Nazdravani de aug-sept 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

iuliana, cristina, e varsta nebuniilor, nu va stresati...trece si vine alta, alta nebunie . Silvia calca cu succes pe urmele Dianei, vrea ea sa le faca pe toate;asa facea si sor'sa cand era micutza. Acum nu are rost sa va spun cate mai face cea mare...o sa vedeti si voi la momentul oportun, dar e adevarat ce se spune:copii mici-probleme micii, copii mari-probleme mari . Oare ce o sa ma astepte peste vreo 5-6 ani? Sau mai putin?
Crize din astea de povestiti voi sunt si la noi...intr-o zi a inceput in magazin, i-am explicat ca daca nu tace plecam, nu tacea si am lut-o de mana indreptandu-ma ferm spre intrare...a tacut ca prin farmec si ne-am contiinuat cumparaturile. Daca aveti timp, uitati-va la Super Nany, are niste sfaturi foarte bune!
Noi mai avem problema cu culcatul, trebuie sa o anunt cu o jumate de ora inainte, sa-i spun de cateva ori ca mergem la culcare, apoi e putin circ la imbracat...noroc ca apoi ramane linistita in pat si adoarme singurica.

oana-noemi drum bun! Si reacomodare usoara, asta ti-am mai zis, stiu ca ma repet .

Silvia s-a trezit azi dimineata cu febra , a stat acasa...iar vineri avem serbare. Sper sa se faca bine!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

SALUATERE

si noi avem crize de personalitate, dar o sa treaca
eu mai am ceva rabdare dar tati nuuuu

va pup
sunt pe fuga ca de obicei in ultimul timp

numai bine

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ce pauza, mihaela, ca am nervii in pioneze...
inca putin si ma albeste andrei, simt ca nu mai rezist... o iau pe aratura. azi spectacol toata ziua, el nu mananca, face numai ce are chef. si nu stiu ce sa-i mai fac!
asa ca incerc sa numar pana la 10, sa respir usor, si s-o iau de la capat cu numaratul. bine ca iris e cuminte, ca zau ma internam la nebuni. mi-a ajuns pe we cand avea si fata crizele ei, ca desteapta de ma-sa mancase salata de vinete. acum vreau o minune, andrei sa vorbeasca si sa ma inteleg cu el.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Uof Cristina, te cred ca nu e usor...o stiu pe Silvi ce face, macar ale mele se vad numai dupamasa de pe la 17.30-18, mai o plimbare, cumparaturi...acasa doar vreo ora, max. 2 in care se cearta aproape non-stop. Rare sunt momentele de tandrete, macar a invatat si Silvia sa spuna "iata-ma!" si sa o pupe pe Diana. Si Diana a inteles saraca ccc ca nu are sanse sa se joace inca cu jucarii impreuna cu sora-sa.
ei, asta e! Ma consolez ca poate va veni si vremea aia!
si spor la numarat .

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Eee...fetelor printre reusesc sa vin sa zic si eu 2 vorbulite.
Azi am implinit 10 saptamani si dupa un calcul scurt inseamna ca...am ajuns la sfert!!!
Am niste nervi de nu va vad si as da cu toti de pamant.Drept urmare am reusit sa ma cert cu Mircea si cu soacramea asa ca acum am un stres in plus.

In ceea ce priveste Raducu si isteriile lui, eu ma pot lauda cu un cupil destul de intelegator.Daca ii dai o explicatie pertinenta de ce nu are voie sa faca cutare lucru, intelege si chiar e cooperant.Dar sa nu cumva sa-i spui " n-ai voie si gata"."Nu e voie sa pui mana pe cutit ca te taie.Hai sa-ti arat" si trebe sa-i arat cum inteapa.
Dar nici explicatiile nu-s intodeauna castigatoare.De exemplu ma dispera ca scuipa pe vitrine in magazine si zice ca deseneaza sau ca le spala(depinde de chef), vorbeste urat cu bunica si matusa mea de 87 de ani si nu le lasa sa puna mana pe el.

