Nazdravani de aug-sept 2003 (67)
Raspunsuri - Pagina 4

dana_ene spune:
Cristina, frumoase aventurile "fratilor Hornoiu".
Eu raman la parerea ca Andrei este super-cuminte.
E atat de dulce ca imi vine sa-l pup asa... de la distanta.
Esti o fericita.
Iuliana, care va sa zica e rost de dat jos kilogramele cu 2 nazdravane, da ?
Asta-i bine.
Imi pare rau ca Emmei ii e teama de Mosh.
Uite ca noi suntem fericiti la faza asta, abia asteapta sa-l vada pe MOSH CIUN. Ba chiar ne cara pe la toate virtinele unde-l zareste pe cate unul.
Georgiana, dulce tare Teo.
Mi-a placut cum a prins ea smecheria ca daca-ti faci ghetutele, vine si-ti aduce cadouri (pisica in special) .
Sa ne povestesti ce reactie a avut cand a vazut ca asta-noapte n-a mai trecut pe la ea.
Noi am reusit sa-i gasim Oanei calutul balansoar pe care doreste sa il primeasca de la Mos Craciun.
Eram si eu si Cosmin asa de fericiti aseara, de parca ne cumparasem cine stie ce.
Daniela (30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

irinuca spune:
Mai fetelor,vreau sa va spun ca lui Radu i s-a cam rupt(scuzati) de Mos Niculae.Mda, a fost de treaba ca i-a adus cadouri dar n-a prezentat prea mult interes.Pacat ca eu ma agitasem mai rau ca el.
Eu la doctori si controale am fost, ma prezint bine si cu un BB de impozanta statura de 2 cm.
Eu sunt super, super strasata ca n-am cumparat inca nimic pt. Craciun (am o droaie de membrii de familie!!!)si nici nu stiu cand voi reusi daca sunt la serv de la 9-5 si apoi acasa cu Radu.Cu Radu o rezolv repede ca ii iau un acvariu cu pesti ca-si doreste el muuult.Ma duc in Obor si-l rezolv in cateva ore.Dar ce fac cu ceilalti..stati asa sa-i numar...mmmm...10?
Va pup si mi-e dor de voi.
Cristina- Andrei e baiat de baiat.Zau.Tare scump tre sa fie.Asa bunut si protector.Radu parca vad ca o sa-l ia la palme pe frasu/sorsa.
Irinuca 9+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutzaPOZELE NOASTRE[url]

mihaela_s spune:
Ei la noi e cam batalie intre surori...sunt curioasa ce veti povesti peste un an jumate-doi, cand si mititelele vor avea personalitatea lor...ca ale mele rar au momente sa se inteleaga. Desi stau dupamesele impreuna, dar mereu e cearta...pe ce pune Diana mana, aia vrea si Silvia. Le mai temperez eu, Diana ii da putin Silviei, apoi ea se plictiseste si inapoiaza jucaria Dianei, dar e destul ca striga si eu trebuie sa fiu mereu pe post de arbitru intre ele...
Insa nu ma mir, nici eu nu m-am inteles cu sora mea pana a intrat ea la facultate, asa ca am de asteptat...
Cel mai frumos e cand canta impreuna, Silvia e topita dupa orice cantec si canta de zor, prinde foarte repede orice. Acum preferatele sunt gingabels gingabels si mos ciun cu plete dabe, din care canta prima strofa foarte frumos. Sunt curioasa daca la serbare va sta pe scena sa cante cu copiii.
Heheee, sa va povestesc ce a descoperit fatuca mea aseara...era in funduletul gol si curioasa, se uita sa vada cum/ce e intre picorusele ei si la un moment dat striga:"uite ce am eu aici! o gaula! de ce e gaula aici?"
Cu Mosul asta mai mic, Silvia n-a facut deosebire ca e altul decat CIUN, chiar azi cand am intrat in casa a strigat: "a nit moshu'" si s-a repezit in bucatarie unde a ramas punga cu dulcurile primite de la mos, bucuroasa ca a venit mosul iar.
Se imbraca singura la plecare de acasa, iar la venire isi alege hainutele cu care vrea sa se imbrace in casa, le scoate ea din dulap, protestand ca "fac eu chingula!" , reuseste sa-si ia chiar si sosetutze in picioare.
Inca o mai cere pe bibi a ei, dar s-a lamurit ca nu am mai gasit-o si e ok.
va pup, trebuie sa merg la facut baie, dat mancare...etc, ritualul de culcare, stitzi voi!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

