Mamici de martie-aprilie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 10
MP spune:
Buna ziua fetelor !
La multi ani si numai bine Andreelor!
Eu sunt bine,doar ca lucrul si cititul nu imi mai lasa timp si pentru scris.De citit am citit tot ce ati scris pana acum.
Matei misca misca,burtica a mai crescut...si,in sfarsit victorie!!!Cand m-am dus la coafor doamnele de acolo au observat ca sunt insarcinata!
Lucru pe care nu il mai observase nimeni.M-am bucurat tare de tot.
Asa...ce sa va mai povestesc?...Eu nu am mai fost nici la medic nici la eco.O sa las sa mai treaca un pic de timp si apoi voi mai merge.Deocamdata multumesc lui Dumnezeu ca nu am probleme.
Intreba Andreea Georgiana(
) de vitamine si de luarea in greutate.Eu am luat doar in prima parte a sarcinii si nici atunci nu le-am luat toate.Am inteles ca daca ai o alimentatie sanatoasa,echilibrata,variata,iar analizele au iesit ok nu mai e nevoie si de suplimente.Asa ca am luat la inceput(acid folic si vitamine) si apoi gata.Intrucat analizele au iesit bune.De luat in greutate nu am luat decat foarte putin,mi-e si jena sa spun cat.
Abia zilele trecute a reusit si cantarul meu sa arate mai mult de 59 kg si 500g.Acum am 60!
Daca Matei e bine si e in parametri nu imi mai fac eu probleme din cauza greutatii mele.
Aida_o,am vazut pozele.Minunate.Si pozele si ochii tai!Recunosc ca nu ii observasem pana acum.Sa fii sanatoasa si tu si bebe!
ama,m-am bucurat mult cand am citit ca nu e nimic grav.Nu te mai duce si tu la orice doctor.Mai lasa-i in plata Domnului.Mergi la unul de incredere si nu te stresa degeaba.Eu am patit la prima sarcina.M-am dus la o ecografie de rutina(m-a trimis medicul de familie undeva unde era mai ieftin cica) si acolo abia m-am asezat pe patul ala ca un imbecil de doctor a si inceput:"Doamne,dar e grav.Placenta e inserata aiurea de tot.E posibil sa avortati...etc etc..."In fine,numai dintr-astea,numai bune de auzit de catre o tanara studenta gravida pentru prima oara.Nu iti mai spun cat am plans si m-am consumat.Am fugit seara la spital la dr meu si acesta mi-a apus sa merg la un alt medic pentru eco si numai daca va confirma el atunci e cazul sa ne panicam.Am fost,dr acela a ras...m-a asigurat ca nu e nimic.Mi-a zis si sexul lui Vladut(pana atunci toti profesionistii lui peste cu aparate de doi lei imi spusesera ca e fetita) si a fost bine.Nu a fost nimic grav.Nu stiu de ce au unii o pofta sadica de a se juca cu suferinta si emotiile celorlalti.IN fine.Ma bucur sincer ca nu e nimic grav,ca ai colul inchis si ca bebelusul e bine.Doamne ajuta pe mai departe!
Tina,daca nu iti trimite nimeni varza sa dai un semnal ca iti trimit eu.Adevarul e ca mi se facuse o pofta citind pe aici de sarmale si varza...Cat despre
,ce sa zic,nu aveti deloc astampar!Ceea ce nu e un lucru rau.Imi amintesti de tineretile noastre nebune,de prima sarcina,de primul an de casatorie...Acu ne-am mai potolit un pic...Suntem si noi mai batrani...
Iubiti-va mult in continuare si sa dea Dumnezeu sa fie asa toata viata!Sa vezi ce linistit si fericit va creste bebe intr-un camin cu parinti care se iubesc(si nu vorbesc aici doar de iubire fizica).

Pispirica imi pare rau ca ai avut necazuri.Sper sa treaca si sa iti regasesti linistea si calmul de care ai atata nevoie.
Ma retrag acum ca ma cheama datoria de mama
.Nu inainte insa de a-mi cere scuze ca nu am timp sa le mentionez pe toate fetele asa cum as vrea.
Va doresc insa la toate numai bine,sarcini fara probleme in continuare si va promit ca data viitoare nu imi mai scapa nimeni.
Va pup,va multumesc ca existati si va odresc o zi minunata!

24+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
ama_kaly spune:
MP observ ca si tu ai patit exact acelasi lucru ca si mine,la prima sarcina,tot studenta fiind..genul asta de doctori care inspaimanta fara motiv,habar n-au ce vorbesc si se mai poarta si urat ar trebui impuscati
!!Si eu mi-am facut programare pentru luni la Iosup in speranta ca in sfarsit se va gasi un dr care sa imi zica si mie ce e bebe SIGUR ca de "pare" m-am saturat
Si am citi ca el e un bun profesionist si ca nu prea greseste cu sexul ![]()
Tie ce dr ti-a spus ca vladut e baietel?si la cate saptamani?
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
Loriana27 spune:
ama kali acum ti-am vazut ultimul mesaj. Nu mi-o lua in nume de rau, dar nu crezi ca e cam mult sa faci 3 echo intr-o singura saptamana? Nu te supara pe mine, dar atata timp cat medicul ti-a spus ca nu sunt probleme, nu ar trebui sa faci echo de curiozitate. Eu de cate ori am facut mi s-a spus clar sa fie cel putin o luna distanta intre echo, nu e tocmai indicat. Chiar azi am intrebat medicul, fiindca tot aud ca fetete fac echo mai des si mi-a subliniat ca fac din cauza unor probleme, nu asa ...mereu. Te rog sa nu te superi, este doar o parere in ce priveste binele vostru si de-aia mi-am permis sa o exprim. Oricum, iti doresc sa fie pana la urma 
28+
Lady_Hawk spune:
Am citit si eu despre discutia referitoare la frecventa echografiilor.Eu am citit ca aceste ecografii sunt pe baza de ultrasunete si facute destul de des pot afecta urechea interna a fatului....eu doar ce am citit, nu mi-o luati in nume de rau ca m-am bagat in discutie!
Va pup...
Io
20+ cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Catrinel_17 spune:
Uff, ariadna, scuze. Io n-am inca pass german, am numai drept de sedere nelimitat. Dar pt cei cu pass german vechi am inteles ca e nevoie de viza, nu stiu sigur…
Catrinel & bb mik
ama_kaly spune:
Pai nu.nu mi se pare.Dr meu mi-a zis ca imi face cate ecografii vreau,si o suta daca vreau si ca nu afecteaza cu nimic(si mi le face gratis la maternitate).La fel si dr de la medlife cand am intrebat-o.Si am cautat si pe net si peste tot scrie ca nu afecteaza cu nimic fatul!Fiecare face cum vrea,eu una nu cred ca afecteaza bebele..sunt mamici care au facut o groaza in timpul sarcinii si fara sa fie nevoie si nici un bebe nu a fost afectat de pe urma ecografiilor.io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
Polixeni spune:
LA MULTI ANI ADREELOR SI ANDREILOR!!! 
Am revenit si eu.Ce-am pierdut,ce-am pierdut?!! Uauu chiar ca am avut de recuperat cu
.
Apropo de dunga de pe mijlocul burtii...si eu sunt in sapt.25+ si nici urma de dunga...si am baietel.E neaparat necesar sa apara dunga aceasta? Am citit undeva ca dunga nu apare la toate femeile insarcinate...cica ar fi mult mai pregnanta la brunete.
Aaaa am reusit sa postez si niste poze cu mine si cu sotiorul.Sper sa le puteti vedea.
Sanatate si
pe burtici!!
25+ Poli
http://photos.yahoo.com/gpoli_ro
ileana_marius spune:
quote:
Originally posted by ile77
Ileana-marius, am o amica ,care a calatorit cu avionul cind bb avea o luna jumate si se pare ca totul a fost ok.
Cam atunci as vrea si eu sa merg acasa, pe la o luna jumatate-2. Ar trebuii sa nasc in prima jum. a lunii aprilie si as vrea sa plec la sf. lui mai-inceputul lui iunie. Pastele anul viitor va fi pe 23 aprilie (Delia21), deci nu cred ca este o problema sa fac botezul in iunie.
Multumesc tuturor pentru raspuns, din pacate nu am apucat sa citesc tot ce ati scris intre timp.

Ileana
20+Ghindoaca
mamaariadna spune:
Si eu scuze, Catrinel, nu stiu de ce traiam eu cu impresia ca tu ai pass german. Si eram curioasa daca a trebuit sa ti-l faci pe cel nou, ala electronic care e de vreo luna.
Cat despre chestia cu intalnitul, sigur o sa spun cand ajung in Frankfurt. Data viitoare o sa fie in 2 saptamani, dar tb. sa ridic pe cineva de la aeroport.
Deci ti-a luat amprentele...sincer, mie nu prea-mi place chestia asta...
Mai fetelor, ref. la dunga de care vorbiti...eu habar n-am despre ce e vorba. Nici nu am auzit pana acum de ea, si nici nu am avut-o niciodata.
Tina, cum a fost la doctor?
V-am pupat,
Ariadna,
26+
ROROSU spune:
Draga AMA KALY, sunt incantata sa aflu ca ai o legatura cu Buzau-ul!
Si eu sunt nascuta in Buzau, am parintii acolo si plec astazi spre ei.
ROROSU