Lupta pentru viata copilului meu!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cind va putea pleca pentru prima interventie? Cum se simte Claudiu? abia astept sa avem vesti de la el dupa ce se intoarce.
O sa vorbesc miine cu prietena mea sa verifice de ce nu au intrat banii in cont. Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Cred ca vor pleca la inceputul lunii februarie,deocamdata se mai intereseaza si de performantele altor clinici.Vor sa stie unde este cel mai bine de mers cu copilul,suntem deschisi informatiilor in acest domeniu!
La Multi Ani!
Anul 2006 sa va aduca tuturor multa sanatate,fericire,mult noroc si numai bine!!!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marieta_alexandru spune:

La Multi Ani tuturor,sa ne ajute Dumnezeu sa avem cu totii un an mai bun,multa sanatate familiilor voastre,fericire si multe impliniri sa ne aduca 2006!
In sfarsit,pare sa se intrevada si pt. Claudiu "luminita de la capatul tunelului",ne rugam sa reuseasca transplantul iar baietelul meu sa se poata bucura de viata!
Dragii mei,la sfarsitul lunii speram sa ajungem in Kiev pt. prima interventie,mai trebuie sa luam viza si sa trimitem in contul clinicii banii pt.transplant!Suntem atat de fericiti dar totusi cu inima cat un purice pana cand va fi totul bine!
Doamne,iti multumim ca ai facut posibila minunea,aceste clipe le asteptam de noua ani,speram si ne rugam sa se reuseasca transplantul iar puiul meu drag sa se faca bine!Stim ca pana atunci este drum lung dar cu ajutorul lui Dumnezeu speram sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Marieta, trebuie sa fie bine si sa fii optimista! E normal sa ai inima cit un purice, e un hop in viata vostra, dar un hop care, cu credinta in Dumnezeu, cu profesionalismul medicilor si cu dragostea vostra, o sa insemne sanatatea lui Claudiu! Sa ne tii la curent cu noutatile!

Mergi la inceput

Natasa, multumim pt. incurajari,sigur va vom tine la curent cu tot ce se intampla,voi sunteti mereu in sufletul si-n rugaciunile noastre!
Doamne ajuta!

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

Prietena mea (www.geocities.com/ituiuliana ) merge la Medjugorje , acolo unde apare Maica Domnului in fiecare luna ( www.reginapacis.ro ) . Daca Claudiu vrea sa scrie o scrisoare Maicii Domnului si sa o trimita , gasiti detalii pe suiectul pe care l-am deschis eu la umanitare. Sau luati legatura cu mine printr-un e-mail.

Va tinem pumnii

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Mergi la inceput

Adina,asa cum ti-am zis si pe mess,asteptam clipa cand Claudiu se va intoarce de la Kiev (sunt programati pe 6 februarie)pt. a scrie chiar cu mana lui scrisorica pt. Maica Domnului!
Sper din suflet sa isi revina cat mai curand!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulianne spune:

Sa il ajute bunul D-zeu,sa se intoarca cu bine.Trebuie sa reuseasca!

Mergi la inceput

Multumim tuturor pentru gandurile bune,sa ii ajute Dumnezeu sa reuseasca!
In ziarul "Libertatea" de azi a mai aparut un articol despre Claudiu,daca doriti sa cititi,va dau linkul de mai jos:
http://www.ziar.com/ziarul/libertatea.htm

POZE

Mergi la inceput

Dragi prieteni!
Pentru salvarea vietii lui Claudiu,primul pas a fost facut!A avut loc prima interventie de transplant cu celule stem,suportata cu bine de Claudiu,urmeaza peste 6 luni sa faca un alt transplant cu aceleasi celule!Acum se pregateste sa mearga la o clinica de recuperare fizica,este foarte importanta si aceasta recuperare,Claudiu este optimist,spera din tot sufletul ca Dumnezeu il va ajuta sa lupte cu aceasta boala si sa fie invingator,speram si noi acelasi lucru!
Doamne ajuta!

POZE

Mergi la inceput