dr Felix (fost BAT, actualmente Rompetrol), de pe urma careia madam incaseaza acum chirii barosane si tot de pe urma relatiei cu el a ajuns ea mare femeie de afaceri in top 50. Doar ca la un moment dat a aparut pe tapet relatia Urinel - Ana Lesko, moment in care Romanita nu mai contenea sa dea interviuri prin presa de scandal cum ca ce bine le e impreuna si cum fac ei planuri de nunta... doar ca domnul a lasat-o balta si a inceput sa se afiseze cu Lesko, iar ea a trebuit sa-si refaca imaginea maritindu-se cu aviatorul Iovan si acum majoritatea o crede o afacerista respectabila maritata cu un aviator care se tine bine...
iar pasiunea lui Urinel ptr manechine si alte-asemenea e bine cunoscuta si exploatata de presa, surse neoficiale vorbind insa si de pasiunile lui mai exotice (gen sex in grup, catuse, bara ptr dans la el acasa si alte-asemenea picanterii)...
pedofil si libidinos, cam asta e stilul lui de viata, plateste banii grasi revistelor de scandal care-i popularizeaza viata si iubitele, un personaj de toata mila
Moama mia,bine le-ai mai zis!
Citisem prin ziare ca tac-su fu diplomat prin vechiul regim.
Alina
Teodora D. spune:
la vremea cand incepea sa se afiseze cu anna lesko, m-a frapat asemanarea fizica dintre ea si romanita; anna era insa "versiunea imbunatatita" cu vreo 20 de ani.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
gangurici_licurici spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Cred ca glumiti cu 40-45 ani. Are 100, cred. Nici dinti nu mai are...
http://community.webshots.com/user/tora97
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Eu stiam ca Virinel are peste 50, catre 60 chiar, iar mie mi se pare de-a dreptul libidinos. Eu nu l-as lasa sa-mi pupe nici mana... Si daca tot se barfeste: asta se afiseaza asa, cu toate pustoaicele (apropo, parca tipa de aseara e si minora), da din cate stiu eu e casatorit, cu acte in regula, nevasta ce face? Tace malc, ca sa nu fie "desmostenita"? Vezi, de-aia is bune legile americanilor. Divortezi, pleaca nevasta cu tot ce ai, sa te inveti minte altadata. Pai asa sa tot divortezi
Teodora D. spune:
azi carcotasii l-au luat in suturi pe virinel. l-au imbracat pe pushtiu in fetita, au zis ca are 10 ani, iar poponel(interpretat de mistretu') a facut stanga imprejur dupa ea.
cat despre tanara prostituata-au parodiat-o si pe ea intr-o sceneta cu super-nanny si au aratat-o si in realitare, pe podiumul de moda unde s-a zis ca nu avea chiloti.acum,drept sa va zic,m-am binoclat cu atentie si mi s-a parut ca avea niste chilotei bej, din aceia string.
Christel spune:
Fetele, sunteti de coma, m-am prapadit de ras; eu cred ca domnulC are sigur peste 55 de ani, dar avand in vedere ca are in prejma(a se citi in pat) numai domnisoare tinere,isi spune cuvantul.....
Pe el nu-l alearga politia pentru corupere de minore ca pe Guru, ca pe ala il alearga prin toata lumea!!!!!!!!