Mamici de martie-aprilie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
Lady_Hawk spune:
ANDREEAGEORGIANA la multi ani de ziua onomastica si sa ai parte numai de lucruri bune...pupici tie si la bebelina_mica!!!!!

Io
20+ cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
danielaneda spune:
Buna burtici!
Am fost foarte ocupata la servici si nu am mai vb cu voi, sper sa ma revansez!
Tina te rog sa treci si datele despre Bebelik mea, adica la 21w avea 363 grame, lungimea nu am aflat-o din pacate, dr. Iosup era intr-o pasa mai proasta si nu prea avea chef de detalii.

La Multi Ani pt TOATE ANDREELE CU BURTICASA FITI SANATOASE, SA AVETI SARCINI USOARE SI NASTERI SI MAI USOARE IAR BEBEII SA FIE SANATOSI SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!
Am fost la control la Dr. Iosup si mi-a spus ca bebelina are cordonul in jurul gatului, iar in cazul in care ramane asa o sa fac cezariana
. Mai este mult pana atunci si poate se mai rasuceste!!! In rest bebelina este bine insa mami are extrasistola si colul scurt, ceea ce va face sa intru in concediu mai devreme decat planuiam, adik sa mai muncesc luna ianuarie si din februarie sa stau acasa!
.
Va pupicesc pe toate!
Daniela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;33/st/20060404/dt/7/k/783a/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev093pr_.png
mamaariadna spune:
LA MULTI ANI la toate Andreele si Andreii!!!!!!!!!!!!
Catrinel, am si eu o intrebare la tine: cand ai fost in USA, a trebuit sa-ti faci noul pasaport ("elektronischer Reisepass") sau a mers si cu cel vechi?
Si ti-au luat si amprentele?
Ariadna,
26+
mamaariadna spune:
Ama_Kaly, ma bucur ca te-ai linistit si ca e totul bine!
Serj, sa inteleg ca ai avut ceva de genul preeclampsiei?
Si eu am avut la sarcina trecuta, de fapt am avut probleme spre sfarsit atat cu tensiunea mare cat si cu albumina in urina, si la 35 saptamani s-au hotarat doctorii sa scoata puiul. Doar ca la mine au provocat nastere normala (de altfel se pare ca oricum se pregatea organismul de nastere, ca aveam deja deschizatura 2 cm) si nu cezariana.
Ai si acum probleme cu tensiunea? La mine vad ca e inca mica, si tare ma bucur. Ma gandesc ca atunci a avut de-a face si cu caldura insuportabila . Dar o controlez permanent. La fel si albumina.
V-am pupat pe toate,
Ariadna,
26+
Catrinel_17 spune:
Ciuf, sunt foarte multe cazuri de fibrom in sarcina. De obicei se lasa asa, pt ca nu e periculos. Se monitorizeaza mai des, ca sa vada daca nu creste foarte tare, atita tot. Nu-ti face probleme, ca nu ai de ce. Pe bune!!
Serj
m-am mai linistit, dar tot ma mai sageteaza cite un gind citeodata…. Ce sa fac. Mi-am schimbat programarea cu 4 zile mai repede, ma duc in 9 decembrie, si sunt foarte curioasa ce-mi va zice. Era pe la noi cineva care avea o brida amniotica, cine? Imi cer mii de scuze, dar nu mai tin minte 
Apropo de nasii aia- daca io vreau numai o persoana din cuplu, se poate asa?
Anairda, mie mi se pare ca suntem mai sperioase acuma, si ne panicam ceva mai tare decit inainte, cred ca e un instinct de a-l apara pe bebe… Sa vezi, eu am trecut de un radar ieri si mi s-a parut ca m-a blitzat, era aproape sa fac infarct. Nu ca radarul ar fi avut o chestie cu bebe
dar mi-a sarit inima din loc, cum imi sare la multe chestii, zgomote neasteptate, etc. In plus la vesti care o privesc pe bebelusa… Brr! Ce sa mai zic!!! Suntem mame!!!!
Si suntem si mai informate, iti dai seama, cu Internetul asta. Inainte, fara echo, fara internet, cred ca era lumea mai linistita cu mai putina informatie. (cu avantaje si dezavantaje…)
Ama-kaly, ai vazuuuuut! Ametita aia, cum naiba a fost in stare sa scoata asa ceva, pe bune ca ar trebui macar amenintata cu judecata!! Pagube pt daune psihice, ce naiba.
Tweety, bebe cerceteaza bine-bine locuinta lui, vad ca… ![]()
Andreea Georgiana, LA MULTI ANI si toata fericirea din lume in trei!!!!! Multa sanatate si o bebitza minunata!!!!!
Aida – ce faine poze, bebe e super!! Cum primesti pozele, pe CD, sau le scanezi?
Ariadna, am mers cu vechiul pasaport (facut prin 2002) asa ca nu e nici o problema. Viza sa fie valabila in el, (si pass-ul la fel). Atita tot. Mi-a luat amprentele cind am facut viza (am primit multiple pe 10 ani!!) si ti le ia de fiecare data cind intri in state. Si iti face si poza. Mergi in state? Sau daca iti faci viza, iti faci in Frankfurt?
poate ne vedem!!
Pispi, varsa-ti oful pe noi, ca d-aia suntem aici impreuna!!! Ca “impreuna” ne cheama.
Nu zau, comunitatea asta e fantastica. Nu stiu ce m-as fi facut fara voi, fetelor, pe bune.

Tina, sa zici cu varza aia, vad ca surse ai acuma
numa sa scoti o vorbulitza!!! Sunt sigura ca bebe e bine, nu-ti face griji!!! Stiu ca e usor sa zici si mai greu sa pui in practica, dar trebuie sa incerci.
Ieri i-am cintat lui bebe in baie vreo juma’ de ora in dus. Pina a venit al meu sotz spargindu-se de ris si mi-a zis ca sigur aia mica sta cu mainile la urechi de ce voce de ciorutza are maica-sa… na ja, ce sa fac, voce n-am avut niciodata, da’ mi place sa cint!!
parca o si vedeam pe bebelina cu mainile la urechi, saracutza!!! ![]()
Apropo, dupa zile de aproximativa liniste, mi-a tras ieri un sport in burtica!!! Tati era in al noualea cer, a simtit-o bine de tot!! Nebunatica mica. Azi na, ca iarasi nu a zis nimica, Da’ m-am obisnuit acuma cu fazele astea….
pup fetele si bb-ii
Catrinel & bb mik
Tina_Welsh spune:
LA MULTI ANI LA TOATE ANDREELE SI ANDREI!LA MULTI ANI ANDREEA GEORGIANA!SFANTUL ANDREI SA VA PROTEJEZE SI SA VA AJUTE SA VA IMPLINITI TOATE DORINTELE SI SA FITI SANATOSI/OASE!

Ciuf, prin miscari incete..zic eu..adica il simt cateodata o data la 4-5 zile.Cateodata mai des..cateodata deloc si tot asa!Sa vedem astazi cand ma duc din nou la doctor daca o sa ma trimita la o ecografie!SI stai linistita ca nu e problema cu fibromul!Hai fii tare!Multe fete au avut!Nu te speria si tu degeaba cum a facut Ama_Kaly!

Hai suparici zambeste!
AlinaAlex,multumesc pentru date!
Ama_Kaly, ai vazut?Vezi ca meriti bataita?Ah ce ma bucur ca ai ajuns la vorba noastra.Alta data sa mai pui urechea si sa mai asculti si sa nu te mai ingrijorezi atat timp pentru nimic!
Manu,ti-am trimis mail.sa imi spui daca l-ai primit!
Zuzilici, imi vine sa ma dau cu capul de pereti!Nu stiu nici un magazin polonez sau rusesc,dar am sa caut!Sunt romance aici de 2 ani care n-au gasit dar poate eu sunt norocoasa!E un oras cu mai putini emigranti..si nu prea gasesc eu asa ce vreau!
Aida..m-am indragostit!Ce poze faineeeeeeeeeeeeee!Ce burticaaaaaaaaaa ce bebellllllllllllllll!

Am sa incerc sa fac varza aia spusa de tine dar nu le refuz nici pe fete, ca a lor e murata, murata!Si-asa ies in avantaj..mai pot infuleca si eu o frunza acra!
Kim, nu vorbi de lucruri sfinte cu ciolan afumattt!Ca maine iau avionul la Bucuresti!Zau asa!Sunt intr-un stagiu acum de salivez la orice!Doamne Dumnezeule!
Tweety,multumesc de raspuns!
Laura, nu m-as ingrijora, dar il simteam mult mai activ la 18 saptamani decat acum!Oricum asta e..ce va fi va fi!Serios eu m-am saturat sa imi sara inima in piept din orice.SI-asa n-am ce face mai mult decat am facut pana acum!
Danielaneda, stai linistita.Eu zic ca o sa fie totul ok!Acum pe forum sunt chiar pareri impartite despre acest Iosup!Eu zic sa nu te panichezi!
Catrinel, am surse am am!Sa vedem ce-o iesi acum!Sunt o norocoasa de craciun!Macar sarmale sa pot face si sa ma ling pe bot!
Ariadna, sa imi zici cat costa si cati banuti sa iti trimit si iti dau si adresa cand esti gata de trimis!
Multumesc!
Va pup, fug ca in 20 de minute tre sa ajung la medic.Bine ca e la 2 minute de mine!va scriu cand ma intorc!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
mamaariadna spune:
Catrinel, multumesc mult pentru raspuns, dar un pic tot sunt in ceata: am nevoie de viza??? Cu pasaport german??
mamaariadna spune:
Tina, lasa-ma sa ajung sa cumpar si discutam dup-aia, da? Oricum o sa incerc sa cumpar un borcanel micut, ca nu prea as vrea sa trimit unul de 5 kile...
ama_kaly spune:
mamaariadna multumim!!gata cu grijile momantan
Catrinel da,dar nu in Romania
aici nu prea ai ce le face pe cale juridica..dar tot ma duc pana la ea sa-i zic vreo doua
Ai fost dragutza rau cu cantatul in baie
tinuta asa e,dar e normal ca o asemenea veste sa te macine si sa te chinuie pe moment..apoi am realizat si eu ca aia habar nu avea ce zice,lucru confirmat de altfel si de dr
Bafta la medic,sa ne spui ce ai facut cand te intorci!!Si poate poate reusesti sa obtii si o ecografie
Si eu mi-am facut acum programare la Iosup luni la 16:30..nu mai aveam rabdare si vreau sa-mi confirme ca e baiat..sau sa-mi infirme,depinde
Sunt oare prea exagerata si paranoica?acum nu imi mai fac griji pentru nimic,ma streseaza doar acest amanunt cu sexul lu' bebe ca vreau sa stiu sigur ![]()
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
Loriana27 spune:
La Multi Ani tuturor celor ce isi sarbatoresc ziua onomastica si pe a celor apropiati si dragi!
Sunt foarte fericita pt ca tocmai m-am intors de la
, la care ma dusesem cu inima stransa, dar totul e in regula, adica nesuferitul meu col scurt, are bunavointa si ramane macar tare si inchis. Eu am facut echo morfo la 22 sapt si mi-a zis ca o sa-l mai vad pe bb tocmai la inceputul lunii a 9 a, sa vedem daca e asezat cum trebuie, cordon.... si altele.
TweetyGeo multumesc pt raspuns, o sa mai intreb si eu daca se practica treaba asta in spitalul in care voi naste.
ama kali 
aida sper ca bb sa aiba ochii ca ai tai.Am un maaareee fix cu ochii verzi si albastri; mare slabiciune gasesc la mine posesorii unor asemenea ochi. Bb al meu trebuie, dar trebuie sa aiba ochii lui tati!![]()
tuturor!
28+