Mamici de iulie-august 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubutzica spune:

Salutare din nou ! Am vazut ca e o dilema cu utogestanul...mie doctorul mi-a zis sa-l iau oral si daca am vreo senzatie neplacuta sa-l introduc vaginal.Asa ca am hotarat eu ca dimineata sa-l introduc vaginal si seara sa-l iau oral ca oricum ma culc... a am uitat sa va spun -intr-adevar da somnolenta!!Dar pentru ca trebuie sa existe un dar , dupa doua dimineti de vaginale m-a apucat o mancarime in zona aceea de numai numai , so am renuntat si iau si dimineata si seara oral . Va reamintesc nu am greturi si nici ameteli, doar mici stari de somnolenta care vad ca au cam disparut si astea de vreo 2-3 zile.Alceva poate puteti sa-mi spuneti si mie...voi nu simtiti niste dureri de burtica asa ca si cum s-ar rupe ceva prinauntru cand va intindeti sau va miscati brusc ?
Pupici

Florentina+ BB 8.3 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Eu am 28 de ani si asta este prima mea sarcina. Am obtinut-o prin IA din prima cu dr Moisa (Giulesti).Ezit intre ea si dr Tutunaru (Elias)care m-a operat de endometrioza luna trecuta. Acum iau utrogestan 4/zi intravaginal din saptamana 3 si 6 zile. Vedem diseara ce face bebe.
Am si eu o intrebare: sanii mei nu sunt cu nimic mai durerosi decat la ciclu,sau mai tensionati, ati mai avut vreuna asa? In schimb mi-e un somn de mor, ma doare capul si mijlocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anda si Pumpkin, ne vedem la Polizu atunci

Anda, si eu sunt tare multumita de dr Lemnete, de multe ori ma duc numai sa vb, ca ma incarca pozitiv si plec un alt om ...
Eu ma mai duc la dansul pe 19 dec...
Tu? Mergi la cabinetu parti sau la spital?

Cristina + bb 8 sapt

Mergi la inceput

M-am intors cu BHCG!! E 135,15, adica in 2 zile a crescut de aproape 4 ori!! Iupiiiii! Martea viitoare fac primul eco si abia astept sa-l vad pe bebe strumf al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Alexiafelicitari!!
Sa stii ca nici pe mine nu ma dor sanii .....ii simt doar mai umflati dar nedurerosi.Burtica ce ma doare si mi se face greata la mirosuri mai puternice...
Am uitat:La Multi ani celor ce poarta numele de ANDREI!!!!!1

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Irinuca, Cristina de pe lista sunt eu. Cred ca e mai bine sa imi modifici numele in Cristina_Ana, ca sa nu se incurce nimeni, mai ales ca mai sunt Cristine. Am 30 ani si merg la dr. Cristian Radoi de la Sp. Municipal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Alexia27,felicitari si bine ai venit la mamici! Cum te simti aici ?
Aysha 6+

Mergi la inceput

Iube, noi ne invartim cam tot pe acolo ca si DPN. Eu nu stiu exact cand e, dar presupun ca in jur de 7-8-9 august. Un leutz micutz, sau leutza micutza
Aysha, eu inca ma simt ca un musafir...pana la eco sa ma linistesc si eu cat de cat ca e bebe unde trebuie si ca e in evolutie. Dar voi sunteti suuupeeeerrr!!! Abia astept sa ma mut aici cu totul

Alexandra 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna fetele!
Ce multe suntem!Ce ziceti daca scriem si DN(data nasterii) pe listuta?Eu am 25 de ani,merg la Spitalul Municipal din Gamagori si saptamana viitoare vin si cu numele doctorului pe care mi l-au schimbat si nu l-am retinut(inainte aveam doctorita,era mai comunicativa,dar se pare ca a renuntat)
Anda005 si eu tot 3 saptamani am stat la pat cu sangerari,pastile,chiar am fost internata o saptamana...Inca mai iau pastile dar de duminica nu mi-a mai curs nimicAcum sunt mai linistita.Daca e putin si maroniu e ok.Dar cred ca ar fi bine sa stam in pat cand apare asa ceva.Eu ,mai incapatanata de fel,am tot facut treaba prin casa pana am ajuns in spital si m-am lecuit.
bubutzica eu simteam asa dureri chiar si inainte sa raman insarcinata,mai ales cand tuseam sau stranutam(nu mereu).Am mai intrebat si alte prietene si lor li se intampla la fel.De cand sunt insarcinata,cand imi vine sa stranut sau sa tusesc ma gheia o pauzasc peste burta si nu ma mai doareMiscari bruste nu mai fac...
Pupici pentru toate

Imi cer scuze de la moderatori.

9+

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Alexia, si eu oscilez intre a merge la dr. Moisa sau la dr.Tutunaru. Deocamdata m-am programat marti la Moisa sa vedem ce zice (sper sa se vada la eco ceva).

Fetele, eu nu am nici un simptom pina acum, doar sinii usor umflati si usor durerosi, in rest....nimic. Uffff, am emotii pina marti!

Aaaaa, uitasem, am inca 30 de ani (pe 6 fac 31), sint la prima sarcina iar BB e foarte, foarte mult astepat.

4+

Mergi la inceput