Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ce fac fetele? in afara de scris...muuuuult, ca am tot citit!

Am vazut eu bine?? Felicitari Iube!!!!!

Catty si Bugnar, ce ma bucur ca v-ati impacat!

Bety???

Simo, eu nu reusesc sa gasesc Gynex nicaieri. Ma i am de intrebat la NelpNet, poate or avea....

Fetelor, MI-A VENIT!!!!! In ziua 47, dar este ok, rosu!
Deci: azi am fost la Medicover si mi-au dat de facut o tona de analize (aproape toate de pe listutza mea, exc. pe unele care nu se fac decat la Cantacuzino...).
L-am sunat pe dr si mi-a zis sa incep stimularea din z2, dar o sa incep din z3, pt ca vreau sa-mi fac dozarile hormonale in z3 si vreau sa fie "pure".
Sunt tare fericita ca mi-a venit, pt ca acum pot incepe sa sper din nou! Si de ce nu mi-ar face Moshul cel mai frumos cadou? JUR ca am fost cumintzica :))

Pupa mama toate fetele frumoase si curajoase si pline de speranta! Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Liana asa ziceai ca se face?

Auzi dar poti sa faci laparo cu CM pe cap? sau n-are nici o treaba una cu alta?

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Bety, ce draguta e Zuzel! Cati ani are? Si eu am Zaidenpinch de 13 ani, e baietel, o frumusete de catel. Atata bucurie cu 4 picioare am si eu, daca nu s-a putut cu 2! Il am de la 1 luna jumatate, eu l-am crescut, parca e puiul meu! Bafta multa la inseminarea cu nr. 11!
Amely, am o prietena care a facut anul asta SE din pacate, ea mi-a bagat in cap ca daca sunt sanii dor pe lateral foarte tare. Pe mine ma dor in fiecare luna dupa ovulatie, eu cred ca sunt mai mult la cap...
Mult succes Cristinna la IA! Sa dea Dumnezeu ca de data asta sa fie bine, mai ales ca ai obtinut asa rezultate la stimulare.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asa..asa.....hai da-mi mana sa facem o hora

pai are Cm ..normal ca nu se face pana nu-ti trece...chiar asa in ce zi trebe facuta??????ca io ma diliiii si nu stiu...io raportez z4

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetelor,
Stiu ca in ultimul timp am scris destul de rar, dar sa stiti ca va citesc absolut in fiecare zi. Ma bucur la succesele si realizarile voastre si ma intristez cand vad cum unele din voi aveti necazuri.
Eu acum vin de la control , ziua 11 a CM si dupa stimularea cu clostilbegyi si o injectie de menogon pt sustinerea endometrului , se pare ca am reactionat neasteptat de bine. Pe ovarul stang am 2 foliculi , unul de 21mm , respectiv 20mm , pe OD unul de 18mm si endometrul este de 12mm.In seara asta fac pregnyl, iar miercuri in ziua 13 , dim la 8 fac prima insemninare.Sincer sunt foarte incantata de valorile mele, dar nici nu vreau sa imi fac sperante fff mari , asta ca sa nu pic de prea de sus in cazul in care nu reusesc din prima.
Va pup pe toate si va doresc bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetelor,
Stiu ca in ultimul timp am scris destul de rar, dar sa stiti ca va citesc absolut in fiecare zi. Ma bucur la succesele si realizarile voastre si ma intristez cand vad cum unele din voi aveti necazuri.
Eu acum vin de la control , ziua 11 a CM si dupa stimularea cu clostilbegyi si o injectie de menogon pt sustinerea endometrului , se pare ca am reactionat neasteptat de bine. Pe ovarul stang am 2 foliculi , unul de 21mm , respectiv 20mm , pe OD unul de 18mm si endometrul este de 12mm.In seara asta fac pregnyl, iar miercuri in ziua 13 , dim la ora 8 fac prima mea insemninare.Sincer sunt foarte incantata de valorile mele, dar nici nu vreau sa imi fac sperante fff mari , asta ca sa nu pic de prea de sus in cazul in care nu reusesc din prima.
Va pup pe toate si va doresc bafta
Cristinna

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaa..ingerasa..daca ai fost cumintzica ai sa vezi ca o sa-ti aduca Mosul cel mai frumos cadou...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Ingeras dragalas ok deci continuam lupta. Vad ca ai si planul de bataie f bine stabilit, bravo. Mosul trebuie sa vina la noi cu ce ne dorim mai ales ca am fost cuminti.

Mergi la inceput

cristinna io tin pumnii pt miercuri

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Cristinna ce valori frumoase ....

Fetelor eu cred ca mai avem un candidat pentru panoul de onoare.

Bravo Crisu, poate o sa fie cu noroc.

Mergi la inceput