Bebelusi de mai-iunie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Uite ca sint eu, dar cred ca voi dormiti deja. Nici eu nu voi sta chiar mult, trebuie sa ma duc sa o iau pe Agata de la gradinita. Am inceput ziarul de astazi si o saptamina imi va fi destul de greu. Mai ales ca nu dorm noaptea, se pare ca Tudora a las varianta finala a somnului de noapte, adica sa se culce la 9, sa doarma pina la 11 sau chiar 12 si apoi, pina la trei dimineata sa fie in plina forma. Dimineata s-a trezit la 7.30, a supt bine, a tras o cacare din aia de zile mari si apoi s-a culcat la loc, fericita. Si a dormit pina la 12.30! Numai bine pentru masa de prinz. Am mai gingurit vreo ora si pe la 14 s-a culcat si doarme si acum. Nu mi-a venit sa o scol pentru ca era tare obosita, se vedea pe ea. Dar cred ca asta e solutia, sa o las sa doarma maxim doua ore la fiecare somnic (ca mai are doar doua, unul dimineata si unul dupa-amiaza). Mie imi convine, ca toata dimineata sint libera si imi fac toata treaba, citeodata si mincare, dar nu cred ca e bine pentru copil sa nu doarma o bucata de noapte... nu mai zic de mine. Astept sa treaca weekend-ul si de luni incerc sa fac ceva cu programul asta de discoteca. Altfel, astazi a mincat superbine, spre sfirsitul mesei, cind credeam ca nu mai vrea, isi mincase cele 80 de grame, m-a sunat Olga si, probabil, absorbita sa traga cu urechea la ce vorbeam eu, a mincat tot, adica vreo 130 de grame (piureul de legume cu carnita de pui). In schimb nu mai stiu cind sa-i dau fructele, pentru ca daca noaptea are chef de distractie, ziua doarme si la 10 si la 16. Asa ca i le dau si eu seara, in cereale.
Cindy – mi-ar placea sa o am si eu, poate chiar ma imprietenesc cu ea, mai stiti!?! Dar nu stiu cum ar putea sa ajunga in Canada, la mine...
Am vrut sa scriu mai multe, dar mi-a expirat timpul, trebuie sa plec. Pa!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Salut
in sfarsit am pus si eu pe net poze cu bebele meu.
Gabitza te rog poti sa ne pui si noua la prima pagina link la poze?
Adresa e: http://community.webshots.com/album/514998447VXMQQE

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza! In sfarsit, mai apar si eu la prezenta. Doua zile am avut picat netul asa ca urez cu mare intarziere "La multi ani!" tuturor Andreilor si Andreelor.
Vineri i-am facut Alexandrei vaccinul de 6 luni, nu a plans deloc viteaza lu' mama, dar peste noapte a facut febra si gemea in somn...nu stiam ce sa-i fac, mi-era mila sa o trezesc si a fost prima data cand imi doream sa se trezeasca mai repede. Dar am scapat si de asta si pana la 12 luni sa speram ca nu mai avem parte de intepaturi. Am inceput sa-i dau carnita in supa si ii place mult de tot, ieri a papat cam 120 ml de supa-crema si ar mai fi vrut. Bine, o buna parte s-a scurs printre pliurile gusitei ca nu vrea sa manance decat cu lingurita. Incerc si eu sa-i dau apa dar mai mult se joaca cu bibe decat sa bea. Azi dimineata i-am confectionat cea mai frumoasa jucarie- o sticla goala de fanta de 0,5l, in care-am bagat niste boabe uscate de porumb. mama-mama ce s-a mai jucat cu ea, a ros-o, a zdranganit-o, in timp ce jucariile muzicale, cu lumini si firme zaceau nebagate in seama. La fel se intampla si cu castroanele de plastic- e cea mai mare bucurie cand i le dau sa le zdrangane.
Androix, te rog da-mi si mie cartea cu monty pe mail - oanarules@yahoo.com, poate dupa sarbatori ma indemn si eu, ca acum n-are rost sa ma apuc ca innebunesc numai cand ma gandesc la cozonacii calzi de craciun..yummy..
Elly, pe ce hub ai gasit Cindy? ca am cautat si eu, dar n-am dat de ce mai interesa, plus ca merge greu net-ul si imbatranesc pana apuc sa vad programul coborat. Daca faci rost de el, te rog mult sa mi-l dai si mie.
Aseara am constatat ca am multe hainutze noi-noute care nu-i mai vin Alexandrei. Stiam ca sunt maricele, le-am pus deoparte si cand sa o imbrac, surpriza! Body-uri care o strang, pantalonasi care nu-i intra pe bulanasele grasane...o gramada de bani aruncati! Mai bine ii luam jucarii

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost aseara la Universitate sa vedem artificiile. Mama si ce mai ploua! A luat Costi copilul in brate, eu cu umbrela pe ei, apa siroia...In fine, au inceput artificiile, eu cu ochii pe Andrei sa vad daca nu se sperie. In prima faza nu s-a speriat, se uita absorbit la artificii, cu atentie. Si taman la ultima artificie trasa, o data il vad ca pune buzitza si incepe sa urle. Uff, nu stiam cum sa ajungem mai repede la masina. N-a vrut sa stea in scaun, da-i urlete. In final s-a potolit cind l-am luat in brate si i-am dat tzitzi. Am apucat sa vedem o parte din luminite, sint faine. Dar inca nu le-au dat drumul la toate, doar la cele din centru, pe Magheru, pina la Unirea. Parinti nebuni, nici noi n-avem minte multa!
Tati n-are liber azi, asa ca azi sint iar singura cu bebe, si e ca lunea, marait, nu-i fac pe plac.
De sf.Andrei bebe a primit mingea magica de la Vtech. Jucaria ii place mai mult lui mami decit lui bebe. El a facut ieri pasiune pentru o zornaitoare ieftina de la 'primii pasi'.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Se dusa dreq toata razbunarea mea. S-a intors tot impotriva mea tot planul meu. Adik in loc sa plec eu brambura, mihai are filmare taman la ploiesti ca a nascut Dana Marihuana iar eu stau tot proasta cum am stat si aseara si-mi vad de copil. Intalnirea cu pretena la pizza ramane insa valabila si daca vina pana atunci bine daca nu scot copilul in lume...
Oana, am trimis cartea. Sa nu arunci hainutele sau sa le dai. Pastreaza-le pentru bb2. Asa se intampla ne lasam dusi de val si nici nu ne dam seama ca puii nostri nici nu au timp fizic sa poarte toate hainutele pe care le au. Si noi avem acum mai multe hainute mici decat mari. Inainte era tocmai pe dos.
Nelia, pai mai repede vine la tine cindy decat aici la noi. Doar sunteti pe aceeasi parte de garla, nu? Poate se descurca fetele s-o pirateze pe net si ti-o trimit si tie pachet.
Andreea.a, ai starnit un curent cu cindy!
Hai va pup ca mai citesc putin p-acia si p-orma am ora de impreteneala cu sus amintita diva

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Androix, multumesc ptr carte, acum o cobor si ma apuc de studiat.Ca tot e vremea nasoala si nu putem iesi din casa. Macar diseara poate iesim un pic, de obicei cand e urat merg peste drum la Mega image, ii place ca o pun in carutz, in funduletz in locul special ptr copii. Trebuie sa am mare grija ca intinde mana dupa toate produsele din rafturi si nu se stie cand pot avea parte de surprize.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Androix nu esti singura care aseara a stat frumusel acasa si a vazut de copii. Si al meu sot a fost la petrecerea protv si a ajuns acasa pe la 1.30......noroc ca a venit sotia unul coleg sa-l ia pe ala cu masina si asa a plecat si barbatu-meu, ca altfel masina pusa la dispozitie de pro venea mult mai tarziu. In schimb azi chiar e liber (cel putin pana acum nu s-a anuntat nimic, ca stii cum e la ei)

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

ioana, unde si cand este expozitia?

EmAdina

0-4luni 5-6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

lume, lume!!!!! fiica-mea face kk singura!!!! dupa ce am inceput un tratametnt homeopat. sper sa dureze mai mult minunea ca de 4 luni zilnic cu supozitoare e cam mult. acum bubu doarme dar a trebuit sa ii dau nevralgin ca gemea saracuta de la gingii. m-am uitat aseara si e toata umflata pe laterale ca in fata nu se vede nimic!
pupici la bebici si mamici
era sa uit. ce e cu obligativitatea vaccinarii anti rujeola la bb-ii sub un an adica de la 7 luni?
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

a, gata, am gasit: www.kidex.ro

EmAdina

0-4luni 5-6luni

Mergi la inceput