Cati ani are Irinel Columbeanu?
Raspunsuri - Pagina 5
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Io l-am cunoscut acu cativa ani fizic
no Didi,spune-ne, spune-ne cat de fizic!
cat despre "maimuta din dotare"-asa apare in toate revistele, agatata de el ca o liana, asta e stilul ei,sa arate rivalelor ca tipul e luat.
nu cred ca "nashul" a facut o greseala ca i-a invitat, cine stie ce audienta a avut si uite cat mai discutam pe aceasta tema!
p.s.-nu ma mai joc, Didi si-a editat mesajul!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
DidiAlex spune:
He he Teodora, m-ai prins cu greseala..pana sa editez io...ai sarit pe mine.
Sincer, nu mai sunt la curent cu VIP-urile astea de 2 lei de ceva timp.
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
DidiAlex spune:
Da, l-am reeditat cand am vazut ce prostie am scris..dar daca te uiti timp editarii este inainte de mesajul tau, NU?
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
mihaela_80 spune:
didialex, taica-su a fost, parca, timp de multi multi ani secretar general al Comitetului Central al PCR, asa-i?...
Teodora D. spune:
asa e Didi, dar mie imi ia mult sa trimit un mesaj, nu doar pt. ca netul se blocheaza tot timpul, ci si pt. ca asta micu' misuna primprejurul meu si stau cu un oki pe el.
sunt de acord ca vip-urile astea sunt de 2 lei, dar altele nu avem, pe astea ni le serveste mass-media.ar fi interesant de deschis un subiect depre vedetele adevarate ale Romaniei, oare cate ne-ar iesi la numaratoare?
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
laurajr spune:
Fetelor, si io ma gandeam acu 2 zile sa postez un subiect legat de domnu virginel, da' problema mea e alta : in Ro sexul cu minore nu mai e calificat drept infractiune ?
Ca pp ca pe dnsoara n-o tine doar pt un pupic seara ...ca daca e asa platonik relatia ma inscriu si io domle, am auzit ca i-a oferit cadou o pereche de silicoane de 4000 euro si urmeaza maruntisurile : o casa, o masina .
Pai ce , mor daca pup si io broscoiul contra-cost ?
Prin ziare scria ca mandra are 17 ani, deci e MINORA .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
energy spune:
ce-am mai ras azi hai ca sunteti tari.
Adevarul ca e o caricatura, una hidoasa, iar daca are numai 48-50 de ani e si mai rau, tata arata mai bine de un milion de ori, nu mai spun ce varsta are............
DidiAlex spune:
Da Mihaela asa este!
de la mine.
de la subiectu asta ca cine stie ce prostie mai scriu si .
Oricum sunteti tari
Alexandra
laurajr spune:
Btw, acu cativa ani povestea ca in 24 dec 1989 bantuia prin sediul Ministerului Comertului Exterior cand s-a intalnit cu francezii de la Alcatel care cautau disperati pe cineva caruia sa-i ofere milioane de franci sa puna o afacere pe picioare . Adik a fost omul potrivit la locul potrivit !
Eu stiu ca e managerul Alcatel in Romania . Si protectorul muzelor
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
paula2003 spune:
Ce ma-ti facut sa rad, virinel....poponel,...poate gasim si acest subiect la arte!!!!
Paulacu Paul 34+ siAlexandra