Bebelusi de mai-iunie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

in sfarsit reusesc sa semnez si eu condica dupa nenumarate incercari nereusite ....
multumim pt urarile de ieri pt cel mai pitic bb din gasca. am ajuns si noi la 5 luni

cu intarziere dar LA MULTI ANI !!! mamicilor si taticilor Andreea si Andrei si bb-ilor va ma traiasca sa fie sanatosi, frumosi, mancaciosi si cuminti!

LA MULTI ANI si bb-ilor de 31 ai 1 : NARDI GABRIEL, DRAGOS ALEXANDRU, MARA AUGUSTA, CRISTIAN, MARIA ANTONIA

si nu in ultimul rand LA MULTI ANI !!! ROMANIEI si romanilor de pretutindeni

ca tot am terminat cu urarile am mai schimbat un pampers si am mai spalat niste zdranganele ...

stefania ... super! am ras cu lacrimi

elisor, imi pare tare rau pentru pierderea suferita. pupici lui andreas si nu-l lasa sa vada cat de afectata esti ...
laptele praf (subiect care s-a inchis de mult, dar am ramas datoare cu un raspuns ) eu il iau din bucuresti. in cta eu nu mi-am facut mutatie sau nimic altceva. din cauza asta nu stiam ca in tara se da alt lapte decat in buc. stupid. parca n-ar fi tot copii. daca imi explica si mie cineva cum gandesc mai marii acestei tari are o bila alba, ca pe mine reusesc sa ma lase cu gura cascata de fiecare data.

ioana, da-i copilului apa ca rau nu are ce sa-i faca. asa cum un adult are nevoie de 2 litrii pe zi (felicitari celor care reusesc sa-i bea; eu mai repede 2 litrii de cafea ), asa si un bb are nevoie de ... cat o putea el sa bea. desi medicii din ro nu spun nimic de apa, mie un medic libanez, prieten de familie, mi-a spus sa-i dau bb-ului apa de la o luna ca sa-i curete stomacelul de grasimea care o continea laptele meu. dar gaza mea si acum se stramba la apa, dar reusesc eu sa o pacalesc si tot ii dau cate putin pe zi.

fetelor vreau si eu, va rog, regimul monty. eu am incercat sa incep un disociat saptamana asta dar din cauza de sot imi este aproape imposibil. se stramba daca trebuie sa manance singur ... de zici doamne ce-i asta. in plus ii gust gaze piureurile, mancarea care o fac pt barbata-miu si se duce d... tot.
vestea buna este ca maine venim acasa
si cum iar o sa fiu single in timpul saptamanii vreau sa ma apuc serios de treaba ca altfel imi tai venele.

cu vaccinurile m-ati amerit de tot. nu stiu cum puteti sa tineti minte denumirile alea ca pt mine este imposibil. dar o sa mergem sapt viitoare la doctor si o sa ma sfatuiesc cu ea ca as vrea sa-i fac si eu la 6 luni vaccinul care este si pt meningita si etc

pt noi acum schimbatul a devenit o adevarata aventura pt ca copilul meu a dezvoltat o pasiune pt statul pe burta. sare ca arsa cand o pun pe spate. se joaca pe burta, doarme pe burta, chiar si cand mananca incearca sa se intoarca pe burta

mami de annelies(30.06.2005)
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neatza la voi!

Ieri am avut o presimtire destul de nasola, taota ziua si am fost extrem de agitata. Sa va zic despre ce este vorba. Ma gandeam la prietena mea Lili care trebuia sa nasca. Si ma gandeam numai la chestii nasoale, ca in mod normal ma suna daca era ceva... Si ieri o sun, nu raspunde. Sun acasa, nimic....
Mai ce se-ntampla... Mai astept pana seara cand sun acasa din nou... Imi raspunde mama ei cu o voce trista si zic dar ce s-a intamplat? Si ea zice: A nascut Lili, un baietel de 3.400 si 52 cm... Moama, zic eu! Si ii spun treaba cu presimtirea. Zice ea: Pai a nascut prin cezariana si cica o cam doare burta. Exact ce simteam eu, ca am dureri de burta... Si i-am povestit si ei si-mi zice ca s-a gandit si Lili la mine si ii zice lui maica-sa sa ma anunte... Dar am sunat eu! Eram in al 9 cer... Ziceai ca am nascut eu, nu alta!

Noi suntem bine azi ne-am trezit pe la 9.00, deh cam puturosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna dimineatza,
ce mai faceti dragutelor? Vad ca sunteti toate puse pe slabit, ba cu regim, ba cu Cindy . Caseta cu Cindy m-ar tenta si pe mine....unde ziceti ca o gasesc? Cu regimul......la cat apuc eu sa mananc, daca mai tin si regim, ajung ca aia din lagare.

Incepand de ieri Bia sta singura in fund. Este adevarat ca nu sta decat cateva minute, apoi cade pe-o parte si trebuie sa o asez iar, dar este o realizare . Uitati aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ruxivisan/detail?.dir=/a8b8&.dnm=2ea8re2.jpg&.src=ph
La baie este cea mai mare distractie pe fetele mele:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ruxivisan/detail?.dir=a8b8&.dnm=a72cre2.jpg&.src=ph

Ia uitati ce fatza are aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ruxivisan/detail?.dir=/a8b8&.dnm=d408scd.jpg&.src=ph

In legatura cu mancarea, este fun fructe, dar cand vine vorba de legume este jale. Piureul de legume facut de mine, nu il accepta deloc, iar pe cel de la borcanase il accepta daca il mai amestec cu ceva gen cereale, branza de vaci. De maine vreau sa incep sa-i dau galbenus de ou. Spuneti-mi va rog cu ce sa il amestec.

Daca va face placere sa va uitati, maine la emisiunea lui Teo de la 17.45, este Alex cu scoala de balet. Fetitele sunt adorabile, iar costumele sunt excelente. Pentru cine nu stie cum arata Alex, Teo va vorbi putin cu ea si cu o fetita mai mica, si apoi puteti sa o urmariti desfasurandu-se pe poante .

Pupici

Ruxel

Bianca la 4 si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Ref. la apa sau ceai nici Timeea nu prea bea, doctorita mi-a spus sa insist ca are nevoie organismul si de apa. Asa ca am insistat si doar de 2-3 zile vad ca accepta. Cred ca nu alegeam eu momentul potrivit, acum dupa masa de legume care are si carne vad ca imi bea cate 100 ml ceai, apa nu-i place. La inceput strangea buzele, credea ca-i lapte si am fortat-o si cand a priceput ea ca-i satisface cerintele a continuat de nu-mi venea sa cred. Ce nu-mi place este ca refuza din start fara sa gust , strange puternic buzele si da din cap ca nu vrea dar nici eu nu ma las Cateodata vad ca o stresez cu insistenta mea dar trebuie sa faca si ca mine, nu?

Tdi,imi pare rau pentru intamplarea cu oparitul,am si eu o prietena care a patit ceva asemanator cu bebelusul sau cand il spala , avea masina de spalat in functiune si furtunul de la evacuarea apei in chiuveta si in timp ce spala copilul a inceput evacuarea apei fierbinti si s-a oparit copilul pe picioruse, nu foarte tare dar cat sa sufere saracutul.

Stefania Nicolae, la inceput m-am mirat de Maya(Florentina G) ca sta in picioruse singurica si acum de Bumbuza ta, nu-mi vine sa cred, eu nu am mai intalnit bebelusi asa mici si asa de zvelti. Felicitari!
Si eu ma amuz cand o vad ce smechera este, dimineata ea mananca dormind si cand nu mai vrea se opreste,ii apropii de buze suzeta deschide gura, i-o scot si ii apropii biberonul strange buzele, o mai testez inca o data , la fel si binenteles ca ea are ochii inchisi si doarme si eu usor ii ating buzele cat sa nu simta forma si degeaba, e superba, imi vine sa-i ciupesc buzitele.
Mai nou am renuntat sa ies cu carutul afara pentru ca al meu este super greu si mai mult ma chinuiam si i-am scos rotile , binenteles dupa ce m-am chinuit sa le spal pe pozitie fara sa stiu ca se scot,cand mi-a aratat sotul am ras ca am stat cocosata jumatate de ora sa le bibilesc,erau pline de noroi, l-am spalat bine si l-am instalat in sufragerie,este si pe post de masa de mancat si fotoliu de relaxare, sta domnisoara si cand ii mai arunc din cand in cand cate o privire si un zambet fara sa-i adresez cuvinte la fel imi raspunde si ea cu un zambet frumos. E tare scumpa.

Ruxel, galbenusul de ou fier tare il combin cu ficatel , crema de legume ,branza dulce dar il pun intr-o cantitate mica de legume ca sa fiu sigura ca il mananca, la inceput il amestecam in toata cantitatea de crema si binenteles ca ea nu manca tot si ratam oul.

Loreen, imi inchipui ce greu poate sa-ti vina sa nu ai fetele cu tine cateva zile.

corni si bebe (11 May 2005)

Mergi la inceput

Nelia, uite reteta de:

OREZ DOBROGEAN

O ceapa la calit, appoi se pun 4-5 linguri orez (depinde cat de mult vrei sa faci), apoi pui ciuperci cu tot cu apa lor, toate sa stea un pic la calit... Dupa ce s-au fiert un pic le muti intr-o cratita mai mica si incepi sa pui delikat si cei mai ai tu, apoi pui un ardei gras si la sfarsit rosii in sucul lor sau daca nu ai rosii decojite, 1-2 cate vrei... Apoi la sfarsit mult patrunjel. Apoi bagi la cuptor pana capata o crusta... Si este si de post si mai este si delicios...