danat spune:
Noi nu am prea mai apucat sa scriem ce si cum cu Raduc, dar v-am citit sa stiti. Eu sunt mai mereu pe fuga si de aceea nu prea scriu. Insa nu sunt suparacioasa daca nu imi raspundeti puteti sa ma si ignorati!
Irinuca sper sa te simti mai bine cat de curand, sa treaca greturili, alea alea, si Radulescu Banderas sa presteze corespunzator la olitza! Daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca nici Raduc al meu nu prea face, accepta in 90% din cazuri sa stea pe olitza, dar degeaba! Cred ca depinde foarte mult daca ii prindem in momentele in care chiar au o "apasare".
De ex acum 2 seri Raduc papase bine, se vedea burtihanu' plin si tacsu l-a pus pe olitza. In 10 min a prestat ditai kkloiul si pishu' Eu care eram la bucatarie nu pricepeam de ce-l felicita tacsu cu apelative de gen "campionul lu' tata", iar Raduc, cu pantalonii in vine, aplauda trofeul puturos din olitza. V-ati fi gandit ca un simplu kk de copil va genera asa bucurie in familie?!
Dana-ene cum te mai simti? mai ai putiiiiin....ma apuca pe mine crampele cand ma gandesc... Mercic de aprecierile pt pozele cu Raduc. Iar ala nu e un studio propriu-zis, este la o cunostinta de-a noastra acasa, care s-a apucat de biznis cu asa ceva din pasiune.
Am citit de Oana ce bucurie pe capul ei cu moshu'Nicolae. Ce sa mai zic...dupa cum povesteste si mihaela_s despre Silvia, se vede ca fetele sunt mult mai prezente in realitatea zilnica, baietii astia parca sunt mai zurlii, cu capusorul numai pe distrugeri sau patzanii care mai de care.
Eu doar ii povestesc lui Raduc de Moshu' care sta la geam si-l vede daca face prostioare si nu-i aduce nici o jucarie. Ce sa zic, se uita el spre ferestre, fara prea multa convingere, dar nu se cuminteste! Asa ca subscriu la cele zise de Irinuca, si-anume ca baieteilor li se cam rupe (pe bune!) de mosh'. Poate ar avea mai mult succes o "baba" pe la 20j de ani si blonda....
Cristina hai ca-mi place atitudinea de fratior mai mare a lui Andrei si ...jos sosetele! Uite ca eu pot sa ma laud ca Raduc isi duce pampersul la gunoi si-l arunca de sus, zici ca-i la rugby, da cu el in galeata aia de-o scoate din tzatzani.
Reby sanatate multa lui David!
Oana-noemi nu stiu daca ti-am zis atunci, dar sa stii ca si eu am ramas cu gura cascata (si cu balele ) la pozele din Pari'. Iar Erik e un scummmmmp! Cu cine vrei ma sa semene papacios si gras?!
Fetelor din Bucuresti, cum faceti fatza nebuniei din orash?! Eu speram sa inceapa mai spre mijlocul lunii, dar parca dupa ce a trecut 1 decembrie s-a dat startul la nebuneala in circulatie! Eu nu mai suport frate asa zapaceala, parca se strica toata atmosfera care ar trebui sa fie acum....
Aveti mosi organizati la servici? Se face ceva pt pitici?
Noi aici ne-am gandit sa stringem bani toti ca sa facem un bradutz (ca in baza firmei...ciu-ciu) si inainte de Craciun sa stringem toti copilasii pina in 7 anisori si fiecare parinte sa aduca ceva cadou pt copilul propriu pe care apoi, un mosh dintre colegi, sa i-l dea. Sper sa fie ceva frumos si sa guste si Raducul meu chestia asta!
Hai ca si cand scriu....nu mai termin!
Pupe si sanatate!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

dana_ene spune:
Mihaela, si Oana mea - ca si Silvia - vrea mereu sa se imbrace SINGULA.
Sosetele le pune si ea dupa "lupte seculare" si desigur caciulitele. La bluze si pantaloni se chinuie, uneori ii iese si striga triumfatoare POT !!!!!
Aoleu... faza teribila aia cu "gaula"!
Irinuca, ma bucur sa aud ca este bine samburica din burtica .
Avem si noi cateva poze proaspete.
Daniela (30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

oana_noemi spune:
Mihaela-tare Silvia cu "gaula"! Sunt ceva de groaza la varsta asta!
Cristina-Zambaretzu' vad ca nu se dezminte nici cu surioara, cred ca el o vede ca pe o papusa, poate i-o fi zis bebelina ca e cald la picioare!
Danat-ce firma e asta de nu organizeaza un Mos acolo pentru copii?
Bine ca ati avut voi macar initiativa! Bravo campionului lu' tata pentru prestatie!
Dana-ene-ce plete are Oana! E tare frumusica!
Irinuca-ce gradinita il primeste pe Raducu din iarna?
Noi ne intoarcem pe 13 in tara, ne-a dat cu rest si nu ne-au iesit planurile aici, am rasucit-o pe toate partile, frumos Parisul, dar e mai bine pentru noi acasa!
Pumpici!