Dimineata am gasit si noi postul de radio pt. pitici si tare incantat a fost de el.Sunt curioasa daca asa va sta mai mult sa se joace la el in camera.
Ii iese o masalutza si-mi tot spune ca-l doare la guritza.Aseara si-a bagat mana in gura si a varsat tot ce a mancat(si mancase bine firar sa fie!)
Noi stam cam rau cu plictiseala.Adica de la 5 cand se intuneca nu iese nicaieri si cum nu are stare in casa nu-l linistesc decat cu desene.Dar nici cu astea nu prea sunt de acoord.Prea mult televizor/zi!Mai mergem pe la Mall ca ii place cu scarile rulante sau la Cora ca-i place sa se joace cu beteala.
Voi ce faceti? Cum va mai distrati?
Va pup mult si mi-e dor de voi.Scrieti cam rar(cine vorbea...)

Irinuca 9+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Mda, si la fi-mea functioneaza explicatiile savante, daca ii zici "nu e voie" obtii instant efectul invers, asa ca de multe ori ajungem la conflicte, intrucat eu stau tot mai prost cu rabdarea.
Si capra mea e plina de energie si elan, s-ar urca si pe tavan, in schimb nu reusesc s-o conving sa faca ceva la olita nici cu flori. Nu vrea si pace! O pui acolo, sta, se tine bine si face in pantaloni dup-aia.
Ieri a scos o faza monumentala, dupa ce trasese o portie de kk (in pampersi) sub forma de bilute mioritice, o iau la baie, o schimb si ii arunc capodopera in toaleta in speranta ca va pricepe ideea. Ea se chiombeste admirativ in vasul de toaleta si zice mirata: "ia uite! am facut pui de caca!". Am crezut ca imi crapa stomacu' de ras.

Noi maine o asteptam pe viitoarea bona, sunt extrem de stresata pe tema asta, am emotii daca o sa-i placa de noi, daca or s-o accepte zgatiile, cum ne vom intelege...
In acest scop incerc sa ma mobilizez sa mai ordonez nebunia din casa, da' am asa o lipsa de cheeef...

Irineaua isi bate joc de mama ei de cateva zile, doarme ingrrrozitor noaptea, ma scoala de n-spe mii de ori, nu pot s-o conving sa inghita piure de legume, nici iaurt natur, vrea numai chestii dulci, fructe, cereale, iaurt cu fructe si lapte. Si daca e obosita face un scandal si niste aruncaturi pe spate si niste nervi de-mi vine sa o dau de pomana!

Si io am o perioada mai cu draci, m-am ofticat si pe maica-mea care nu e in stare sa ma intrebe de sanatate in schimb se ratoieste la mine prin telefon din orice rahat, dorm ca naiba de putin si prost, cand nu ma scoala piticania ma scol singura si stau huhurez cate doua ore in toiul noptii, astept sa treaca anul nou si sa ne invatam cu bona sa mai ies si eu altundeva decat la supermarket, ca m-am salbaticit de tot, nu mai am nici un strop de viata sociala, nu mai am rabdare, chef de viata, nimic-nimic!

Irinuca, mai ai rabdarica vreo 3-4 saptamani si se va schimba perspectiva asupra vietii, ai sa vezi ca vor trece si greata, si oboseala si nabadaile...

Pe Miruna nici eu nu stiu cum s-o mai distrez, nu-i mai plac nici jucarelele, are niste cubulete pe care le tot face si desface, creioanele colorate si cam atat, nici Lego n-o mai pasioneaza. In schimb incepe sa invete sa scrie, il face destul de corect pe A (bine, de cele mai multe ori iese ca un H), a reusit sa compuna si un fel de Soare, din pacate n-am eu suficient talent si imaginatie cat sa-i ajunga ei. Si la noi e prea mult teveu pe zi, din fericire vad ca am mai rarit-o cu "Mogli", ca intr-o vreme ma capiase. Sper sa-mi mai revin eu dupa ce vine tanti bona si sa ma pot ocupa mai cu atentie de ea. Si astept sa vina vremea gradinitei, este exact ce avem nevoie acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai, m-am distrat copios si radeam si plangeam in acelasi timp.
Mihaela Suuuuper faza cu "gaula" pt Silvi!!!

