Bebelusi de mai-iunie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 11

ioanailincam spune:
Nelia, merci mult de info, nici eu nu-i dau inca suculet, cred ca incep de maine cu 1 lingurita suc de morcov - ceea ce oricum nu e suficient, de-aia si intrebam, sa nu se deshidrateze copilul. Am sa-i dau si eu putina apa maine si sper sa nu am probleme din nou cu boraciunile. Ca de aceea ii si dau sa suga mai tarziu, ca sa apuce sa i se linisteasca putin stomacul.
Noapte buna, copii!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

andreea.a spune:
Multumim frumos pentru urari tuturor mamicilor!!
NewMami, Loreen, Andreeaatan, Stefania si celorlalte mamici
Gabitzam – sa-ti traiasca ingerasul!!! Multumim frumos pt urari! Te pupam toti 3!
Cu Cindy iti promit ca dupa 2-3 saptamani n-o sa mai ai nici febra si o sa fie bine. Te sustin moral!!
Pentru cine mai e interesat, eu am DVD-ul cu Cindy si o sa ma interesez sa vad cum putem face sa-l comprim sau sa-l “share-uiesc” cumva. Ca sa nu mai dati si voi banii pe el.
Corni – si noi suntem campioni la cata apa folosim!
Andreeaatan – MIE mi-am invinetit ochiul! M-am simiti “doamna” cu 55 de kg. Glumeam si eu, nu te supara!
Elisor – saru’mana! E greu fi-miu, are 8,300 kg.. Chiar asta seara l-am tinut pe Filip in brate si mi s-a parut ca un fulg! Dar ce sa fac? Il iubesc, ma topesc dupa el si sunt si o lipicioasa din cale-afara asa ca nu pot sa nu-l tin in brate. Sa vedeti ce muschi o sa fac! Prietenul lui Eric e Filip, normal. Sa-i vezi ce se mai trag de haine si isi baga manutele in ochi unul altuia. Sunt adorabili!
Condoleante pt pierderea suferita. Cred ca pentru Andreas e si mai greu sa inteleaga..
Ma duc sa ma culc, acus am terminat de strans ca am avut musafiri (mai ales musafiri de onorare pe Androix si pe Filip, normal) si mi-e un sssoooooomn..
Va pup si LA MULTI ANI INCA O DATA ANDREELOR SI ANDREILOR, MAMICILOR, TATICILOR SI BEBEILOR!
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

anky spune:
Ioana,poti sa ii dai linistita apa,eu ii dau apa plata lui Cris si chiar ii place tare mult.
HAI,TRAIASCA ROMANIA !! LA MULTI ANI! DE 1 DECEMBRIE
Mi-e somn de mor,da am zis ca intru si eu rapid,astazi am fost cu piticii sa cumparam cadouri de mos Nicolae,bineinteles ca nu am luat si cadourile copiilor.Sint curioasa ce o sa faca Bianca cind vede mosul la usa.O sa sarbatorim duminica mos Nicolae,avem si invitati si duminica vor putea sa vina toti.Tre sa si gatesc si vreau sa fac un tort pentru copii,sper sa imi iasa asa cum imi imaginez eu.
Uitati-va aici ce fericiti sint ingerasii mei ca pot sa faca baita impreuna
Noapte buna
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

monicica spune:
Salutare
nu stiu daca ma mai tineti minte, v-am scris eu de mult ultima data cand s-a nascut bebe si imi pare tare rau ca v-am mai citit dar nu am apucat niciodata sa scriu. Speram sa ne mai primiti si pe noi aici mai ales ca vin cu un bebe cumintel foc.
Motivul principal pentru care m-am mobilizat in sfarsit sa scriu este ca vreau sa va urez La Multi Ani tuturor Andreelor si super bb-ilor Andrei Stefan si Eric Andrei si Julia Andreea.
Si va multumesc tuturor de-a lungul vremii cum i-ati urat mereu bebelui meu La Multi Ani la fiecare luna implinita.
Pe foarte scurt, bebe Robert e cumintel foc, nu plange decat de foame, haleste de rupe ca sa zic asa, borcanele exclusiv ca eu sunt catastrofala la gatit, mananca de 4 ori pe zi si de fiecare data pe langa ce haleli ii dau, baga si un biberon de 240 ml de laptic.
Apa in schimb nu vrea deloc si sunt tare amarata ca eu sunt mare bautoare de apa...i-am luat si o prostie cu gust de diverse, nimic, dupa prima picatura face niste grimase de lesini de ras...
Nici ceai...
Marimi nu stiu ca nu ne-am mai cantarit si masurat de mult dar inainte de Craciun avem program la doctor si atunci o sa stiu...oricum suntem la categoria mare si lung.
Cel mai tare moment al zilei este cand la diverse si din ce in ce mai elaborate strambaturi ale mele sau ale lu' tati, il apuca un ras asa cu hohote...nu stiu exact cum sa explic da' stiti voi precis de la bb-ii vostrii...ala e cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodata.
Cam asta ar fi...
P.S. Daca pot sa ajut pe cineva cumparandu-i vreo jucarie sau orice altceva din germania cu mare placere, numai sa nu fie pachetul mare si sa imi ziceti din timp ca sa avem timp de livrare...eu oricum vin in Ro de sarbatori si o sa merg sigur si la Bucuresti si la Constanta

Stefania Nicolae spune:
Hai ca eu nu am somn, traiasca coca-cola, bumbu are frichinici cred, ca a dat 3 ture de pat de la 4:30 pana acum.
copilasilor din data de 31 ale luni, Dragos Alexandru (Andutzy), Mara Augusta (Gusta - te asteptam cu vesti bune),Cristian (Denisa), Maria Antonia (Geanina), am mai urat intr-un mesaj anterior dar ma tem ca se intelegea ca urez celor din 30 si 1 ale luni,nu celor din 30 si 31, multa sanatate sa cresteti mari si destepti.
Nardi Gabriel (Yael - iar disparusi mama?), sa cresti mare, sanatos si voios.
Tdi - mai m-am amuzat teribil de treaba cu socrosenia, pai nurori din aste-a tot sa ai.
Nelia - pls si mie o bucatica de Alba-ca-Zapada , facea frate-miu cand era adolescent, si tare buna mai era, mie nu imi ies foile nici o data, le coci pe spatele tavi?
Ioanailinca - pai vis-a-vis de apa, a mea fata mananca nu mananca, dar dupa fiecare gustare ca nu pot sa-i spun masa bea cc 30 ml apa plata - izvorul alb, cred ca ea cu apa traieste.
Monicica - bine ai revenit.
Anky - nu post sa-ti vad pozele.
Mai fete voi ce parere aveti - avand in vedere ca nu am apucat sa ajungem sa luam caruselul acum aproximativ 2 sapt.,nu stiu daca sa-l mai i-au pt ca bumbu imediat ce a facut ochisori, intinde o manuta se agata de bara de la patut si se ridica in picioruse si asteapta s-o i-au, aproape ca nu mai sta deloc in patut, nu-as vrea sa dau bani aiurea dar nici sa frustrez copilu de ceva - ei, ce credeti?
Ne-a iesit si al doilea dintisor asa in cat vad ca nu se mai jeleste doar se frichine, imi vene-a s-o mananc, cand am luat-o in brate pe la 3:05 s-a ii dau bibe, ca ea cand e pe peritol mananaca si noaptea, sa continui ideea - ne-am asezat in pat si nu apuc sa ii scot eu suza din gurita ca o scoate ea si astepta bibe cu gurita deschisa de imi venea s-o mananc, bine chestia asta ma tot pune pe ganduri pe mine, in sens-ul ca ma tot gandesc daca nu cumva mai tarziu o fi somnambula, sa se ridice din pat sa se duca la frigider si dimineata sa se intrebe de ce e asa satula, m-am tampit de-a binelea, consecinta statului in casa.
Am primit in avans de la Mos Nicolae - leagan.
Cat am pus pozele in album lichidai o punga de bisciti cu ciocolat.
Mai sunt suparata tare, fie-mea si-a schimbat culoarea ochilor, nu mai sunt albastri sunt undeva intre verde si caprui daca i-se fac caprui, nu stiu ce ma fac .
Iaca poze noi.
Multi pupici, si o zi frumoasa.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

laura radulescu spune:
Buna dimineata si de la noi! Si La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Noua nu ne-a mers prea bine, nu prea avem cu ce ne lauda. Cristina a facut ''buba'' la burtica din cauza branzei de vaci. Se pare ca i-a fermentat. 3 zile si nopti s-a chinuit cu durerile. Urla si dadea din picioare. Acum nu ii mai fac branza cu lapte de la punga ci cu lapte praf Darling. Supa nu vrea nici batuta. Cred ca nu-i place morcovul. Desi sucul il bea si a baut si zeama in care au fiert legumele. Astazi am sa pasez numai dovlecelul si cartoful. Si pediatra imi zisese sa-i pun patrunjel verde tocat ca are vit.C. Cred ca imi dadea cu castronul in cap si apoi mi-l indesa pe gat. Copiii de la cate luni au voie sa manance orez? Ma gandeam la pilaf cu carne de pui.
In rest eu incerc sa ma pun la curent cu noua legislatie.

andreeaatan spune:
Uraaaa-Thomas a dormit azi-noapte ca un ingeras. La 10 a mai vrut ceiut, i-am dat si a adormit instant-fara suzi, fara nimic.
La 5 a scos un mic sunet, peste vreo 5 minute m-am dus sa il verific, dormea dus- l-am acoperit si gata. Plus ca azi-dimineata a papat 260 ml lapte, mai mult cu 10 ml ca pana acum.
Orez-avand in vedere ca majoritatea cerealelor de la 4 luni sunt facute cu orez, treaba e clara.
Andreea.a-aha, am priceput. Dar nu te desela cu disociate, draga mea, fa un pic de sport si o sa arati exact cum iti doresti. Daca poti adauga niste 3-4 sedinte de masaj si/sau sauna, in 2 luni esti fotomodela.
Dintii lu' Blondu'-are gingiutele umflate si tari si sus...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

andreeaatan spune:
LA MULTI ANI pentru Dragos Alexandru (Andutzy), Mara Augusta (Gusta), Cristian (Denisa), Maria Antonia (Geanina), Nardi Gabriel (Yael)!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Tdi spune:
Buna dimineata si de la noi...Alyssa a dormit ca un ingeras, de la miezul noptii pana acum la 8 si m-a trezit doar o singura data! minune...sper sa dureze!
din pacate avem si vesti proaste...aseara tati a oparit-o pe picioruse , imi venea sa-l omor dar la cat era de necajit l-am lasat in pace. m-a pus naiba sa-l trimit pe el sa o schimbe de kk dar banuiam ca o sa combine ceva asa ca m-am prezentat si eu...fata era in chiuveta si se balacea nevoie mare si brusc se pune pe urlat...la noi apa calda vine fiarta si probabil ca a dat ea cu piciorul in robinet sau a uitat el sa regleze temperatura...faza e ca avea ambele picioruse rosii ca racul si o fatza disperata saracuta...i-am dat repede cu alifie de galbenele, face minuni! acum nu se mai vede nimic si nici nu pare s-o deranjeze ceva, Doamne bine ca nu s-a intamplat mai rau, cred ca as fi innebunit!
Alifia asta v-o recomand si voua sa o aveti in casa (cea de la Fares Orastie e cea mai buna, costa cam 2 lei), da rezultate extraordinare in arsuri, rani, hemoroizi si alte "bucurii"...noi ne-am facut stoc .
Azi e 1 decembrie...sa sarbatoriti si pentru mine .
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)