mireaf spune:
Hai ca intru si eu o fuguta sa va zic ce mai facem ca tocma au adormit piticii. Sa stiti ca nu v-am uitat, am fost la curent cu tot ce-ati scris si v-am vazut si pozele, da n-am apucat sa scriu.
Va zic si eu cu scuzele de rigoare un LMA intarziat Andreilor si Andreelor si Nicoletei.
Am vazut pozele cu fratii Hornoiu, ma declar indragostita de bucalata si brunetica Iris. Pupici si multa sanatate sa creasca puiul mare. Iar faza cu soseta a fost dementiala.
Raduc este un fotogenic si un frumos, ca de obicei. Cand o sa fie piticii mei mai maricei vreau sa-i duc pe toti trei sa le fac si eu asa poze frumoase.
Am salivat dupa pozele de la Paris, sunt o spendoare. Oana lasa-l pe Erik, ce daca e mai slabut? Sanatos sa fie!
Dana_ene, haioasa Oana cu premergatorul, si ce mare a crescut! Iti tin pumnii pt. momentul maret care se apropie!
Reby multa sanatate lui David, a fost tare faza cu moshu.
Eu de o saptamana am ramas singurica, dupa socul din primele zile acum ma declar chiar linistita. Desi mor de dorul lui Alex, nu mai am in urechi urletele ei ca n-o las sa se suie pe "bebiti" si nu mai trebe sa fiu cu ochii in patru sa nu-i mai ia in brate, ca era sa-l scape pe Gabita. Vreau sa va zic ca fazele de gelozie mai trecusera, la sfarsit ii tot mangaia si pupa,le facea baita si masaj. Intindea manuta si zicea: Pune!(adica sa-i pun ulei sau sampon). Binenteles ca jumatate era si ea in cadita.
Piticii sunt bine, Gabita e un mancacios, abia il mai iau in brate, cred ca se apropie de 6kg, e un ranjit si-un vorbaret. N-am treaba sa-l iau in brate, adoarme singur. In schimb Mihaita e un terorist, vrea numai in brate, are colici si urla din te miri ce. Avem vreo 3-4 reprize de urlat pe zi, la el in patut, apoi dc vede ca nu vin tace si suspina de mama focului.
Cu alaptatul tot mixt suntem, am avut o tentativa sa renunt la san, eram varza de oboseala si abia reuseam sa mananc ceva, da mi-am mai revenit. Gabita e mort dupa san, este in extaz cand il pun la san, in schimb Mihaita nu e asa incantat.
Cu somnul noaptea nu e o regula. Azi noapte au dormit amandoi de la 21,30 la 5,30. Poate fac un obicei, ca ma trezeam de 8-10 ori pe noapte, ca si Iuliana.
Aaaa, uitam sa va zic. Vede Alex putza baietilor si intreaba: mami, ce e acolo? Ce puteam sa-i zic: tzatza lui bebe mami, ca ea asa zice la treaba cu pricina. Desi parea tare nelamurita, ca si cum mami asta bate campii. Intr-o seara a pus mana si vroia sa traga de ea.
Avem si noi cateva poze noi: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=519320281&ran=19408
Hai ca ma lungesc si eu , va las si va pup. Multa sanatate, sa va ajute Domnul!
Flori, Alexandra(22 sept 2003), Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/gemenii05

ankalaura spune:
IN SFARSIT IMI MERGE NETU!!!!
Dar va scriu de acasa, diseara, acum m-am distrat putin cu ce ati mai scris.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

cristinamh spune:
fetele.... continuam!!!
iris trb musai sa stea cu salopeta cu totul . pantalonasi si sosete nu tine, c-o descalta fra-su in 3 miscari.
in seara asta am avut in schimb alt spectacol. emotionant de mi-au dat lacrimile. stateam pe scaun, iris pe picioarele mele. dadea ca disperata din maini. vine andrei, si fata ii da cu manutele pe fata... asta inchide ochii de placere si sta sa-l mai mangaie. apoi o mangaie si el. si... surpriza, trage sa o ia in brate. io pun(dar o tineam eu de fapt) intre manute... si o pupa!!! pe nasuc, ca n-a nimerit gurita (stiu canu-i recomandabil, da' n-am avut inima s-l opresc). apoi se uita la mine triumfator!! m=a terminat! primul pupic dintre frati!!
si adaugam si episodul 2... am fost in vizita la fini. la plecare, las fata imbracata in casa, si noi iesim pe hol sa ne echipam. ei bine, se duce andrei si ne arata fata, ca sa plece si ea PA... concluzie, nu avem copil de dat
mihaela vreau si eu raspunsul dat la intrebarea silviei... sa fiu pe faza peste vreo 2 ani
danat... in loc de "ignore"
oana...... ce rau imi pare...
flori mie nu-mi merge linkul
si...... ce sa fac cu andrei, ca atunci cand vrea ceva tipa sau urla. devine enervant, nu are deloc rabdare ca sa-i dau ce vrea! si doar nu e printul desertului sa fac temenele in fata lui si cand pocneste din degete eu sa spun "domnul e servit"
...
...pls...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

oana_noemi spune:
Cristina- asta e, dar am luat o decizie si nu mai are rost sa ne para rau. Cu urlatul asa face si musiu Erik, eu ii spun ce am de spus si-l mai las sa urle, ca sa vada ca nu imediat obtii ceea ce vrei!
Danat-cin'te-a ignorat pe tine p'aci?
Hai mai bine !
Care se mai simte ignorat, sa vina aici ca dau de , ca sa-mi mearga bine in Romanika, patria muma!
hai va pup, hac, ca-m roiesc fluturasii!