Si pentru ca am citit ce mai fac piticii vostri parca m-am mai linistit. Bafta mea e ca Andra vorbeste, dar ce vorbeste, ce-i turuie gura...moama, moama, ca ma si doare capul cateodata. Ca sa nu mai spun ca am inceput maratonul intrebarilor!!
Aseara a avut o problema cu "umbra": unde-i? dar ce face? dar unde se duce? nu ne face nimic, nu? robocop ne pazeste de umbra?? etc...si tot pe aceeasi tema timp de vreo juma' de ora
Ceea ce e mai dezarmant e ca am copil stricacios. Ce atinge se transforma in bucatele mici-mici. In fiecare zi tre sa dau macar de 2 ori cu aspiratorul in urma ei, in fiecare zi mai sparge cate-o cana, pahar, farfurie...incat m-am gandit sa o trec la "de tabla"!!
Ultima chestie decretata de ea e ca vrea sa se faca vrajitoare, ca ea nu vrea sa fie nici cuminte, nici frumoasa!!! iar minunata ei bagheta de printesa s-a transformat intr-o adevarata bagheta de vrajitoare cu care tot ne atinge spunand: acum te fac broasca!!! si pana nu oracaim nu se potoleste...

hai ca va

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hai moralul sus!!!!! Se poate asa ceva mai fetelor???? Rade ciob de oala sparta ca si eu am un moral "ridicaaat", dar nu stiu din ce cauza, de fapt ar fi mai multe: serviciul "sublim", noua bona (de care sunt multumita in mare, da' tot stau cu inima un pic strinsa ca la orice inceput), cutremurul care mi-a dat o reactie...,etc. etc.
Roisinule eu cred ca starile tale se datoreaza in primul rand oboselii. Zic din experientza, ca atunci cand nu dorm ca lumea si se aduna oboseala, imi vine ori sa string pe toti de gat, ori pe mine. Las' ca o sa vezi ca va fi mai bine cu bona, o sa mai ai timp sa te socializezi, sa respiri, sa iti clatesti ochii si gandurile. E tare greu asa, din toate partile solicitata. Eu si numai cu un Raduc si cand era mai mic turbam daca nu reuseam sa am o ora si pt mine macar de 2-3 ori pe luna. Putere multa si cat mai multe ore de somn bun!
Irinuca io una tot sper sa te simti mai bine cat mai curand ma, sa simti si tu sarbatorile. Cat despre plictiseala, las ca Banderas al tau se ia de mana cu alt Raduc, ca si al meu se invarteste in jurul cozii. E adevarat insa ca noi il scoatem, si seara afara, adica macar o ora ca doarme cam 2-3 ore la prinz si trebuie sa respire si el un pic dupa aceea. Si-i plac luminile din vitrine asa ca nu pot sa-l privez de placerea asta. M-a distrat cum zici ca scuipa Radu pe vitrine, pfuaaaa, golanasul
Liliana si eu abia astept sa vorbeasca Raduc, sa ne intelegem si noi ca oamenii, nu numai cu da si nu ca raspuns la intrebarile adultilor. Super ca Andra vorbeste asa bine! Pupilici vrajitoarei blonde
Mihaela_s cred ca e mortala Silvia zicand "iarta-ma". Nu pufniti in ras?
Oana-noemi venirati ma? Sau nu ati ajuns inca acasa din cauza aglomeratiei din orash? Uelcam oricum si iti ofer un kil de lamai sa-ti treaca de Bucuresti.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Buna seara la toata lumea !

Am zis ca daca stau acasa o sa am la timp !!!! Nici pe net nu mai intru, toata ziua umblu (ca imi gaseste consortul cate ceva de rezolvat in fiecare zi sa nu cumva sa dorm si el sa munceasca !Noroc ca Sasha e la gradi pana pe 23 cand avem serbare. O tinem tot intr-o raceala, dupa faza cu 40 grade cand am stat o saptamana acasa a fost o saptamana la gradi si in wee a facut iar febra, alt antibiotic .. alte doua zile acasa, apoi l-am dus si eu la gradi cu medicamentele dupa el ( ca asa fac toti !!!), iar lunea asta a inceput sa ii curga nasul si sa tuseasca (dar muci nu gluma !!) din fericire fara febra. Toti copiii sunt cu nasul in pioneze asa ca n-are rost sa il tin acasa, sa ii treaca, sa il duc dim nou si a doua zi tot cu nasul curgand vine acasa. De abia astept primavara !!!!!

Nu stiu daca am apucat sa va zic, am scapat definitiv de suzeta, uraaa!
De distrat copilul acasa nu mai am nici o idee in plus : tot desene "animale" ( aceleasi de nspe ori pe zi : Winnie the Pooh, Pisicile Aristocrate si mai nou Cartea Junglei 2), creioane colorate, cuburi, ceva puzzle, in rest imi toaca mie nervii si urla din orice.

Recunosc ca am citit ultimele pagini in diagonala, promit sa recuperez !

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput