Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

de ce la mesajele voastre scrie trimise,data si ora,iar la mesajele mele scrie ne-moderate???
help!!!

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

cri19: banuiesc ca, dat fiind ca esti un memebru destul de nou pe aici (am vazut ca ai 2 mesaje trimise), moderatorii iti verifica mesajele inainte de a fi postate. ESte o masura de prevedere, pentru a nu intra aici persoanecu limbaj vulgar sau cu rele intentii. Aceasta masura se aplica tuturor membrilor noi, pana se dovedesc a fi de incredere. Nu stiu exact pana al catalea mesaj iti vor fi moderate. Sa nu te superi, este spre binele tuturor si nu are nimic de a face cu persoana ta. Vei vedea ca in viitor se va schimba situatia. Eu iti doresc insa sa iti indeplinesti cat mai repede visul, cel de a deveni mamica (banuiesc ca de asta te afli pe acest forum).

Uite o floricica de la mine, ca sa iti treaca supararea si un pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Bine ai venit cri19 si sa treci cat mai repede la !
Primele 10 mesaje pe care le vei trimite sunt moderate, de aceea apar cu intarziere. Dupa ce vei ajunge la mesajul 11, va aparea si mesajul tau imediat la fel ca la celelalte fete.
Pentru o informare mai buna in ceea ce priveste intrebarea ta, ar fi bine sa citesti din subiectele anterioare. Exista mai multe feluri de a afla care este perioada fertila, dar pentru inceput poti incepe cu cea mai simpla metoda prin care practic vei cunoaste cum functioneaza organismul tau. Dimineata inainte de a te da jos din pat incepi sa-ti iei temperatura vaginal, timp de minim 3 luni. Ca sa-ti fie mai usor cu graficul care trebuie facut pe baza temperaturilor, intra la adresa www.fertilityfriend.com si inregistreaza-te. In functie de graficul obtinut, fertility iti va determina atat perioada fertila, cat si ziua in care ovulezi. Bafta!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

multumesc frumos pentru raspuns si pentru incurajari.credeam ca gresesc eu undeva.
sunteti foarte dragutze si sper sa ne intelegem bine.

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR!
ANDICU si INGERAS LA MULTI ANI!...sa va dea Dumnezeu tot ceea ce va doriti...
MOana nici nu vreau sa te aud cu amanari si chestii de genul asta...eu ca o berbecutza veritabila ce sint,ii dau inainte cu galeria,convinsa fiind ca bebicul tau e pe drum......a,stiu ca-ti vor iesi repede din capshor indoielile pe care le ai acum...
Liana fata draga,ma bucur sa te vad activa...
Rodica ma bucur mult pt tine si pt Serbanica...sa fiti sanatosi,fericiti si sa va bucurati unul de altul...vrem poze cu ingerasul...
Cri19 bine ai venit!
Simonette,Bubulina,Amely,Diciu,Caty,Tabi,Catalina si toate celelalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

LA MULTI ANI INGERAS!!!
LA MULTI ANI ANDICU!!!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE ANDREEA SI ANDREI!!!
Fie ca Sfantul ce va ocroteste sa va aduca ce va doriti!!!
pupici dulci la toate fetele

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Multumim, multumim, le primim :))) felicitarile, cu draga inima!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

olteanco: pe unde umbli, fata draga, ai cumparat tot magazinul? Stiu eu ca ai luat ceva mumos...
uite si de la mine un.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor,
Nu mi-ati spus ce sa fac. Sa stric un test de sarcina sau nu? Ma ingrijoreaza durerile de la ovarul stang, mai ales cand urc si cobor scarile, si starea de oboseala continua si capul vraiste, de parca as pluti.
AAAAAAAAAAA, era sa uit iarasi, BUN VENIT NOILOR NOASTRE COLEGE.
Maine nu intru ca sunt libera, asa ca va urez sa aveti parte de o zi reusita.
Va pe toate

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

catty: eu am stricat doar o data un test. In rest sa nu intelegi ca le-am facut si a fost OK, ci pur si simplu nu aveam motive sa fac. De aia nu stiu ce sa te sfatuiesc. Cate zile de intarziere ai? Bafta multa si poate e cu ochisori...

Olteanco: cred ca te-ai apucat de cumparaturi si in locul lui Mos Nicolae.Acum ma pui tu pe jar...

Va pup, fetelor, ca nu stiu daca mai intru pana luni. Sa-mi tineti pumnii sa fie de bine la eco de azi si cea de vineri de la Giulesti, si poate ca nici luni nu ne auzim, daca ma cheama la IA.

Mergi la inceput