Cati ani are Irinel Columbeanu?
Raspunsuri - Pagina 4
roxana1974 spune:
Mooor tzatzooooooooo!!! Anderra, m-ai terminaaaaat , energy
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
papadie spune:
Batrâne si invidiuaseeeeeeeeeeeee
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
dyana spune:
quote:
Originally posted by papadie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
Yes !
P.S. Haide maaa, si pitic si batran si putoare ... , prea multe
ileana spune:
Saracul Irinel...ce i-ati facut!
Are doar 48 de ani!
E baiat fain mai, ganditi numai cate fapturi a lansat:
Romanita, Ana Lesko, Blanche...
cait spune:
pai ne intrebam de ce are tata sarm si trecere la tinere??pai ia uitati-va voi de azi dimineata deja a umplut 3 pagine pe desprecopii asa k..d'aia are trecere
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Alina spune:
quote:
Originally posted by dyanaquote:
Originally posted by papadie
Yes !
P.S. Haide maaa, si pitic si batran si putoare ... , prea multe
Mah,atita am ris ca varsai si cafiaua pe tastatura!
Va spusei ca eu am vazut emisiunea Loredanei in care fu 'mnealui invitat.E oleaca mic(max 1,55 dupa calculele mele),oleaca batrin si muuult .Loredana i-a vizitat garderoba si sa vedeti ce haine avea individul:numa'camesi cu floricele multicolore si paiete,pantaloni elastici si mulati pä corp .
In emisiune a prezentat dormitorul cu un pat imens,in forma de inima dar zise ca are tot felul de sali unde "zace"si isi epuizeaza iubitele.
Alina
Teodora D. spune:
apropo de garderoba lui virinel, imi place sa urmaresc in reviste calificativele care se dau pt. modul in care se imbraca "vedetele". urinel primeste intotdeauna nota maxima, chiar daca are pe el o camasa de in care ii vine ca un sac(de fapt, la inaltimea lui, nimic nu ii sta bine), dar e de la armani sau gucci si atunci toti stilistii pica pe spate- uite dom'le ce bine se imbraca dezvirginel!
semnat-o babuca invidioasa.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
ralnied1 spune:
La "Nasul" a declarat aseara, cu gura lui proprie din dotare, ca are 48 de ani.
Da' stiti ce mi-a placut? Ce fata scarbita a facut maimuta de langa el, cand moderatorul l-a intrebat pe Columbeanu de relatiile cu altele, cand a pronuntat numele Anei Lesko etc... Si cum se mai tinea fata de el, cred ca se credea in bananier!!! Nu l-a scapat nici o secunda... Fixata, dom'le, sa nu-l piarda cumva!
Oricum, o porcarie de emisiune! Pacat de Moraru ca s-a pretat la asa ceva!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
DidiAlex spune:
ce-am mai ras...bune subiectele astea..ar trebui puse in galeria subiectelor de ras alaturi de unele de la Femina intim!!!
si, ca sa va dau o tema de gandire ar trebui sa va intrebati mai intai care sunt parintii acestui individ si mai ales tatal!
Dau la cel care descopera.
Io l-am cunoscut acu cativa ani (fizic e cam scund), eram la servici la cineva si am dat nas in nas cu el.
Si, acu 3 ani parca acest domn a facut o masina cadou Annei si cat m-am mai chinut sa ii gasesc o funda pe placul lui
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez