FIV 51
Raspunsuri - Pagina 6
smita spune:
Multumesc Cristinici! FIV_ul il fac la Giulesti, stresata nu sunt de vreme ce mi_am lasat si serviciul pentru asta.Chisturile au disparut tot in perioada cat am stat acasa.
Sa auzim de bebe!
Teli spune:
Buna , fetelor!
Romaniaau poti sa iei pe gura Utrogestanul inainte de ET.Cu cine faci FIV-ul?
Smita tu cu cine faci la Giulesti?
Mult succes!
Otilia
zisaCami spune:
Romaniaau Ma voi zi la ora 13,00 pentru tine, sa ai un ET reusit cu un embrion de cea mai buna calitate! Capsula de progesteron de dimineata poti sa o iei si oral, insa pe restul trebuie sa le pui vaginal. Azi incearca sa stai linistita!
Andicu La Multi Ani! Fie ca vizita de azi la d-na dr. sa fie cu noroc si sa-ti tii in brate cat mai curand bb tau!
Cami
zisaCami spune:
Cristinici La Multi Ani! Ai sa vezi ca pana la urma vei reusi sa ai bb mult visat, esti o norocoasa nascuta in zi de mare sarbatoare!
Cami
luli spune:
Romaniaau - multa multa bafta, sa fii relax.
- pentru toate Andrelele si toti Andreii
Luli
saftoiu_gina spune:
Romaniaau , multa bafta.Eu cind am facut ET am pus utrogestanul vaginal ,ptr.ca am intrebat o asistenta si a spus ca nu deranjeaza pe nimeni
ANDICU ce mai faci ,te asteptam cu vesti bune.
flori76 spune:
Andicu,Cristinici,la multi ani,sa fiti sanatoase,fericite si sa vi se implineasca cel mai frumos vis
Cami,tin pumnii pentru luni si te rog eu nu mai fi stresata si suparata(mi-a soptit o pasarica cum ca ieri nu ai fost prea optimista )
Moniland spune:
Romaniaau ne pentru tine.
Stai linistita si relaxata pentru ca totul sa fie OK si sa se cuibareasca bine.
Cand poti da de veste cum a fost si cati ai la purtator.
Suntem alaturi de tine si vrem vesti bune.
smita spune:
Cristinici, la multi ani! Abia acum m-am dumirit ca este ziua ta.Sa ai parte de bebelusi frumosi si sanatosi!
Teli FIV-ul il fac cu Niculescu si Cocei, de fapt sunt pacienta d-nului dr. de 10 ani.
Sa auzim de bebe!
P.S. Eu chiar am auzit azi , o cunostinta mi-a trimis mesaj sa-mi spuna ca este in 7 sapt. (a ramas pe cale naturala).