Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83
Raspunsuri - Pagina 6
Liana30 spune:
lachi imi pare tare rau

pentru danap spunei ca noi ii tinem pumnii sa se elimine,,offfff..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Iube, te mai felicit o data norocoaso! Ma bucur mult pt. tine si sotul tau! Cred ca sunteti

Ingeras,
ca tu esti sora mea de ghinion! Sper ca luna asta ne reglam, da? Am mai scris de gynex, ca e posibil sa-l gasim la farmacia 2NA, in alta parte nu stiu ca mie mi-a facut dr-ita rost de el!
Catty, se pare ca numaram impreuna, eu fiind de asemenea ziua3!
Din pacate eu luna asta nu am mari sperante!
Mama, ce rau imi pare de DanaP. Lachione, te rog sa-i spui ca suntem alaturi de ea!!! Doamne, te rog sa o ajuti pe Dana

Kariris spune:
saraca de ea e intr-o stare f nasoala: plange pana se plictiseste...dupa care ia o pauza...si o ia de la inceput; cred ca e si speriata si are si de ce mititica.
ingeras26a spune:
Iube, inca o data felicitariiiii!

Sa fie intr-un ceas bun!
Simo, da iubita, ne reglam :) si o sa avem si bb luna asta. Eu z1.
Pupicei, Ingeras
Liana30 spune:
uite ce gasii....pt Gynex..in Buc
str.Lt.Av.Serban Petrescu,nr.10-P-ta.Dorobanti..persoana de contact Luminita Jecu,,,tel. 0723008863...0742086670..sper sa va fie de folos..io sun azi si aici poate ca gasesc aici si va iau si voua..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
acuma plec...revin mai tarziu ..si va spun daca am gasit..pa-pa
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
iube2001 spune:
Simonette multumesc fata draga!!!!!! 
Olteanco....... mi-ai purtat noroc ca tu ai deschis capitolu' trecut!

Uite va trimit nishte pupici virtuali ca poate se ia.............

cine-i prinde????????????
Sunteti un grup minunat si mi-e drag de voi!!!!!

diana
ingeras26a spune:
Fetele, primul tel este gresit, al doilea este ok. Am sunat si costa 714.000 daca esti inscris in club (??) si 900.000 daca nu esti. Ma suna gagica in 15 min sa-mi spuna daca are si cand ne intalnim sa-mi dea. Mai vrea cineva daca are? Spuneti-mi, ca daca e ma intalnesc eu cu ea si va iau (in limita banutzilor disponibili...:)
Pupicei, Ingeras
Laura Ioana spune:
Iube
felicitari!!!! Doamne ajuta sa fie o sarcina sanatoasa, pe care sa o duci cu bine pana la capat! Este un dr ginecolog foarte bun in Tg Mures la care am mers si eu (acum imi este peste mana, ptc nu prea pot calatori cu masina si e un drum foarte lung si rau pana acolo), dr Molnar Claudiu. Daca vrei iti dau nr lui de telefon. E foarte bun. 
Laura
cu
?23+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos