FIV 51
Raspunsuri - Pagina 7
romaniaau spune:
Dragele mele,
Incep sa cred ca dependenta de DC este numai benefica si nu are contraindicatii.
Andicu, Cristinici LA multi ani de ziua voastra! Sa va ajute Dumnezeu cind aveti nevoie!
Galina Rodica Felicitari pentru bebeul tau! Este o minune sa iti vezi visul cu ochii. Sa fie sanatos si norocos, sa iti aduca mereu bucurii si sa va bucurati unul de altul!
Va multumesc si va pup pe toate ca m-ati incurajat si ati fost azi cu mine.
Teli, nu iau Utrogestan, ci pun ovule vaginale de Progesteron 400mg de 3 ori pe zi. Azi am pus numai de dimineata si m-am spalat bine inainte de ET. Apoi am pus dupa amiaza.
FIV-ul il fac in Suedia.
Iuli, Saftoiu Gina, zicaCami, pe toate va pup pentru ca am fost cu voi acolo si nu m-am simtit singura.
Acum vine poanta zilei, cam nesarata, e adevarat. Doctorul a incercat de doua ori sa bage cateterul acela de plastic, dar m-a durut atit de tare, ca a renuntat. I-am spus ca rezist citeva minute, sa termine procedura, dar nu a acceptat. Miine dimineata trebuie sa mergem din nou la ora 8 (ora 9 ora Romaniei) sa imi faca anestezie generala, ca si la punctie. Nici asta nu stiu daca e bine, sa faci doua anestezii generale la distanta de 2 zile.
Din 8 ovule au rezultat doar 3 embrioni care s-au divizat corect, in 4 celule la 48 de ore. Ar fi urmat sa transfere un singur embrion. Acum am mai aminat ET-ul cu o zi, deci embrionii se vor mai diviza odata. Poate am sansa mai mare cu 8 celule.
A mai patit cineva asa ceva la ET? Procedura asta doare asa tare? Sau doare cit de cit?
Sint mai putin optimista decit azi dimineata, dar tot mai am un simbure de speranta in suflet.
Va pup pe toate si va multumesc pentru ajutor.
Tabitha spune:
romaniaau: m-ai facut sa rad. Pe de o parte imi pare rau ca a trebuit sa amanati ET cu o zi, pe de alta parte poate e mai bine, au timp embrionii sa se mai divida. La mine la Et a durut doar cand mi-a pus sonda. In rest am simtit ca se lucra, dar era ca o apasare, nu durere propriu-zisa. Iti tin pumnii pe maine dimineata si ma rog sa se prinda.
Pupici
Kariris spune:
Romaniau, ET-ul pe mine nu m-a durut si nici cand mi-a pus sonda urinara dupa ET nu pot spune ca m-a durut. Insa am simtit ca se umbla "intr-un loc unde de obicei nu se umbla" atata tot.Dar nu pot spune ca a fost durere ci o senzatie neobisnuita. Pe mine spre ex. m-a durut intradevar cand mi-a prelevat secretie din col pentru Papanicolau. Mi-aduc aminte ca m-a durut asa tare ca am inceput sa plang si cand am iesit de acolo m-am dus imediat sa-mi fac electrocardiograma si cand m-a vazut cardiologul plansa m-a intrebat ce-i cu mine ...dar mie mi-a fost rusine sa-i spun de ce am plans.
OK, atunci tinem pumnii maine dimineata!!! Bafta multa!
crinuta71 spune:
Cristinici La multi ani! si sa ti se implineasca toate dorintele! Galinarodica felicitari! Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa-ti implinesti dorinta! Romaniaau iti tin pumnii pe maine la ET. Poate ca e mai bine ca ai amanat ET. Eu mi-am pus Utrogestan intravaginal inainte de ET (asa a zis dr.). Apoi inainte de ET dr. a curatat Utrogestanul. Pe mine ET nu m-a durut deloc (deci injectarea embrionilor cu mediul in uter), am simtit ceva.
cristinici spune:
Multumesc fetelor! Lachi, Crinuta , Cami,Romaniaau,Flori, Smita,
sa vi se implineasca si voua visul cel mare.
Andicu "LA MULTI ANI!",, sper ca a fost bine la d-na doctor.
Romaniaau poate e mai bine ca nu ai facut ET azi, nimic nu e intamplator , asa ca te asteptam cu un raspuns pozitiv, dupa...
cristinici
Moniland spune:
LA MULTI ANI !!! Andicu
Romaniaau si maine e o zi, si maine va fi mai bine.
Fii OPTIMISTA!!!
La urma urmei e nevoie doar de unul singur (embrion), iar al tau e bine dezvoltat.
Daca vei face ET sub anestezie vei fi mai relaxata, mai adormita si poate se prinde mai bine.
Maine vom fi cu gandul la tine.
Succes!!!
crinuta71 spune:
Andicu nu am stiut ca e ziua ta astazi. Iti doresc La multi ani! Sa ti se implineasca visul cat mai repede!
romaniaau spune:
Fetele, nu mai am rabdare pina miine:)
Am scapat de stres, mi-am programat si testul de conducere pentru carnet pe 20 dec, sper ca pe asta il iau mai usor decit teoria, apoi am vorbit si cu seful, ma lasa acasa pina luni si pot sa stau cuminte.
Azi vorbeam cu sotul meu, ce facem cu ceilalti 2 embrioni congelati, ii donam unei femei sau pentru cercetare. Eram sigura ca nu mai vrea alt copil. Iar el spune sa ii pastram, ca putem sa mai incercam si altadata.
Asa mai merge, iti mai vine optimismul acasa:)
Multumesc fetelor care mi-au trimis mesaje si PM-uri, ca m-au luminat si pe mine cum e cu durerile astea la ET. Imi e mila de ele ca au dat de niste doctori fara inima.
Va scriu miine dimineata cum vin de la clinica. Va pup si va astept cu testele sa le punem in pom. Anul asta nu mai cumpar brad, il impodobim pe cel din curte.
Da-ne Doamne sarbatori fericite la toate!
zisaCami spune:
Flori76 M-ai prins! Acum mi-am revenit!
Romaniaau Maine voi fi alaturi de tine!
Cami