Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

GalinaRodica, nu pot decat sa-mi imaginez cat de implinita te simti, cu Serbanica langa tine! Felicitari mamico...ai reusit!!!

MOana, imi pare rau de starile nasoale prin care treci, dar posibil ca bb, asa sa-si anunte instalarea! Si daca e sa fie bb, ai sa treci peste toate fara nici un regret, sunt sigura!!! Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

simo
Amelydupa cum vezi io nu te las tot te
cata esti minunataaaaaaaaa

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

rodi
...............

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

revin mai tarziu..fug sa-i gasesc un cadou frumos nepoatei mele..tzigancusa...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Liana, pt. pupicul pe care mi l-ai dat, iti dau inapoi zece!!! Sper ca esti bine, draga de tine!

Mergi la inceput

simonoooooo sunt super

ia zimi si mie cand trebe sa iau Gynexul ca io sunt cu CM la final...mai pot?????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

UTOCATALINA, la fel ca tine a patit si o colega de a mea. Sa stii ca si ei i s-a recomandat sa faca cezariana, dar a nascut normal si foarte repede, spre surprinderea tuturor. Colega mea a stat in ultima luna de sarcina acasa mai mult in pat pt ca nu mai suporta durerile. Ma bucur ca Biencuta este bine. Hai ca mai am putin si o sa iti ti puiul in brate.
Am uitat ca va mai spun de ceva, ma doare ffffffffff tare ovarul stang, dar numai atunci cand urc sau cobor scari. Racita nu sunt, scurgeri nu mai am, si ma cam bate gandul sa imi iau un test sa vad daca nu cumva este sarcina, mai ales ca luna asta a curs mai putin ca de obicei.

catalina

Mergi la inceput

Tabitha sa stii ca scot...ce puii mei s-a intamplat ca nu mai poci m-ai pus pe jar,,,hai apari odata si spune ca uite mi-am amanat plecarea pentru tine...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buan dimineata tuturor.

La multi ani celor care poarta numele Andrei, Andreea sau alte combinatii. Si mai ales La multi ani nepoteieli mele, care se numeste Andreea si care azi face 3 ani. Sunt tare mandra de ea!

Ingerash: Un MARE LA MULTI ANI si fie ca dorintele tale (ca si ale noastre) sa se implineasca.

Galinarodica: ma bucur enorm pentru tine, sa va dea D-zeu sanatate si fericire.

Eu sunt suparata putin. In vederea IAD pe care sper sa-l fac luna asta, m-am dus la monitorizare in ziua 7, la un alta dr. decat cel la care mergeam in mod obisnuit, ca mi s-a spus ca dr. meu e in concediu... M-am dus asadar in alta parte si hai sa va zic rezultatul:

Uter in AVF cu DAP - 26 mm, AL - 33 mm, DT - 49 mm
volum - 21 cc (normal = 50 cc)
Cavitate uterina virtuala. Miometru cu ecodensitate medie relativ mogena. Endometru in faza proliterativa avand grosimea de 3 mm, trilaminat.
Mucoasa cervicala si canalul cervical de aspect normal.
Ovarul drept: 15 / 24 mm folicul cavitar si 3 foliculi cavitari de 4-6 mm
Ovarul stang: 13 / 17 mm folicul cavitar si 4 foliculi cavitari 3-5 mm
Nu se constata lama lichidiana la nivelul Douglasului.

Ce am inteles eu din toate astea? Ca am 1 folicul marisor pe dreapta si de asemenea unul un pic mai mic pe stanga. Ca endometrul e cam mic, motiv pentru care din seara zilei cu nr. 7 am inceput sa iau dupa cum urmeaza: cate 20 picaturi de tinctura de lemn dulce si 20 picaturi tinctura de marar dimineata si la fel seara. Mentionez ca am facut stimulare cu clostilbegyt din ziua 3 in ziua 7, care 1 pastila pe zi. Nu am avut nici un fel de reactii de care povestesc alte fete, de ameteli, intepaturi sau mai stiu eu ce. BAnuiesc ca nu reactionea f. bine la stimulare.

MOana: te rog mult de tot interpreteaza-mi si mie datele astea. Nu mai zic ca azi, ziua 9, m-am programat din nou la ecografie, numai ca intre timp am aflat ca dr. meu nu e in concediu, asa ca azi ma duc la el, ca mi se pare mult mai profesionist.

Partea nasoala e ca la controlul de acum 2 zile doctorita mi-a zis verbal ca am cervicita si mi-a dat o reteta pe care scrie ca diagnostic: vaginita cronica, si ca tratament LOMEXIN UNGUENT 1 tub, intravaginal, 1 aplicatie seara si POLYGYNAX OVULE 1 cutie, intravaginal, cate un ovul seara. Nu mai intele nimic. Ce reprezinta cervicita? Este acelasi lucru cu Vaginita cronica? De ce pana acum nici un dr. nu mi-a spus ca am asa ceva, desi m-au controlat destul de multi? MOAna: crezi ca ma poti ajuta cu niste raspunsuri la aceste intrebari? Multumesc mult Am uitat sa zic ca tratamentul pentru cervicita nu l-am inceput, ca nu stiu ce efect poate avea asupra stimularii.

MOAna: eu sper sa iti fie mai bine si sa vine bebelul mai repede (poate chiar luna asta)

Liana: te , fata dulce, si te vreau alaturi.

Felicitari tuturor celor care sunt cu bebe la purtator, si speram sa va urmam si noi cat mai curand.

Va pupic pe toate si hai sa ne bucuram de zilele astea de sarbatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Olteanco: mi-a luat mult timp pana am citit tot ce s-a scris de alataieri pana azi, sorry. Nu ma tare, te implor. Te pentru grija ta, fata dulce.

Mergi la inceput