GHETUTZE pt copii de la orfelinat - AVEM POZE !!!!
Raspunsuri - Pagina 5
danna_J spune:
Felicitari pentru succesul actiunii si pentru zambetul si fericirea ce le-ati adus pe chipul micutilor! Cred ca a fost o seara de neuitat atat pentru voi cat si pentru copii!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina LuminaCraciun fericit!
andreea_tx spune:
Doamne fetelor ce emotionant.chiar ca mi-au dat lacrimile citind postarile voastre.ma bucur ca am reusit sa dam un strop de fericire acestor copilasi.
andreeat
maria2mami spune:
Am inceput cu dreptul sarbatorile din acest an, va felicit inca odata pe toti cei implicati in aceasta "Poveste minunata de Craciun" si asteptam actiuniile viitoare , la care sigur nu vom lipsi!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Maria & mami Mihaela
Gabrielama spune:
Ma uit la poze si nu imi pot opri lacrimile....
- de bucurie, ca am reusit sa bucuram copiii si ca au avut o seara frumoasa
- de tristete, ca sunt pe lumea asta copii care stau in orfelinat
Din nou, toata dragostea mea pentru Doamnele care au fost aseara acolo.
Gabi
Jasmine spune:
Feteleeee,nu mai ziceti nimic?Mai aveti poze?Ne mai povestiti si noua?
Jasmine si Radu (26.10.2004)
pumpkin spune:
Jasmine, uite aici si POZELE !
N-am mai avut timp de povestit ca ne ocupam de alta actiune, Tzuni e iar zana cea buna pentru alti copilasi , il ajutam pe Mos Craciun...
CORNELIAP33 spune:
tuturor participantilor la actiune. Ma bucur mult sa aud cat de mult s-au bucurat acei copii si imi pare rau ca n-am putut veni si eu.
O rugaminte am la Tzuni, pumpkin, daca-mi puteti trimite cateva fotografii reprezentative (nu multe)pe mail. Eu accesez internet-ul de la birou si pentru "community webshots" am accesul restrictionat
adresa mea: conelia.pitulice@bnro.ro
Multumesc si scuze pentru deranj,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com