Noi ieri am fost invitati de la Ambasada Romaniei la Ziua Nationala. A fost super fain... Si cine credeti ca ne-a cantat. EVA CHIS, o mai tineti minte... Este stabilita in Danemarca de 15 ani... Super fain. Si apoi am mancat preparate romanesti, vinete, icre, drob, (facute de cineva) pateuri, branza telemea, moama asta ne-a dat gata pe toti si multe, multe bunatati... Toate aduse din Romania! Uitati poze:

ZIUA NATIONALA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Beatrice, ce frumos a fost la Ziua Nationala la voi la Copenhaga ! Si tu ce slaba esti, eu ma simt ca un urs pe langa tine.
Mi-am notat reteta de orez dobrogean.

Mergem si noi azi la Ambasada Romaniei de Ziua Nationala. De obicei au sarmale foarte bune iamii.

Maria

Mergi la inceput

A fost tare frumos intr-adevar! Mai dar nu sunt asa slaba, ma lupt cu 4 kg, mama lor...
Sa-mi trimiti si mie o sarma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Elly, iti trimit cu placere carte lu monty daca dai o adresa de mail.
Fetele, eu pana acum m-am imprietenit cu cindy, si ca sa traspir si eu m-am incotosmanat cat mai gros. Acum tre neaparat sa intru la dush ca e de rauuuuuuu
Revin mai tarziu

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Salut!

Se apropie sarbatorile? Simtiti? De abia astept. V-am spus ca la noi luna decembrie este plina de evenimente. Pana una-alta o asteptam pe verisoara Emei care tre' sa se nasca azi-maine. Cautand pe net un cadou pt bebe Alexia am gasit hipp la trei ursuleti. Le au pe toate, asa ca pe langa salteluta de joaca vacuta de la k's kids (o are cineva?) pt bebelusul mult asteptat( http://www.reclama.ro/jucarii-educative-copii/salteluta-de-joaca-vacuta-2572/ reclama = trei ursuleti punct ro) am comandat si hipp pt Ema. Am gasit acolo si cu biscuiti, si cu spanac, si de noapte buna. Sunt foarte practice, iar Emei ii plac mult. La o masa din 3 ii dau hipp. Ema mea ma uimeste in ultima vreme. V-am spus cat a fost de vesela cand au venit de ziua ei bunicii, chiar si socrii mei care pt Ema erau practic niste straini. Era copilu' in delir in bratele lor. Azi mi-a venit femeia la curatenie si nu mai stia bb de bucurie cand a vazut-o. Mai sa fie! O luna de urlete, dar acum ne revenim. Si pt ca tot sunt la laude :) sa va mai zic ca peste zi Ema adoarme fara maraieli. Ne intindem in pat, isi baga nasul in fata mea, ma prinde de obraji si in 5 min doarme. O pun apoi in patutul ei si imi pot vedea de ale mele. A crescut..:)

fran, ma intrebai ce biscuiti mi-a recomandat pediatra. Am uitat cum le zice. N-am cumparat inca. Sunt niste biscuiti simpli, in ambalaj galben, made in Germany. Iti spun daca imi amintesc. Tre' sa-i vad pe raft..:)

EmAdina

0-4luni 5-6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

fetelor am o durere de cap de-mi vine sa plang
am bagat un nurofen forte si un paracetamol si degeaba...

androix, saru' mana. mailul meu este ellybergkotte@yahoo.com

ca tot vorbeati de cindy, mi-am facut temele. cine are DC++ poate sa downloadeze de acolo. da-ti search la cindy crawford si gasiti si aerobic, si fitness si shape your body ...etc, ma rog diverse cu diverse dimensiuni. nu stiu daca are mai multe casete sau unele sunt doar fragmente. eu acum le downloadez. o sa va spun rezultatul.

eu ma duc sa ma bag in pat cu gaza, care ma rog la d-zeu sa adoarma ca eu sunt rupta. va invidiez pe cele care dormiti cu bb-ii. nu stiu daca v-am mai spus asta. daca da, atunci ma repet. annelies pe langa faptul ca nu prea adoarme cu mine in pat, cand o face daca e prea obosita, doarme doar 30 min cel mult. si cand reusesc si eu sa atipesc se trezeste copilul si incepe sa ma traga de tricou, par, nas si altele si singura doarme si 3h neintrerupt.
si tare mi-ar placea si mie sa ma alint cu ea in pat. dar cand sunt eu cu ea nu are stare si renunt aproape de fiecare data

mami de annelies(30.06.2005)
poze botez

Mergi la inceput