Cati ani are Irinel Columbeanu?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Nu stiu cine sta prost cu matematica , ziarele sau Irinel, am dat si eu de curiozitate o cautare pe net dupa Irinel asta si intr/unul din articolele din 16 iunie 2005 se preciza ca domnul Columbeanu tocmai a implinit 47 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Dragelor,

tatalu personajului a fost ministru in guvernele Romaniei de la Gheorghiu Dej pina in 1989, cam asta e explicatia ptr banii pe care Irinel ii intoarce acum cu lopata si ptr intilnirea lui fortuita cu cei de la Alcatel...

pasiunea lui pentru tinerele frumusele e normala daca aveti in vedere caracteristicile personajului: 1 metru si-un pic, banii girla, anturaj petrecaret etc.

relatia cu Romanita a durat mult, el a cadorisit-o cu celebra cladire de birouri din str Dr Felix (fost BAT, actualmente Rompetrol), de pe urma careia madam incaseaza acum chirii barosane si tot de pe urma relatiei cu el a ajuns ea mare femeie de afaceri in top 50. Doar ca la un moment dat a aparut pe tapet relatia Urinel - Ana Lesko, moment in care Romanita nu mai contenea sa dea interviuri prin presa de scandal cum ca ce bine le e impreuna si cum fac ei planuri de nunta... doar ca domnul a lasat-o balta si a inceput sa se afiseze cu Lesko, iar ea a trebuit sa-si refaca imaginea maritindu-se cu aviatorul Iovan si acum majoritatea o crede o afacerista respectabila maritata cu un aviator care se tine bine...

iar pasiunea lui Urinel ptr manechine si alte-asemenea e bine cunoscuta si exploatata de presa, surse neoficiale vorbind insa si de pasiunile lui mai exotice (gen sex in grup, catuse, bara ptr dans la el acasa si alte-asemenea picanterii)...

pedofil si libidinos, cam asta e stilul lui de viata, plateste banii grasi revistelor de scandal care-i popularizeaza viata si iubitele, un personaj de toata mila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

quote:
Originally posted by DidiAlex

Io l-am cunoscut acu cativa ani fizic

no Didi,spune-ne, spune-ne cat de fizic!

cat despre "maimuta din dotare"-asa apare in toate revistele, agatata de el ca o liana, asta e stilul ei,sa arate rivalelor ca tipul e luat.
nu cred ca "nashul" a facut o greseala ca i-a invitat, cine stie ce audienta a avut si uite cat mai discutam pe aceasta tema!

p.s.-nu ma mai joc, Didi si-a editat mesajul!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Daaa,si la emisiunea Loredanei tipa era lipita cu Superglu de el si parea ca ii face o placere maximaaaaa .In casa lui,a vorbit putin cu ea si a declarat ca il iumbejte de crapa petrele,mama ei aproba relatia lor in timp ce surorile nu.Citeam ca are 17 ani,pai nu e considerata corupere de minore?

Crez ca-s cel mai caraghios cuplu dä VIP-uri romanejti .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Am vazut azi si eu emisiunea de pe B1TV in reluare si zicea ca are 48 de ani dar arata bietul de el a tataie rau de tot , iar fatuca aia era ca iedera.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Andra_

Dragelor,

tatalu personajului a fost ministru in guvernele Romaniei de la Gheorghiu Dej pina in 1989, cam asta e explicatia ptr banii pe care Irinel ii intoarce acum cu lopata si ptr intilnirea lui fortuita cu cei de la Alcatel...

pasiunea lui pentru tinerele frumusele e normala daca aveti in vedere caracteristicile personajului: 1 metru si-un pic, banii girla, anturaj petrecaret etc.

relatia cu Romanita a durat mult, el a cadorisit-o cu celebra cladire de birouri din str Dr Felix (fost BAT, actualmente Rompetrol), de pe urma careia madam incaseaza acum chirii barosane si tot de pe urma relatiei cu el a ajuns ea mare femeie de afaceri in top 50. Doar ca la un moment dat a aparut pe tapet relatia Urinel - Ana Lesko, moment in care Romanita nu mai contenea sa dea interviuri prin presa de scandal cum ca ce bine le e impreuna si cum fac ei planuri de nunta... doar ca domnul a lasat-o balta si a inceput sa se afiseze cu Lesko, iar ea a trebuit sa-si refaca imaginea maritindu-se cu aviatorul Iovan si acum majoritatea o crede o afacerista respectabila maritata cu un aviator care se tine bine...

iar pasiunea lui Urinel ptr manechine si alte-asemenea e bine cunoscuta si exploatata de presa, surse neoficiale vorbind insa si de pasiunile lui mai exotice (gen sex in grup, catuse, bara ptr dans la el acasa si alte-asemenea picanterii)...

pedofil si libidinos, cam asta e stilul lui de viata, plateste banii grasi revistelor de scandal care-i popularizeaza viata si iubitele, un personaj de toata mila

Moama mia,bine le-ai mai zis!
Citisem prin ziare ca tac-su fu diplomat prin vechiul regim.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

la vremea cand incepea sa se afiseze cu anna lesko, m-a frapat asemanarea fizica dintre ea si romanita; anna era insa "versiunea imbunatatita" cu vreo 20 de ani.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Cred ca glumiti cu 40-45 ani. Are 100, cred. Nici dinti nu mai are...

http://community.webshots.com/user/tora97

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu stiam ca Virinel are peste 50, catre 60 chiar, iar mie mi se pare de-a dreptul libidinos. Eu nu l-as lasa sa-mi pupe nici mana... Si daca tot se barfeste: asta se afiseaza asa, cu toate pustoaicele (apropo, parca tipa de aseara e si minora), da din cate stiu eu e casatorit, cu acte in regula, nevasta ce face? Tace malc, ca sa nu fie "desmostenita"? Vezi, de-aia is bune legile americanilor. Divortezi, pleaca nevasta cu tot ce ai, sa te inveti minte altadata. Pai asa sa tot divortezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

azi carcotasii l-au luat in suturi pe virinel. l-au imbracat pe pushtiu in fetita, au zis ca are 10 ani, iar poponel(interpretat de mistretu') a facut stanga imprejur dupa ea.
cat despre tanara prostituata-au parodiat-o si pe ea intr-o sceneta cu super-nanny si au aratat-o si in realitare, pe podiumul de moda unde s-a zis ca nu avea chiloti.acum,drept sa va zic,m-am binoclat cu atentie si mi s-a parut ca avea niste chilotei bej, din aceia string.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Fetele, sunteti de coma, m-am prapadit de ras; eu cred ca domnulC are sigur peste 55 de ani, dar avand in vedere ca are in prejma(a se citi in pat) numai domnisoare tinere,isi spune cuvantul.....
Pe el nu-l alearga politia pentru corupere de minore ca pe Guru, ca pe ala il alearga prin toata lumea!!!!!!!!

Mergi la inceput