FIV 51
Raspunsuri - Pagina 9
saftoiu_gina spune:
romaniaau ma bucur ca a mers totul bine.
Sa-ti ajute Cel de sus ,si asteptam vesti bune de la tine
romaniaau spune:
Multumesc pentru incurajri Saftoiu Gina, Moniland si toate fetele care sperati si asteptati sa tineti o minune de bebeu in brate.
Eu am facut partea mea, acum a ramas restul in grija lui Dumnezeu.
O sa fie bine cu toate. Se naste o generatie speciala, de copii asteptati si doriti peste masura.Vor simti de la inceput acest lucru si se vor dezvolta mai bine decit am facut-o noi.
Va fi bine.
Va pup si va astept pe voi cu vesti bune.
crinuta71 spune:
Moniland stai linistita, o sa-ti spuna dr. exact ziua si ora aproximativa cand sa faci Pregnylul, la mine asa a fost (va fi in functie de marimea foliculilor pe care ii vede la eco). Eu l-am facut dupa ora 21. In ziua aceea cand am facut ultimul eco si Pregnylul, nu am mai facut Gonal F (desi aveam prescrise inca 3 fiole de Gonal F de catre celalalt dr. care mi-a facut penultimul eco si care se pare ca nu a fost prea atent, am avut noroc ca nu le-am facut inainte de ultima ecografie, ca riscam sa raman fara foliculi - asa a zis dr. meu; aveam deja foliculi intre 19-21 mm). O alta pacienta care era acolo cu mine, a mai facut Gonal F si in ziua cu Pregnylul (chiar eu i-am vandut 2 fiole de Gonal F ca nu mai avea). Mie mi-au zis sa am doar 3-4 zile de abstinenta inainte de FIV.
Romaniaau ma bucur ca a fost bine azi si iti doresc succes!

pentru toate fetele
Moniland spune:
Iti multumesc Crinuta71.
Deci nu voi sti decat atunci cand sunt spre sfarsitul Puregon-ului.
Ma gandesc ca undeva pe la a 5-a zi de Puregon sa inceapa abstinenta.
Nu vreau sa ma chinui cu tratamentul ca dupa aceea sa fie problema cu
. Ti-am trimis un PM.
Monica
romaniaau spune:
Moniland,
Eu am facut Puregon 150ui pina miercuri, apoi am facut eco pentru a numara foliculii si a-i masura, pentru a mari doza de Puregon daca ar fi fost nevoie. Am continuat joi si vineri cu aceeasi doza, iar simbata la ora 21:30 mi-am facut Pregnyl 10000. Luni dimineata am fost sa fac punctia.
Pe protocol scris ca sotul sa aibe ejaculare cu 2 zile inainte de punctie.
Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere
Moniland spune:
Romaniaau, esti o scumpa.
Daca am inteles bine, la doua zile dupa ce nu mai iau Puregon mi se va face punctia.
Eu sunt predispusa la chisturi ovariene. Acum cativa ani mi s-au gasit micropolichisturi pe ovar, iar acum am amanat inceputul stimularii ovariene tot din cauza unor chisturi ce trebuiau eliminate. Deci concluzia mea este ca ovarele mele lucreaza mai mult decat trebuie.
Presupun, nu stiu daca e si corect, ca ar fi undeva pe la ziua a 10-a . Mai adaug inca doua zile ( Pregnyl) si apoi voi face punctia, deci in a 12 –a zi de cand am inceput stimularea. Prin urmare abstinenta sotului va incepe in a 4-a mea zi de Puregon.
Daca voi face Puregon 12 zile abstinenta sotului va incepe in a 6-a zi de Puregon. .
Pai si eu de unde sa stiu dinainte cate zile de stimulare voi face ??? Am inebunit cu atatea calcule....
Imi este teama ca sa nu fac eu tratamentul si sa gresim la recoltarea 

Cand am inceput tratamentul mi-am calculate ca in ziua in care tu faci ET eu voi face punctia si uite ca inca sunt la stimulare.
Sotul meu avand <1 mil.
biologul a recomandat o abstinenta de 8 zile poate pentru ca sa se adune mai multi
.
Si daca nu sunt 8 zile si vor fi 7 sau 9 presupun ca nu o fi mare problema.
Tu cum te simti? Esti OK? De ce ai optat sa introduca un singur embrion?

Monica
andicu spune:
Buna seara, fetelor.
Gina, mi-a dat sa fac in primul rand hormonalele : ziua 3-FSH,LH, prolactina, estradiol,T3,T4 si TSH, ziua 21- progesteron. Apoi sa repet cultura col secretia vaginala ( ca acumma tratez de Gardnerella), si Chlamydia IgA (ca din secretie am facut si e negativ), si apo lista de analize ptr FIV : homoleucograma,uree, creatinina,glicemie, probe hepatice,probe de coagulare,sumar de urina, hepatita B si C, HIV,RBW, EKG, probe respiratorii... cam astea sunt. Iar sotul meu : spermograma,cultura uretra,secretie uretra,chlamydia ser si uretra,Ureaplasma si Micoplasma.
Romaniaau, ma bucur sa aud vesti bune de la tine! acum stai linistita si sa dea Dumnezeu sa te "vedem"
peste 2 saptamani!
Andreea.Pozele mele
dinah spune:
quote:
Originally posted by andicu
Buna seara, fetelor.
Gina, mi-a dat sa fac in primul rand hormonalele : ziua 3-FSH,LH, prolactina, estradiol,T3,T4 si TSH, ziua 21- progesteron. Apoi sa repet cultura col secretia vaginala ( ca acumma tratez de Gardnerella), si Chlamydia IgA (ca din secretie am facut si e negativ), si apo lista de analize ptr FIV : homoleucograma,uree, creatinina,glicemie, probe hepatice,probe de coagulare,sumar de urina, hepatita B si C, HIV,RBW, EKG, probe respiratorii... cam astea sunt. Iar sotul meu : spermograma,cultura uretra,secretie uretra,chlamydia ser si uretra,Ureaplasma si Micoplasma.
Romaniaau, ma bucur sa aud vesti bune de la tine! acum stai linistita si sa dea Dumnezeu sa te "vedem"peste 2 saptamani!
Andreea.Pozele mele
dinah spune:
Scuze, Andicu spune-mi te rog in ziua 14 Dr. Denisa nu ti-a dat sa faci nici un hormon? Si in ziua 21 doar progesteroN? Mersi.