Nazdravani de aug-sept 2003 (67)
Raspunsuri - Pagina 5

dana_ene spune:
Ultima zi la birou !
Mai apar pe-aici in 2008 .
Strang de prin sertare, imi iau ce mai am aici acasica si.... gata !!!!!!!!
Oana_noemi, imi pare rau ca nu s-a putut altfel, dar uite-asa mai apucam sa ne intalnim, tot e bine .
Voi sa fiti sanatosi, ca oportunitatile pot sa mai apara oricand.
Cristina, un pupic dulce lui Andrei - un model de fratior.
Daniela (30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

cristinamh spune:
dana, felicitari pt ultima zi de munca...
uite cand vad si la tine 30+.... ca mai e un pic... abia astept sa ne dai vestea cea buna!!
oana, io nu ma simt ignorata, da' vreau de baut?? se pune?? ca mor anul asta, nu tu o sarma intreaga, un vinisor... o tuiculitza sa te incalzesti...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

iuliana76 spune:
Va scriu repede ceva ca-s cu Emma in brate si nu prea pot sta mult. Si la noi a venit Mosul dar Andreea spune ca jucariile i le-a adus tata. Sper cu Mos Craciun sa inteleaga mai bine ca mereu i-l arat la televizor si-i spun cine este.
Luni ne-au chemat de la cabinetul pediatrei sa-i facem vaccinul antirujeolic Emmei, din cauza epidemiei. Miercuri am fost si l-am facut. Va trebui repetat la 1 an si 6 luni. Mi-a zis sa fiu atenta intre zilele a 5-a si a 10-a, sa nu faca febra, bubite, sa nu tuseasca, in caz contrar sa merg cu ea la cabinet. Pentru ca i-am facut vaccinul asa mica e posibil sa aiba reactii adverse. Eu sper sa treaca cu bine.
Sanatate lui David.
Iuliana.

mihaela_s spune:
cristina, i-am raspuns ca e "gaula" pe care face pishu si se distra apoi copios de ceea ce descoperise.
oana-noemi, imi pare rau ca nu v-a iesit "pasenta" cu Parisul. Va doresc reacomodare cat mai usoara acasa.
dana-ene, sa ne vizitezi si de acasa, da? Ce ma face burticuta Roxana?
mireaf, ce diferti pot fi copilasii, chiar gemeni...pupici multi mamico de 3 copilasi!
iuliana76, pupicei pentru Andreea si Emma.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

cristinamh spune:
io incep sa urasc televizorul. ca urmare a reclamelor la cosmetice, fi-miu a ajuns la concluzia ca fata lui ridata si neelastica are nevoie de tratament. drept urmare se da toata ziua cu crema. si pe mine sigur nu m-a vazut facand operatiunea. si cere "chi" si se da bine, pe fata, maini, in par...... apoi vrea si strugurelul, da' e cam nemultumit ca nu lasa urme. si ca sa fie tabloul complet, imi aduce elastice de par sa-i fac mot sau agrafe sa-i prind parul...si se duce si la oglinda sa=si vada realizarea.
e de rau sau e de bine!? cum s-o iau?!
in rest, incep sa fiu multumita de cum evolueaza "relatia" cu sor-sa. e clar ca-i place sa fie atins cu manutele ei... si cand il vad ca inchide ochii, iau eu manuta lu' iris si-l mangai. e in extaz! faza dura aseara. hotaram sa-i facem baie. ne aude vorbind, se duce la baie si vine cu cadita... si cum ma vede ca-i scot pantalonasii, imediat, sa-i facem baie...
avem si poza de tablou
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

ankalaura spune:
Uite ca n-am mai reusit sa ating calculatorul....
Nici noutati n-avem. Incercam sa ne dregem de ultimele semne ale gripei sau ce-o fi fost, ca si pe mine m-a prins rau de tot, cu tuse si dureri de ureche. Si ca sa fie tacamul complet a reluat si Eliza tusea, cand ziceam ca am terminat tratamentul. Sper zilele astea sa scapam.
Mi-e ciuda ca maine iar e luni, si iar serviciu si alergatura, abia astept concediul. NOI STAM ACASA anul asta, si abia astept!
Vreau sa luam din timp un bradut, sper sa gasim unul mai mic. Mi-e ciuda ca an de an macelaresc astia padurile, si aduc mai mult brazi mari, fara nici o selectie...
Ma tot gandesc ca ar fi cazul sa pun pe hartie ce cadouri vreau sa iau, nu de alta dar sigur nu prea voi avea cu ce, asa ca macar cu lista in fata, macar voi renunta la unele gandindu-ma, nu uitandu-le.
Nici pe Eliza n-a impresionat-o Mos Niculae, s-a dus la cismulite foarte natural, ca si cand ele acolo trebuiau sa fie si sa contina in mod firesc ceea ce contineau. I-am luat un puzzle lung de un metru si ceva, cu Alba ca Zapada.
Pentru Craciun, am inceput sa o intreb ce vrea sa ii aduca Mosul. De asta pare sa ii pese PUUUUTIN mai mult, poate pentru ca este mai bine reprezentat... N-am priceput inca daca vrea un calut sau un carut. Prima data a spus ca vrea un calut. Cand am insistat eu aspura celui de-al doilea, a spus carut, poate ca tocmai i-am dat o idee in felul asta.
Voi ce planuri aveti? Hai ca va pup pentru ca ma calareste!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

iuliana spune:
Va spun adevarat ca am copil rautacios care scuipa, musca, bate si zgirie. La gradinita una din 2 zile imi spune educatoarea ba ca a muscat, ba ca a zgiriat pe careva. Intr-o zi ma duc sa o iau si Emma imi arata ca a scuipat si muscat un boy:). A doua zi educatoarea imi arata baiatul zgiriat si muscat de Emma in ziua aia care i-a lasat pur si simplu urma de dinti pe git, ca la vampiri. Saracutul baietel, mi-a fost asa mila de el. I-am zis educatoarei sa o puna la time-out, ca nu avem ce sa ii facem. Peste 2 zile, iar imi arata educatoarea un alt baietel zgiriat de Emma. Era si bunica-sa acolo care venise sa il ia. Am intrat in pamint de rusine. I-am zis ca eu o pedepsesc, dar pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. Cica reactioneaza asa pentru ca ori baieteii (si sint vreo 5-6 baietei si 3-4 fetite) o string in brate si vor sa o pupe, ori ea se simte amenintata cu ceva si atunci actioneaza. Acasa, cind am intrebat-o daca a pus-o Miss la time-out, mi-a zis ca da si s-a dus la perete si mi-a aratat. Imi e mila de ea, dar trebuie sa invete disciplina. Nu mai zic ca, oriunde mergem si vede baietei sau fete mai maricele, ii scuipa si tipa la ei. intr-o zi am fost cu ea la alimentara si a inceput sa scupe casierita. Mi-a cazut obrazul de rusine si mi-am cerut scuze. La dr, cind am fost la controlul Emmei si asistenta i-a vorbit, la fel...a inceput sa scuipe asistenta si sa faca figuri. Apoi i-a venit rindul doctoritei sa fie scuipata. Ce sa zic, imi crapa obrazul si mi-am propus sa o corectionez bine. Am fost sa le facem poze la Studio fetelor imbracate in craciunite si in rochite elegante. Nu a vrut si pace, a facut un scandal de se auzea tot magazinul. Imi venea sa o bat, dar mi-a fost frica de camerele de filmat si ca ma vede cineva si apoi ma baga in puscarie. Pot sa va spun ca imi tremura carnea pe mine de nervi si imi venea sa o las in lift si sa plec.
Diana e cumintica, tot se mai scoala noapte de 3-4 ori, dar ziua nu zice nici pis. E mai smecherita acum ca vrea mai multa atentie:). Are 8.590 kg la 6 luni si 68 cm. Sint f. multumita de ea. A reusit sa se intoarca si de pe spate pe burta, dar nu face o pasiune din intoarceri, ci numai cind pur si simplu e fortata de imprejurari:). I-am facut si ei torutlet la 6 luni, numai ca saracuta nu prea a putut sa se bucure de el ca era rupta de oboseala si a cam plins. In schimb, noi ne-am bucurat din greu:). Am pus niste pozici aici http://community.webshots.com/album/519305127tMpRkn .
Azi am pus luminte in fata casei cit timp au dormit fetele si a ramas Emma cu gurita cascata:) cind i-am aratat. A vazut ea si la alte case, dar nu si la noi. I-am zis ca avem luminite ca sa stie Santa unde sa vina sa aduca cadouri:). Cind o intrebam ce vrea sa ii aduca, ne zice Belle pinses (princess:) si witch si m&m:). Cred ca si de brad o sa fie tare incintata. Oricum, la ea o s avina cu un laptop, set de tarc, carut si scaun de masina pentru bebe si papuci roz din saten de casa cu puf:). La Diana o sa vina cu o un covoras cu multe jucarii si eventula niste hainite de vara daca o sa gasesc sau o sa vadem noi.
Am facut comanda de bordura-tapet cu printese pentru camera Emmei. Ar trebui sa vina in vreo 5 zile. Sint curioasa sa vad reactia Emmei cind o sa isi vada camera.
Inca nu m-am apucat de curatenie. Sint in criza de timp, miine seara am un examen, Alex are unul saptamina viitoare, vineri plecam la niste prieteni si probabl ca o sa vina si Santa (daca gasim costum), daca nu, o sa schimbe copiii cadouri intre ei.
Am mai pus niste poze cu fetele aici http://community.webshots.com/album/458134131tZbylB/7 (pag 8 si 9). Ma cam lasa memoria si nu mai tin minte daca am mai trimis linkul cu pozele astea. Pe bune ca ma lasa memoria. Le-am cumparat la fete rochitele la fel si, pentru ca Emma vroia sa se tavaleasca cu ea prin casa, le-am ascuns. Am cautat rochiile in toata casa 2 zile de am innebunit. Am scotocit peste tot... M-am certat cu Alex ca, puteam sa jur si chiar am si facut-o, el a luat rochitele la cererea mea si le-a pus in garaj. Si da-i scandal si vina pe el ca nu stie unde le-a pus. Si mai sint faze din astea cind pur si simplu nu imi amintesc ce am facut cu un lucru. Garantat trebuie sa iau ceva lecitina:(.
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

