Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84
Raspunsuri - Pagina 15
bubulina1 spune:
Catty, in ce zi a CM esti? Ma gandesc sa nu fie prea devreme si sa nu cumva sa iasa negativ... Nu vreau sa cobesc, semnele par a fi de
, dar cand vad cate fete sunt suparate dupa ce fac teste...
Tabitha, bafta multa la echo azi! Asteptam vesti bune!!!
"Speranta moare ultima"
Cristinna spune:
La multi ani de Sf Andrei tuturor care au numele de Andreea ( Andicu si Ingeras) si Andrei!!!

.
Fetelor, azi dim am facut si eu prima ISA
, a fost usor, am simtit doar o jena usoara la burtica, in rest nimic deosebit...apoi am venit acasa si am stat cumintica in pat la caldurica
.
De acum ce o vrea Doamne Doamne
.
Bun venit fetelor noi si sedere scurta sa aveti la acest subiect
.
Oana M si Catty..poate ne faceti si voi o bucurie cat de repede
. Va tin pumnii.
Va pup pe toate

Cristinna
piccaflor spune:
Tabitha multa bafta!
Catty iubita,sfatul meu ar fi sa mai astepti cu testul...daca e sa fie bebeic,asa cum iti doresc,va fi tot acolo si saptamina viitoare...cite zile de intirziere ai?

Ratzusco imi pare rau...uite un pupic de la mine ca sa nu mai fi suparata
..
catty spune:
Stati sa ne intelegem fetelor. Am avut rushii pe cap, au venit pe 26 seara, si au disparut pe 28, adica au stat mult mai putin ca de obicei. Ei stau cam 5 zile si in ziua 6 pleaca. Se intampla ca in iulie,atunci cand cu sarcina pierduta din cauza celor 3 controale in 6 zile si 3 eco in 3 zile, din care una transvaginal, numai ca atunci nu aveam dureri de ovare la mers, ci doar greata si senzatie de oboseala si capul mi-l simteam ffffffffffff greu.
Treaba este ca as strica un test mai ales ca din seara asta iau tratamentul pe care mi l-a dat doctorul si nu vreau sa fie vreo problema.
catalina
cri19 spune:
CATTY:eu cred ca ar trebui sa-l faci.De multe ori incertitudinea e mai greu de suportat decat realitatea.Curaj si poate poate...
Daca iese pozitiv merit un pupic![]()
cricri
Kariris spune:
Fetelor eu va pup din mare graba ca si eu azi am fost super pe alergatura. Una din fiicele mele gemene e Andreea si unul dintre nepotei e Andrei. Deci va dati seama cam cat am alergat eu dupa cadouri azi...mai ales ca la baietei de 5-6 ani chiar nu stiu ce sa le iau ca sa le placa. Lui inca nu am apucat sa-i iau cadou...nush ce naiba sa-i iau ca e fff fitzos si are de toate...cred ca un elicopter "l-ar aranja"![]()
Dar in schimb i-am luat celuilalt nepotel care are doar 9 luni un catzeloi imens si frumos de plus care sta pe burta si care poate fi calarit... e mai mare jucaria decat copilul.
Ingeras LA MULTI ANI!!!
Rodica mamica, sa-ti traiasca baietzelul si sa fii fericita! Cred ca esti in culmea fericirii! Eu ieri noapte am visat ca am gasit o fetita...si desi mi-a spus a cui este eu am pastrat-o si nu am mai dus-o parintilor. Ingrozitor! Si mai eram si fericita...in vis! Doamne...is dusa cu capatzana!
SIMONETTE, TE PUP DULCE! Azi ma duc la "concurenta" (fosta sotie) ca m-a sunat de dimineata sa merg mai devreme la ea (acolo sta fiica cu nepotul sarbatoriti azi) ca au 12 copii invitati la baietzel si nu o sa faca fata! Nu stiu dar familia asta e cam atipica...i-am si spus sotului sa ne luam o casa mare si sa stam toti acolo
...ca oricum toate sarbatorile le facem la comun. Eu inteleg sa fie el cu fiicele lui dar cum s-o fi simtind sa fie si cu cele 2 sotii: fosta si actuala? Eu una n-am probleme...dar parca totusi nu e chiar normal. Faza misto: in vara la nunta uneia din gemene, in biserica al meu sot imi cere in soapta un servetel; eu ii raspund ca nu am; din partea stanga a lui se aude o alta soapta: uite aici servetel! Era fosta sotie. Una in stanga, una in dreapta! si i-am spus: vezi ce bine e sa ai doua? Ce nu are una are alta!![]()
bineinteles ca l-a bufnit rasul si toata biserica s-a uitat la noi.
Hai ca ma innarmez cu tot ce-i mai frumos si bun in mine...si o tai ...la concurenta!
Va pup fetelor pe toate!
catty spune:
Si inca ceva, cm a venit la 24 de zile, nu la 27-28 cat era de obicei. Asa ca ma intreb daca o fi de bine, sau or fi de vina ovulele alea de colposeptyne pe care a trebuit sa le iau luna asta din cauza vaginitei
catalina
catty spune:
LACHI, hai sa iti spun una haioasa. Tatal cumnatului meu este la a cincea casatorie si la a nu stiu cata amanta. O vreme a stat in casa cu sotia si amanta, le ducea pe amandoua o data in concedii, faceau toate sarbatorile impreuna. Acum le-a separat ca nu mai facea fata la 2 intr-o noapte.
Fetitele pe care le are cu nevasta si amanta le creste mama nevestei, asa ca nu consider tare atipica situatia ta.
catalina
catty spune:
CRISTINNA, scuza-ma scumpo, sunt dusa rau de tot cu capul. Sa dea Dumnezeu sa fie de bine ISA, mai ales ca ai facut-o la o zi mare de tot si poate te ajuta Sfantul Andrei si vine cadoul de Craciun cel mai frumos, un test pozitiv.
catalina
cri19 spune:
La cate probleme aveti nu stiu daca va mai arde si de ale mele,dar eu incerc...
Acum 2 ani am ramas insarcinata,insa din cauza problemelor pe care le aveam ( tocmai aflasem ca mama are multiple tumori pe creier si ca in max 2 luni va muri,ceea ce s-a si intamplat;doar pe ea o mai aveam pt ca tata a murit cand aveam 15 ani si sunt singura la parinti)toata lumea a fost de parere,inclusiv iubitul meu si medicul ginecolog,ca e mai bine sa fac chiuretaj.N-am mai avut puterea sa ma impotrivesc si ... am facut chiuretaj.
Acum nu mai sunt asa deprimata si m-am hotarat sa fac bebe,dar au trecut 2 luni si nimic...mi-e frica ca poate n-o sa mai raman insarcinata.
Voi dupa cat timp v-ati dat seama ca aveti probleme de fertilitate?
cricri