FIV 51

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Moniland iubito, uite cum a fost la mine:

Am facut 9 zile Puregon, in a 10-a zi am fost dimineata la eco si a gasit 16 foliculi, dintre care vre-o 8 erau mai mari, restul aveau sub 10mm. A considerat ca e destul si am continuat cu aceeasi doza in acea seara si inca 2 zile. Inseamna ca am facut 12 injectii cu Puregon in total. A doua zi dupa ce am facut ultimul Puregon, am facut Pregnyl 10000 seara la 21:30. Era simbata seara. Dupa 36 de ore de la Pregnyl am fost la clinica si mi-a facut punctia.
Am avut 10 foliculi mari din care au scos 8 ovocite. Dupa 2 zile mai aveam 3 embrioni care s-au divizat normal, in 4 celule, iar in a 3-a zi de la punctie toti trei erau divizati normal in 8 celule.
Eu as fi vrut sa mi-i transfere pe toti odata, dar legea cere aici sa puna numai un embrion la prima incercare.
Doctorul a spus ca daca nu reusim acum, sau vrem sa facem si alti copii, pe urmatorii doi mi-i va transfera impreuna.

Daca vrei, socotim impreuna datele tale.
Te pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Romaniaau - fata draga - cu atat mai mult sa ai grija de comoara ta. Mobilizeaza-l pe sotul tau sa faca toata treaba in casa sau daca nu sa-ti aduca ajutoare.

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua gagici! si inceput de week-end frumos !

Dinah, nu mi-a dat nimic dna dr de facut in ziua 14; doar in ziua 3 si ziua 21! stiam si eu c-ar trebui sa fac si in ziua 14 ceva, dar daca ea n-a zis nimic, presupun ca n-a considerat necesar,cel putin deocamdata.

Moni, maaama ce de socoteli! ma sperii si eu cand ma gandesc la astea, poate o sa incurc ceva! sa dea Domnul sa fie cu succes si la tine!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Andicu ,zici ca in Martie incepi tratamentul?

La toate fetele va doresc un week-end deosebit.

Mergi la inceput

Da, Gina, sper ca in martie. Din pacate, se pare ca nu e loc mai devreme! e inghesuiala mare la FIV-uri .

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Andicu - scuza-mi nestiinta tu unde vrei sa faci FIV si cu cine?

Luli

Mergi la inceput

Luli, vreau sa fac FIV la Medsana cu dr Denisa Protopopescu.

Fetelor, sunt fericita! am reusit si m-am programat la Centrul Medical International pe 13 ianuarie! macar pot sa merg atunci cu analizele facute si daca e de vreun tratament, am timp toata luna februarie sa fac.Acum m-am mai linistit.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Ok, Ok!!!
Si asa aglomerat e?
Fetelor stie careva care e procentul de reusita in ultimul lot la Medsana?
Nu ma certati dar sper ca nu cer prea mult...

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Eu am cea mai tampita veste posibila! Valoarea beta hcg a iesit 6,63 mIU / ml. Am vorbit cu d-na dr. si mi-a spus ca asta inseamna pozitiv, culmea ( negativ este intre 0-5 ), insa nu este in valorile normale!
Nu am vrut sa va intristez si pe voi, trebuia sa stiti si voi rezultatul, mai ales ca ati fost atata timp alaturi de mine! Va multumesc tuturor pentru sprijin, dar asta este ... nu a fost sa fie nici de data asta!
Luli in ultimul lot rezultatul se va afla abia luni, eu insa mi-am facut analiza mai devreme, in ziua 12 de la ET. Daca te incalzeste cu ceva statistica, pot sa-ti spun ca in octombrie, din 20 de paciente au reusit doar 7!
Nu te supara pe mine, nu vreau sa fiu rautacioasa, insa pe mine personal nu ma incalzesc cu nimic statisticile! Fiecare organism reactioneaza diferit si fiecare din noi are cate o sansa! Numai ca eu le-am ratat pe toate!
tuturor

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Offf, Cami... ce se mai incapataneaza soarta asta a ta! Imi pare tare rau...numai vesti proaste am primit azi... Sper sa fii tu bine in final, ca asta conteaza cel mai mult!

Mergi la inceput