cristinamh spune:
of, ma iuliana, te inteleg perfect.de bine de rau andrei nu e asa violent, dar ne face spectacol din orice. cu tipete si urlete, trantit pe jos...dat din picioare... nu mai stiu ce sa-i fac, cu vorba buna clar nu merge. si apoi, nu stiu cum sa-i explic sa aiba rabdare, ca nu se poate sa obtina intr-o secunda totul.
ca sa nu mai zic ce circ ne-a facut cand am plecat in vizita... ca el nu voia si pace acolo. plangea, tragea de noi sa mergem PA, se ducea si ne aducea ghetele sa-l incaltam si sa ne incaltam... ne-am simtit ca naiba, si chiar nu stiu unde gresesc.
Iris-Sabina(17.11.2005)

oana_noemi spune:
Fratilor, eu am munte de bagaje si maine dimineata ne trezim la 5, la 6 plecam cu taxiul pana in celalalt capat al Parisului, de acolo luam un autobuz care ne lasa la aeroport si la 10:20 decoleaza avionu', iar la 2 am ajunge in Bucuresti!
vai de fundu' nostru, avem 5 genti si inca au mai ramas vreo cateva cutii babane de trimis, si unt numai toale si jucarii, cum am reusit sa strangem atat, nu pot sa-mi dau seama!
Cristina si Iuliana- e varsta, asa face si al meu, nu's cat va consoleaza, dar nu-i asa terorist ca ai vostrii, e ceva mai rezonabil, iar time-out l-am aplicat si eu si da rezultate foarte bune.
Iuliana-am citit subiectul tau cu casa cu caini si pisici, frateeee, cine-s inconstientii astia?
Sa nu-mi spui ca Alex nu e de acord cu tine, ca ?
Am avut si noi matza si aspiram la 2 zile, dar tot era un calvar, gaseam par si pe scutecul lui erik si ma scotea asta din minti!hotarat lucru, animalu' nu are ce cauta in casa cu un copil mic care se taraie pe jos, plus ca era terorizata biata matza ca o tot tragea de coada!

oana_noemi spune:
Apropo-Iuliana ai pus linku de la poze de doua ori, dar sa stii ca asta cu memoria, sufar si eu rau de tot, eu nu imi aduc aminte obiecte uzuale cu m se numesc, anii astia de stat acasa plus stressul din ultima vreme mi-au cam pus capac!
Ankalaura-nici noi nu am insistat prea tare pe faza cu Mosu', anul trecut lui Erik ii era frica teribila de el, plus ca buzunarele nu o sa ne permita cadouri!
Pupici la toata lumea!