Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna dimineata fete frumoase!

La Multi Ani Andreelor / Andreilor!
La Multi Ani Andicu!
si...va multumesc din suflet! sa dea Domnul sa ni se indeplineasca tuturor dorinta cat mai repede!

Liana, Tabi, Simo,

MOana, astept pana vineri, sau te pot felicita inca de pe acum??? hai sa astept!
Utocata, bine ca este sanatoasa bebelina! n-are nimic, si ce daca-i cezariana, voi sa fiti sanatoase!
Simo, eu mi-am pus 3 picatuti in capacel si am pus apa peste si am baut. Este ok procedura? Dar e ff buna la gust, ce zicea-i ca-i rea? Eu mestec algocalminul si nu am nimic, dar ala-i rau...
Galinarodica, ce ma bucur!!!! sa fie intr-un ceas nun, ca-i si de ziua mea!

Fetelor, azi mi-am luat sange si-mi fac toate analizele...incep si cu Clostilbegytul, sapt viit ma duc la eco, sunt ocupata cu "proiectul bb", vedeti?

Va pupicesc cu mult drag si va multumesc inca o data din tot sufletelul meu pt urari, Ingeras

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

La multi ani celor care se simt cu musca pe caciula!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Ingeras, SA NE TRAIESTI SI SA FII FERICITA

Eu am fost, m-am intepat, acum burtica e OK, mijlocul ma doare si de 2 nopti ma trezesc sa ma duc la baie. AAAAA!!! Colul meu s-a inmuiat ca la ovulatie! Sper sa fie de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

buna fetitzelor
LA MULTI ANI pentru toate Andreutzele!
ieri seara am descoperit acest forum pt.ca am cautat referinte despre dr. ginecolog la care ma duc eu si aici am gasit ce cautam.
ma incadrez la categoria aspirante.am citit cate ceva din ce ati scris si imi pare rau sa aflu ca sunt atatea femei cu probleme de fertilitate.dar am vazut ca sunteti optimiste si perseverente si cred ca asta va va ajuta sa aveti bebele mult asteptat.
chiar daca din cate stiu nu am probleme de fertilitate, sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru si sa devenim prietene.
va pup pe toate
CRISTINA

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Imi puteti spune si mie cum e cu perioada fertila si care e cea mai sigura metoda de a o afla?E a doua luna in care incerc sa raman insarcinata dar se pare ca nu a prins nimic nici acum.
Am facut niste analize inainte de a ma apuca de treaba si am rh-ul negativ,iar cytomegalovirusul,herpesul si toxoplasma nu se incadreaza in valorile normale,dar doctorul meu mi-a spus sa trec la treaba ca nu e nici o problema.
Stiti ceva despre asta?
Multumesc si va pupicesc

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

La multi ani celor care-si sarbatoresc ziua azi!
Sf. Andrei sa va/ne ocroteassca!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

fetelor, sunt tare trista. CAnd ma pregatesc si eu de IAD, cu un optimism feroce, iaca nu am ce face si ma duc in ziua 7 la eco. Rezultat: endometru 3 mm. Pai cu asa endometru am vreo sansa de IAD, ca e asa micut saracul... Nu-s ce sa-i fac. In ian, in ziua7, edometrul era 6 mm, in febr. in ziua 7 era 5 mm. Dar chiar asa, un amarat de 3 mm... pai nu am nici o sansa. MAi bine ma duc la Buc sa fac laparo luna asta. Nu mai stiu ce sa fac.

Si in plus mi-a zis verbal ca am cervicita si pe reteta a scris vaginita cronica. M-am suparat. Rau de tot. Cand mai apuc eu sa fac copii cu asa scoruri? Plus ca volumul uterului e 21 cc, cand in mod normal este de 50 cc etc. etc. etc. Plus trompa infundata, plus nu-s ce lichid pe partea dreapta.

Scoteti-ma din starea asta, va rog eu frumos.

Olteanco: ce ai cumparat frumos?

MOana: in tine mi-e speranta la intrebarile mele.

VA pup pe toate si hai sa ne vedem cu burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ale, sar'na
Sa dea Domnul sa ne aduca si noua Mosul ce ti-a adus tie!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ingeras, Andicu, sa ne traiti! si tot ce va doriti sa se implineasca in curand!

Tabitha, ma gandesc ca e totusi devreme ziua 7-a ca sa te pronunti, mai asteapta cateva zile sa vezi cum creste endometrul, lama de lichid in Douglas se observa de obicei la ovulatie, sau in preajma ovulatiei... Din cate am inteles, endometrul mititel s-ar putea datora si stimularii ovarelor. Multe fete au povestit ca in urma stimularii auavut niste foliculi cat China dar endometru cam micut... Oricum, are timp sa creasca, mai ai un picut de rabdare...Nu renunta inca la ideea de IAD. Tu de obicei cam in ce zi ovulezi?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

draga Amely, sincer, nu stiu in ce zi ovulez, ca e abia a doua luna cand ma monitorizez. Luna trecuta am ovulat in ziua 14, daca nu am gresit interpretarea temperaturii. Abia astept sa merg azi, ziua9, din nou la eco sa vad ce-o mai fi pe acolo. Pana una alta incerc sa aflu ce este cu cervicita / vaginita cronica si sa mai si lucrez la munca, desi numai la serviciu nu-mi sta capul. Iti multumesc pentru sustinere. Nu stiu daca pana luni mai intru, ca acasa nu-mi functioneaza netul, maine e liber, vineri probabil voi fi la Buc la Giulesti etc. etc.

Sper sa-mi revin cat mai repede din starea asta, ca imi vine sa ma bat singura pentru butoiul in care am cazut.

Mergi la inceput