Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83
Raspunsuri - Pagina 5
Liana30 spune:
meyy...meyyy..
..da de revarsarea Nilului meu nu va dati nici una cu parerea...???????
oanaoooooooo apari muica ....nu's ce m-as face fara tine "profooo"...
aaaaaaaaaaaa uitai ca esti plecata....offfff.offf

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
ingeras26a spune:
Oaaaaau, Cristinna, ce valori, scumpa! Profita de ele!
Madana, Liana,
si sa fie cel mai frumos cadou pt toate de Craciun (2005)! Madana, pai cum sa nu o continuam? Dr de la Medicover imi zice azi: nu declaram sterilitate, ca nu a trecut un an. Si io zic, pai cum nu? a trecut un an si trei luni...da'zi, hai sa nu declaram, mai asteptam putin, va roggg! :) La dr acesta am fost numai sa vada omu'ce ochi frumosi am si pe baza lor sa imi recomande analizele (ca sa nu le platesc:)...i-am spus ca nu e nevoie sa ma consulte ca: 1 - am menstruatie si 2 - m-am tot consultat si e ok. Am stat doar de vorba si mi-a dat analizele

![]()
Ingeras
Kariris spune:
Buna gagici!
Simonette sunt bine draga...ma simt mai bine, doar ca ieri era sa fac atac de cord cand m-am urcat pe cantar...10 kg am luat in urma fiv-ului! Si vad ca nu au de gand sa se mai reduca!
Si apropos, de ce zicea Ingerash ...poate ne spui si noua unde gasim Gynex. Ingerash sa stii ca la Help Net nici nu au auzit de gynex...
Cristinna spune:
Va multumesc la toate
.SUNTETI niste DRAGUTE SI SCUMPE 

. Sa dea D-zeu sa avem TOATE parte cat de curand de miracolul mult asteptat
.
Cristinna
catty spune:
Ce fac doamnele mele preferate?
MADANA, daca vrei bataita, vin eu pana la Bucuresti si iti dau o palmuta peste popou. Fruntea sus. Ce inseamna asta? Aici nimeni nu are dreptul sa cedeze.
AMELY, de abia astept sa te mai vad.
Sunt ziua 3. Cine numara cu mine luna asta?
catalina
iube2001 spune:
OLa!
Permiteti sa raportez:ziua 29la un cm de 25 de zile, test de sarcina pozitiv din ce in ce mai evident(azi dimineatza). In afara de joi cand am avut dureri crunte de cap si greata toata ziua si durerile de burtica sambata nu am nika....... Maine merg sa-mi ia sange pt hcg si sa vedem cand imi da rezultatul...
Pup toate fetele

toate fetele si le ofer uite asa cate o 

pt sustinere si urari!
diana
simonette spune:
Amely, am eu impresia sau tu nu citesti? Ca eu nu numai o data am scris ca dr. mi-a facut rost de Gynex, si tot ea mi l-a adus!!! Cred ca cel mai bine ar fi sa incercati la farmacia 2NA pe care o consider cea mai aprovizionata farmacie!!!
Ingeras, numaram scumpo, ca si eu sunt ziua 3 si am un CM abundent cum nu l-am mai avut de mult timp! Sepr sa avem parte de surprize frumoase!
Lachione, eu de azi incerc sa mai reduc din kg. in plus, ca m-am cam saturat de ele! Ma bucur ca te simti mai bine! Te rog io pe viitor ai grija, da?
Cristina, super-foliculi...sper sa-ti aduca bebele mult dorit!
Bugnarel, si mie mi-e dor de tine!
Kariris spune:
fetele, danap e rau; e in spital la elias; nu s-a eliminat sarcina de pe trompa si se pare ca va ajunge totusi la laparo sa i-o scoata. merg azi pe la ea si va mai dau vesti dupa.
ingerash ai cautat si la mag de naturiste, gen plafar?
Liana si io te pupicesc!