Bebelusi de mai-iunie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 13

mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by beatriced
A fost tare frumos intr-adevar! Mai dar nu sunt asa slaba, ma lupt cu 4 kg, mama lor...
Sa-mi trimiti si mie o sarma!
Mami deAlex mâncăcios
Pozici ;
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si
Evolutia lui Alex
Beatrice
4 kg ?? Glumesti ! SLABO !

Maria

ioanailincam spune:
Ura, am Internet non-stop. Deci la 4 zile dupa ce l-au instalat merge. Ca prima oara au adus un lot de modemuri stricate si normal ca n-a mers
. SI chiar si azi dupa ce l-au schimbat nu mergea, ca baietii astia care au venit nu stiau sau nu i-a dus mintea ca trebuie restartat calculatorul. In fine, l-am pus pe barbat sa sune sa le zice vreo 2 de dulce cat am fost afara si cand am restartat si compu si modemul a luat-o. Din pacate merge destul de greu, tot cam ca pe dial-up, dar e posbil sa fie de la compu, n-o fi destul de puternic. Una peste alta, parca nu ma pot obisnui ca nu trebuie sa ma deconectez/conectez la fiecare 5 minute.
Mogaldea doarme-n hol ca am reusit sa o aduc de afara fara sa se trezeasca asa ca traiesc clipe de mare relaxare.
M-ati convins cu apa, am sa-i dau si eu. Pana una-n alta i-am pus in biberon supica chioara si am incercat sa-i dau dupa piure (din care a mancat de ziceai ca-i de cand cu foametea!) - nu i-a placut. Cred ca de la biberon i se trage, nu-i place deloc acest accesoriu. Asa ca maine incerc sa-i dau apa cu canita cu cioc sa vedem ce-o fi. In orice caz, cand am pus-o sa ragaie ca luase o tona de aer cand ii tot indesam biberonul pe gat, mi-a scos si ceva zemuta, exact cum ma temeam.
Stefania - e mortala Bumbuta. Mama, cand o s-o vad pe asta mica in picioare cred ca o sa lesin de emotie, incantare si mandrie.
Elly - sa-ti treaca durerea de cap! Mama, asa ce m-as intinde si eu oleaca ca m-a obosit rau statul in frig, dar parca vad ca se trezeste Mogaldea.
Babygirl - nu se vede vacuta!
Ruxel si Beatricad - frumoase poze!
Va pup ca ma duc sa halesc ceva. Nu stiu ce ca iar nu e nimic de mancare, dar gasesc eu!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

gabitzam spune:
Fetele, ia uite ce am vazut azi pe la Arcul de triumf, prin publicul de la defilare: http://img.photobucket.com/albums/v393/gabitza/DSC04207.jpg .
Daca noi ne plingem citeodata ca e greu, ea ce sa mai zica ?!
Am iesit sa vedem si noi defilarea, dar am ajuns chiar la sfirsit. Macar am mai iesit putin din casa. Ce pacat ca n-a mai fost vremea faina de zilele trecute. Diseara mergem la Universitate sa vedem cind dau drumul la beculete prin oras.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

andreea.a spune:
Asa.. am revenit. Am pus si eu niste poze cu cadoul pe care l-a primit fi-miu aici. Si cu prietenul lui, Filip. Sa vedeti ce petreceau!
Andreeatan - saru'mana pt sfat. Pai fac sport, din pacate numai 30 min pe zi ca atat imi permite fi-miu. O sa mai fac o incercare sa-mi lungesc programul, sa vedem ce zice sefu' Eric. Disociatul nu-l mai tin pt ca am fost dezamagita de rezultate si nu ma mai pot motiva pt tura a doua..
Gabitzam - ce bine ca ne-ai zis ca se aprind luminile diseara! Asa am aflat si eu.. si sper sa apucam si noi sa facem o tura cu masina. Ca am uitat sa va zic: ne-am luat Tico pana la urma! Acum vreo cateva saptamani. Uraaaa!! E mic da' e al nostru.
Gata, timpul a expirat.. Bazaie seful..
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

NewMami spune:
Androix, multumesc mult ptr. cartea cu Monty. Am inceput sa o studiez, dar mama are 207 pagini nu stiu zau cand o gat. Mai tin 2 zile de disociat si apoi ma bag la Monty ca e mult mai sanatos.
andreea.a, ce scump e Eric. E asa de pufos si dragalas. Imi vine sa-l ciupesc de bulanase cum il vad, ce noroc ca nu sunt prin preajma lui . Felicitari ptr. TICO
. Las ca-i bun mai ales ca e al vostru, nu conteaza marimea, va duce unde trebuie si bag seama ca consuma si putin.
Anky, ma chinui de 3 zile sa te sun si e foarte interesant ce se intampla. De cate ori sun una ca nu raspunde nimeni dar nu-mi intra nici mesageria iar sunetul e f.f.f ciudat ca si cum ar fi linie de fax. V-ati schimbat numarul?
Ce misto sunt pozele cu piticutii tai si cat fun au impreuna. Ce fericita trebuie sa fi cand ii vezi pe amandoi atat de prietenosi.
Elisor, sper ca esti mult mai bine, multa sanatate. Ti-am trimis un mail ieri sper ca l-ai primit caci de 2 ori s-a intors inapoi dar pana la urma a treia oara s-a dus totusi.
Eu ma agit ca spray-ul cu trimis invitatie mamei mele, bilete de avion, etc. Mai bine zis am sunat-o azi noapte si i-am spus ca ii trimitem ordin de recrutare ptr. urmatoarele 6 luni si de atunci sunt tot in priza. Ieri trebuia sa vina baby sitter-easa din nou si iar nu si-a facut aparitia. Asa ca mi-am luat ziua buna de la ea si o aduc pe mama pana in vara. Din Aprilie Patrick merge 2 zile la gradinita si pana in iulie sper sa se obisnuiasca sa-l pot duce mai mult. La sfarsitul lui Aprilie vine si tata si sta cu noi 2 luni, apoi se vor intoarce impreuna acasa. Vreau sa fie amandoi aici cand va implini Patrick 1 anisor, daca n-au putut sa fie cand s-a nascut.
Va las acum ca ma bazaie la cap fiu-meu ca-i e foame.
La Multi Ani de Ziua Romaniei si distractie cat cuprinde.
NewMami & Patrick Ryan

pisik 4ever spune:
salut, fetele! mai intai va dau niste vesti rapide despre noi si apoi voi citi din urma, caci in sens invers mi-e teama ca nu mai apuc sa va scriu!!!!!!!
eu am fost in vacanta. trei zile la o prietena, iar bursuca a ramas acasa cu tati. tati mi-a zis ca a fost super, iar eu il banuiesc de tati smecheros, ca daca zicea ca a fost greu, nu mai putea mami sa se vaite. vacanta meritata, deoarece sapt trecuta am terminat cu serviciul si stau acasa cu bursuca, din cauza asta o sa pot intra mult mai rar ca pana acum.
noi nu avem nici urma de dintisori si inca nu ne miaunam, semn ca ar veni totusi. cred ca accesul de febra de 39.6 pe care l-a facut acu' vreo sapt era legat de dintoase, dar de atunci nimic. are in continuare nasul infundat si desfund la el de cate ori ma lasa inima pe zi. mai rau este ca si eu sunt racita...
smiartzi mananca acum un borcanel de nestle jumate la 12, jumate la ora 4. noi suntem pe fructe, mere cu banane, mere golden, mere cu piersica, mere cu caise, desi dadaca a incercat si legume dar acolo trebuie insistat. mai nou, acu se stramba la prima lingurita pana da de gust, daca snt fructe casca gura de nu ramane o picatura pe afara, daca sunt legume, face o mutra de parca am avansat ora de masa cu trei zile.
va pupam si mergem sa citim si noi!!!
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05

ioanailincam spune:
Hei, ce-i cu pustietea asta pe aici? Pai tocmai acum cand am conexiune non stop?
Oricum nu cred ca bantui mult pe aici ca sunt rupta. E a doua zi la rand cand gatesc (destul de mult si in maraieli de bb ca nu-i place nici in carut in buza bucatariei, nici singura in sufragerie), ii dau cerealele si fac singura baie la copil si apoi mai si alaptez! Dar macar bine ca s-a culcat.
Fetelor din Bucuresti, stiti ca saptamana viitoare e targ de copii - Kidex. La inceput am fost super entuziasmata ca cel din primavara e abia in martie, dar cand am citi lista de expozanti m-am mai desumflat: multe firme de papetarie/librarie, radio si emisiuni si mai putin jucarii, haine si puericultura. Cu toate astea ma voi duce chiar in prima zi (joi) ca sa nu prind aglomeratia.
Seara buna!
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Tdi spune:
In sfarsit am ajuns si eu la ginecolog...dupa 6 luni...oricum problema deja trecu pana m-am urnit eu, cu burtoiul si durerile de saptamana trecuta ma invitau direct la sala de travaliu . Am facut control (82 euri
) si ecografie (65 euri
), concluzia e: 1. totul e ok (buba era de la ulcere-gastrite-colite si ce mai vreti, dupa cum banuiam de fapt) si 2. am o gaura in buget de toata frumusetea (m-am zgarcit ingrozitor de cand sunt mama, as tine toti banii pentru pitika
). Ah, uitam...am intrebat de sterilet ca mi se pare mai ok decat pilula, cica e prea devreme dupa cezariana, pe la primavara si dupa macar 4-5 cicluri regulate, trebuie facut musai inainte examen de laborator si se pune doar in spital (
). Bine ca m-am lamurit.
Va doresc o seara linistita!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

ioanailincam spune:
Mey, cam pustiu pe aici! V-ati culcat? Ca eu credeam ca iar nu merge netul, noroc ca a scris Teddy. Daca-i vorba ca e asa slaba piata, ma retrag si eu. Sa aveti o noapte buna!
Pozele Anei

Androix spune:
Bey, nene da kiar ca e pustiu p-acia... De unde rezulta ca daca lipsesc stalpii capitolului de bebelaci de mai iun, adik Loreen si Elisor nu mai skimba nimeni nici o vorba...
Hai ca va spun io: sunt plina de nerffffiiiiiii Pufai flacari pe nas. De ani de zile ziua de 1 decembrie se termina cu nervi si urari de bine la adresa sotului meu. Credeam ca macar anul trecut cand eram gravida sau mai ales anul asta cand copilul a venit deja pe lume va renunta sa mearga la idioata aia de petrecere data de sefimea protv pentru prostimea protv.
Da nu-i nimic ca maine ii pregatesc o surpriza de zile mari! Dupa toate aparentele maine nu merge la munca si o sa am grija sa plec mai toata ziua. Dimineata ma duc la dentist si la patru ma vad cu o amica la pizza. Intrebarea mea este pe unde sa mai haladui in mijlocul zilei? Cred ca toata treaba trebuie NEAPARAT asezonata cu o MARE GAURA in bugetul comun...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip