Mamici de martie-aprilie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
aida_o spune:
p.s.: Tina, si bebe al meu tot 140 de batai/minut are la inimioara ![]()
Kim, noi de cind ne-am mutat in Canada suntem dependenti de umidificator, si ce bine e! Dimineata nu ma mai trezesc cu nasul infundat, ba chiar trebuie sa il mai suflu, ca uneori mai curge :) eu zic ca pentru sanatatea ta e bine sa iti iei unul cit mai repede. E drept ca acolo la voi nu e uscaciunea de aer de aici, dar tot ai nevoie.
Ama_kaly, eram sigura ca femeia aia te-a speriat degeaba. Ma bucur ca ai reusit sa te linistesti :)
19 fix
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
ciuf spune:
Sal, fetelor, ma intorsei si eu de la doctorul gine.
Bb e in pozitia breech, adica cu funduletul in jos si se pare ca am niste fibroizi sau cum se traduce nu stiu, dar in engleza se cheama uterine fibroids. Un tesut muscular crescut pe peretele uterin.
Ma aia pe mine de frica. Venii acasa si cautai pe net sa ma lamuresc mai bine. Cu toate ca doctora zise ca nu e nici o problema si ca dupa ce nasc se vor micsora. Dar naiba mai stie ce-o fi? Are vreuna din voi asa ceva?
Catrinel, dupa cum vezi, iti cam calc pe urme. Acum m-am panicat si eu, cat de tare as vrea sa fiu si sa ma incurajez, ma cam pleosti.
Pup fetele,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
aida_o spune:
ciuf, cred ca e vorba de fibrom, dar astept sa isi mai dea si alte fete cu parerea.
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by aida_o
ciuf, cred ca e vorba de fibrom, dar astept sa isi mai dea si alte fete cu parerea.Se mareste clanul :)
[blue] Si eu tot asa cred sa se spune.
Zuzilici
cu-n pitichttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
kim spune:
Ciuf, e fibrom uterin, dar nu te panica, se intampla sa apara si sa creasca in sarcina (pe baza hormonala) si se resoarbe dupa. In cazul tau, nu creeaza nici un fel de probleme. Eu, am mai spus pe aici, am unul mare de dinainte de sarcina (de la 7 cm s-a facut de 8) dar asimptomatic, sunt urmarita indeaproape, dar n-am probleme (poate burtica e ceva mai mare din cauza asta). Si nu vreau sa-l scot pt a evita orice fel de complicatii, daca nu se resoarbe o sa continui cu tratamente naturiste si homeopate. Iar la menopauza se va retrage oricum.
Ciuf, tu parca intrebai de alte lucrusoare, sa stii ca am luat o pauza cu cumparaturile, din lipsa de timp, in schimb am inceput sa primesc cadouri de la elevi (ceea ce nu e un lucru frecvent pe aici) din simpatie pt mine si bb.
Pispi, sorry, te-am fi ajutat si noi cu o vorbulita buna, dar cred ca nu ne priveste vestea cu pricina.
Ama-kaly, ma bucur ca totul s-a rezolvat pt tine si bb.
Tina, vorba lui Zuzilici, varza murata trebuie sa gasesti la magazine cu specific rusesc, sarbesc, polonez, grecesc... Daca nu, fa ca Aida; si eu de multe ori cumpar varza creata (e mai elastica, nu se rupe asa de usor), o oparesc, o tin putin cu sare (daca am timp), fierb sarmalutele cu o bucata de ciolan afumat (sarat) si cu sos de rosii care le inacreste. Ies atat de bune...! vorba aia: iti bati copiii.
Aida, ti-am scris pe privat cat de frumos e bebeul tau. In legatura cu umidificatorul, n-o sa mai astept si o sa cumpar unul, oricum era deja pe lista copilului.
Tcelen, delicata treaba, eu una as incerca un tratament homeopat, intreaba la farmacia homeopata sa-ti recomande ceva calmant indicat in sarcina.
21+
KIM & p’tit bout d’chou
photos
ciuf spune:
Aida, tare faine pozele. Mai o fi o balerina. Cine stie???
Kim, multumesc mult de raspuns. Deci e fibrom uterin? Si cat stau cu el asa in mine? Tu de ce nu vrei sa-l scoti? Se poate resorbi?
Inainte nu l-am avut. Am citit ca e necanceros si ca se poate opera sau poti trai cu el asa.
Daca mai stii ceva de el, scrie-mi si mie pe privat sa nu plictisim fetele cu problema mea.
Multumesc mult si te pup cu foc ca esti tare draguta.
Ciuf si Luca
anairda36 spune:
Se pare ca fiecare pe rand avem cate o sperietura, cate o neliniste ... oare sa fie hormonii de vina ca ne ingrijoram asa mult din orice? ori suntem mai controlate acum din pdv medical decat am fost in toata viata pana la sarcina? Vorba aia, cu cat te controlezi mai des cu atat gasesti mai multe.
Ciuf linisteste-te draga mea. Acum e important bebe si se pare ca fibromul nu-l afecteaza. Dupa aceea o sa vezi ce e de facut si cu el.
Pup burticile.
25+
TweetyGeo spune:
Loriana, stiu ca se da prosop si sapun la moasa ca sa-i fie bine lui bebe. Nu stiu exact in ce sens. Sa fie pur, curat. E un ritual, cum se intampla si la nunti, botezuri, inmormantari. Uitasem de el, dar mi-a amintit Tcelen. Ea poate sa ne dea mai multe detalii ca a mai nascut.
Tcelen, cand se dau prosopul si sapunul: inainte de nastere sau dupa? Trebuie sa spui ceva atunci? Nu vreau sa te stressez, ca stiu cum e cand te doare maseaua, dar nu stiu pe cine altcineva sa intreb. Pentru masea incearca cu tuica sau orice alcool tare sa ti cateva secunde la masea si apoi scuipi in ceva. Am mai auzit si de ardei iute sa ti la ea ca sa-ti amorteasca. Daca suporti, bineinteles. Daca nu, incalzeste sare gruonjoasa si pune intr-o soseata si tine pe obraz. Ai grija ca de la caldura o sa ti se irite putin tenul, dar in 2-3 zile iti trece.
Tina, si eu oparesc varza vara, dar n-am facut ca aida. Cred ca mai bine faci ca ea. Eu acream varza cu sare de lamaie si pasta de tomate, dar iesea mai dulce, nu iesea ca aia murata.
Aida, cred ca o sa incerc si eu reteta ta.
Ama_kaly, ma bucur ca esti bine si ca nu te-ai luat dupa dr. aia. Nu ne-ai spus cat era colul de lung. Ti l-a masurat? Tot de 30 mm este?
Pispi, chiar ne facusem griji ca nu ai mai intrat pe forum. Dar ce poate fi asa grav incat sa plangi 3 zile. Spune-ne si noua ca sa te ajutam. Hai linisteste-te ca nu e bine sa stai suparata.
Ciuf, s-ar putea sa nu fie fibrom, sa fie doar uter fibromatos, cum am avut si eu. Iti scriu pe PM mai multe detalii.
Fetelor, tocmai imi faceam griji ca aseara bebe misca foarte jos, aproape de vezica. Si dimineata la fel. Si in timp ce citeam ce ati mai scris, bebe a inceput sa ciocane tare asa, intai jos, pe urma mai sus si tot mai sus pana a ajuns in dreapta buricului. Cred ca face un balet acolo in burtica. Pupal-ar mama de baiat. Aveti dreptate, ne apuca uneori panica din tot felul de motive ciudate. Ar trebui sa fim mai pozitive, ca totul o sa fie bine. Va pup. Geo
Stefanut al lui GEO
Laura Ioana spune:

Andreea Georgiana! Sa ti se indeplineasca cele mai aprinse dorinte!
Tina nu te ingrijora daca bebe misca mai rar; nu toti copiii misca la fel de des sau de rar. Eu am o prietena care trebuie sa nasca in decembrie si cand avea sarcina ca a ta, la fel se plangea ca nu misca suficient fetita, dar s-a dezvoltat normal, desi misca mai rar si acum
Pe mine nu ma lasa bebe sa dorm noaptea
Azi noapte eram asa mai mult treaza la un moment dat si i-am zis sotului ca nu prea am somn si atat i-a trebuit puiutului meu: m-a auzit si a inceput o topaiala de nu-mi venea sa cred! Si ieri a topait toata ziua, de m-am ingrijorat ca nu-i convine ceva si nu poate dormi![]()
![]()
Mey fetelor ce hanicute sunteti!!! Faceti si varza murata!!! Eu pana fac o mancare ma ia zbenga; nu le am si pace, sunt antitalent
Dar va trebui sa ma straduiesc mai mult sa invat, ca sa stiu sa fac papa pt cupilu'
Ciuf si eu cred ca e vb de uter fibromatos. Nu ma prea pricep, dar daca si dr a zis ca nu ridica probleme, ar trebui sa nu te stresezi prea tare
Kim stii cum e vorba aia de o vreme? "Sa-ti bati copiii, sa-i urci in pod si sa le iei scara"

Aida foarte frumoase pozicile; ai o burtica faina si esti o draguta. Bebele tau se vede super, sa fie sanatos
Tweety nu mai folosi sare de lamaie ca e cancerigena; in europa e interzisa comercializarea ei, fiind cel mai periculos dintre E-uri!!!
Laura
cu
? 24+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ama_kaly spune:
aida_o FELICITARI!Ai un super bebe!M-am uitat si eu acum la poze..iar daca o sa mai ia si ochii tai..
kim multumim!si eu ma bucur si mi-a venit inima la loc de ieri
TweetyGeo mi-a spus doar ca e lung,tare si bine
N-am mai intrebat cat e de lung ca dupa aia iar cautam pe net si gaseam ceva care sa ma panicheze..daca dr a spus ca e bine,eu am incredere in el si inseamna ca asa e!Aaa..am trecut si pe acasa si m-am uitat inca o data pe foaia aia de la medlife..scrie col 31mm,inchis nu 30mm cum tineam eu minte..nu e mare diferenta,dar eu m-am linistit in privinta colului!Andreea Georgiana LA MULTI ANI!!
Si la toate cele care serbeaza azi Sf.Andrei!!!
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe