FIV 51

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Andreelor si Andreilor!

danutzamie dor de tine...

va pupacesc pe toate si va tin pumniii....

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna dimineata ,sunt foarte matinala azi Va da-ti seama daca va scriu la ora asta...
Alaltaieri mi-a fost rau ,dureri de cap,oboseala ca abia o mai duceam pe picioare...m-am speriat un pic sa nu fie vre-o raceala dar nu e nimica vad ca nu sa mai manifestat nimica.
Ieri am avut o saptmana de la ovulatie in urma stimulari si tot ieri mi-au aparut citeva picaturi de singe si atit nimica mai mult...azi dimineata tem. era 39,9
Sa aveti o zi frumoasa incepind de dimineata va doresc.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smita spune:

La multi ani ROMANCELOR!

Sa auzim de bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua fetelor!
LA MULTI ANI !! cu intarziere, Cristinici, sa dea Dumnezeu sa ai un bebe cat mai curand!si tuturor Andreilor si Andrelelor !!!
Va multumesc pentru urarile de Sf.Andrei si va mult pe TOATE !!!
N-am putut intra ieri deloc, ptr ca am plecat dimineata la Bucuresti si m-am intors azi-noapte la 2.00. Si ca sa va povestesc cum a fost :
Dupa ce ne-am invartit (eram cu al meu sot si cu frate-miu,3 Doamne si toti 3 dereglati rau la capitolul "orientare in spatiu")vreo ora si 1/2 in cerc prin Cotroceni , fapt la care au contribuit cozile nesfarsite de la semafoare (da' ce cozi! frate,stateam cate 15 min. la un semafor!!!), de eram sa pierd programarea la dna dr, in sfarsit am gasit Medsana si am mai stat vreo ora pana am intrat. Denisa P mi s-a parut foarte draguta si corecta, adica nu ne-a dat sperante false, ne-a spus exact cum stau lucrurile si ce sanse avem si i-am comunicat ca noi am venit hotarati sa reusim, ca stim ca s-ar putea sa nu reusim din prima, dar vrem sa incercam oana "iese" !!! moment in care a zambit si a zic ca daca gandim asa "e de bine".
La consult, am aflat neshte kestii uimitoare : cum ca, am ovare micropolichistice (cat e de grav n-a zis,si nici eu nu stiu cam ce presupune asta), ca uterul meu e latero-deviat stanga, ca am nisip in vezica urinara si ca n-am nici-o mastoza chistica, sanii mei sunt foarte bine !Ne-a dat si mie si lu' sotu' un teanc de analize, mai greu e ca vrea neaparat sa faca spermograma la Medsana, deci va trebui sa venim special intr-o zi ptr asta, restul analizelor le pot face la Cta; si m-a pus sa repet Chlamydia IgA, si analiza bacteriologica, ca se pare tot n-am scapat de Gardnerella aia afurisita!
Singura chestie care m-a cam demoralizat e ca de-abia pe 16 martie mi-a facut urmatoarea programare!!!si ea mi-a zis ca incearca sa ma bage in lotul din martie daca ies analizele bune,dar degeaba daca la receptie nu mi-au gasit loc mai devreme!asa n-apuc nici sa incep tratamentul in martie!

Asa ca, am si eu o mare rugaminte la voi: cine poate sa-mi dea si mie nr de tel. de la celalalt cabinet al ei ? credeti ca am sanse sa ajung mai repede acolo daca sun zilele astea?

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Andicu Nr. de tel. de la Centrul Medical International este: 314.99.42. Cu siguranta ca vei obtine o programare mai rapida. Mult succes! Si mie mi-a spus ca am nisip in vezica ( asa se vedea la ecograf ), dar mi-am facut atat un sumar de urina, cat si urocultura si nu am nimic. Nu te speria!
Romaniaau Sper ca esti ok! M-am rugat azi la ora 9,00 ( ora Romaniei ) pentru tine!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Merci, Cami! o sa sun maine,poate azi nu se lucreaza nici la ei.O sa-mi fac si eu analizele din urina saptamana viitoare, sa vad ce-mi iese. Eu am avut piatra la rinichi acum cativa ani,vreo 6-7,e cam demult...nu stiu ce sa zic.

Romaniau , ne gandim la tine si asteptam vesti !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Salut frumoaselor!

E sigur ca Dumnezeu ne-a auzit astazi pentru ca a fost totul usor, iar acum ma simt foarte bine. Toti cei 3 embrioni de ieri s-au divizat corect si aveau cite 8 celule. L-a transferat pe acelasi care vroia sa il transfere si ieri. Mai am doi pentru congelat, iar in caz ca nu reuseste acum sau vreau sa mai fac si alti copii, pe urmatotii doi ii transfera de odata.

La 8 eram la clinica, am asteptat putin, m-a pregatit pentru anestezie, a venit doctorul, m-a adormit si s-a rupt filmul.
Cred ca totul a durat numai citeva minute si m-am trezit cu bebeu la purtator, fara nici o durere, vesela si cu gindul sa ma duc la munca.

Doctorul a spus ca uterul meu e intors in fata si a trebuit sa bage sonda aceea intr-o pozitie mai ciudata, dar a mers usor si acum pot sa ma comport normal, sa merg la munca si sa fac ce faceam si inainte. Trebuie sa continui sa iau numai acid folic si Progesteron. L-am intrebat de PRENATALE, dar a spus ca nu e nevoie.

Ok, acum o sa ma uit la o emisiune la tv pe tema fertilizarii, dar dupa aceea o sa fie mai greu de stat locului.

Va pup pe toate. Andicu, zisaCami, Minoland, Danita, Cristinici, Lachione, Tabitha va pupicesc si va multumesc ca ati fost cu mine azi. Anul asta si anul viitor o sa devenim cu toate mamici. Pe 15 fac testul.
Cami, iti tin pumnii miine la test. Sa iti dea Dumnezeu citi copii vrei tu. Ii facem amindoua LEI:)

Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Bravo Romaniaau - ma bucur ca totul a decurs foarte bine pana la urma.
Sa ai grija acum de ta.
toate fetele

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

romaniaau e mai bine la 72 ore ET.
Pe mine nu ma durut de loc la ET.
Iti doresc numai bine si sa-ti aduca mos Niculae de la noi,o veste buna si mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna fetelor,

Lamuriti-ma si pe mine cum sa calculez cele 8 zile de abstinenta recomandate sotului meu?
Mi s-a zis ca fac Puregon 10 - 12 zile. Azi sunt in a 3-a. Recoltarea de ovocite se face la 36 ore de la administrarea Pregnyl-ului. Cand se face Pregnyl - ul? In seara in care fac ultimul Puregon sau in urmatoarea zi? Am vorbit cu medicul si mi-a zis sa calculez. Ma vad cu el in a 6-a zi de Puregon cand de fapt cred ca ar fi trebuit inceputa abstinenta. M-am incurcat in calcule!!! Nici nu stiu cate zile de Puregon voi face.

Mergi la inceput