Cati ani are Irinel Columbeanu?
Eu stiam ca are in jur de 40 max 45 de ani. Colegele mele de birou spun ca ar avea 60. Cine ma poate lamuri ?
Raspunsuri
Alina spune:
Eu l-am vazut la "Lori"de curind,nu prea stiam cine-i domnul dar nu am pierdut nimic .In fine,am priceput ca-i cam la 50.
Alina
paula2003 spune:
E trecut de 50, la cum arata.....dar are bani si fete una si una.
Paulacu Paul 34+ siAlexandra
Rufus spune:
Cred ca glumiti cu 40-45 ani. Are 100, cred. Nici dinti nu mai are...
http://community.webshots.com/user/tora97
Magdone spune:
Nu stiu cati ani are, dar am prins putin din emisiunea de aseara de pe B1Tv unde era invitat cu noua lui "achizitie" si pur si simplu mi s-a facut ...nu stiu fratilor, dar fetiscanele astea chiar asa de rau se pot cobori...nici un pic de creier...
iar de calitatea emisiunii ce sa mai zic...
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Eftimie C. spune:
Aseara a fost invitat cu matisoara lui (care radea de una singura si statea lipit de el ca siamezii) si a declarat ca are doar 48 ani, da' se simte...Praslea cel voinic...
Daca fata are 18 ani cum a incercat sa dovedeasca la Teo in emisiune, relatia e OK (oricum nu va dura mai mult decat celelalte relatii pe care le-a avut Irinel), dar ce ne facem ca lui ii plac prospaturile de 16-17 ani?Eu cred ca e putin...pedofil.Stiu ca fetele il accepta, noroc de situatia lui, dar daca nu era bogat...cine se mai omora dupa el.
Totusi, se face prea mult tam-tam pe cazul lui.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ruxandra_sb spune:
Aseara, la "Nasul" (B1 TV), Irinel Columbeanu a afirmat ca are 48.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
Teodora D. spune:
am citit recent ca 47; desi la cum arata...
dar sa nu-i plangem de mila, vedeti ca are parte doar de "prospaturi"; nu am vazut emisiunea de la b1, dar am vazut-o si pe "prietena" intr-o revista, e minora.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
tinatache spune:
da' ästa cine mai e??
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3945 de euro, Lumina ochilor pentru Alina
otau spune:
Multumesc pentru lamuriri.
Eu nu le inteleg pe fetele astea care se agata de el. Chiar asa, sa faci pentru bani orice? Mi se pare prostitutie.
ellen spune:
Chiar asa, vorba lui tinatache, asta cine mai e de se vorbeste in ultimul timp numai de el?