Mamici de iulie-august 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Eeee...iata ca tocmai cand zisesem hop ca am scapat, de aseara au aparut si la mine sangerari maronii care ma scot din minti.Paranoia e in floare,ma stresez, imi fac milioane de ganduri negre si-s deprimata.Stiu ca e ok, ca nu e neaparat nevoie sa fie ceva rau, la sarcina trecuta am avut exact aceleasi simptome, aceleasi sangerari si in aceeasi perioada si totul a fost bine.
Colac peste pupaza mi s-a intamplat ceva ciudat.Am facut analize de sange si mi-a iesit Chlamydia IGg pozitiv si cea IGm negativ.Asta inseamna ca am avut clamydia in trecut si ca acum nu mai am.Doctorul meu mi-a dat insa tratament ca sa fim siguri.Problema e alta.Acum 3 ani cand am mai facut aceasta analiza mi-a iesit negativ.Se pare ca asta e o boala venerica.Eu (!!!)n-am mai avut contacte cu altcineva decat sotul meu si zau ca nici el!NU pot baga mana in foc dar cred 99 % ca nu e vorba de asta.Acum is mai multe variante : ori m-au infectat la nastere cumva(da' cica se ia numa prin contact sexual!)ori rezultatul e gresit.Ar trebui sa-mi refac analiza si daca e gresit....sa va tineti fetelor ca demolez clinica!!!!PAi ce-am trait io aseara de teama, cati bani am dat pe antibiotic si cat m-am macinat.....
Acum sunt la serviciu, ma doare putin burtica si ma duc cu groaza la baie de teama sa nu se fi intetit scurgerile.
Of, of...mai, mai....Paranoia asta...ne omoara!!!!!

Irinuca 7+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetele,

Bun venit tuturor noilor inscrie pe listuta .

Irinuca, si eu stiu la fel de chlamydia, dar sa stii ca nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. Este o infectie micotica pacatoasa care poate sa stea in corp si sa nu iasa la analize multa vreme, dupa care sa se redeclanseze, dintr-un motiv sau altul - de multe ori se intampla sa apara dupa ce ai luat antibiotice. Soztul meu are in gat de ani de zile si nu a reusit nici cum sa scape de ea. Daca faci cezariana nici nu cred ca este atat de grava.

Pika-Pika, ma bucur ca ai scapat de spital, vezi acum sa ai grija de tine in continuare.

Alexia, vrei sa spui ca dupa ce te-ai operat de endometrioza ti-a reusit IA din prima? Este diferenta intre IA si FIV, nu? Intreb pentru ca mai stiu pe cineva care este suspecta de endometrioza si ei i-au spus ca este foarte posibil ca in pofida operatiei sa nu reuseasca sa ramana gravida.

Eu am aproape 30 de ani si o sa nasc la Municipal cel mai probabil cu dr. Corina Grigoriu. Nu vreti sa punem pe lista si cine este la a doua sarcina? Cred ca am ramas singura dupa ce a plecat Chris.

In rest totul bine, voi va plangeti de somn, eu ma plang de insomnii . Este a doua noapte in care m-am trezit fara sa fie nevoie si nu am mai reusit sa adorm nicicum.

Cred ca o sa ma ingras cumplit pentru ca nu ma retin de la nimic . Nu pot spune ca am pofte propriu zis, dar unde inainte mai aveam grija cu painea, cu ciocolata, cu cartofii, acum mananc tot ce vreau.

Va pup si sfarsit de saptamana placut.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

irinuca, imi pare tare rau ca au aparut scurgerile maronii dar incearca sa stai calma mai ales daca ai avut si la prima sarcina. Eu dupa ce o saptamana am avut pace, ieri m-am trezit din nou cu ele.Cat despre analiza aia, in primul rand trebuie sa o repeti. Si nu cred ca se ia numai prin contact. BTS se pot lua si de la WC publice etc. Oricum starea asta de incordare iti face mai rau decat scurgerile alea asa ca ia-o mai usor si relaxeaza-te.
Alexia27, ma bucur de vestea buna! Felicitari!
Salut si pup toate burticile fara exceptie!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna !!

Vreau sa ma inscriu pe lista, cu um 21 octombrie. Maine fac 6 saptamani de la um si 4 de sarcina. La eco s-a vazut un punctulet si peste 2 saptamani sper sa vedem si embrionul. Mai am o fetita de 2 ani si 4 luni si bebelusul speram sa se nasca undeva in iulie (la fel ca fetita!). Asta o fost si ideea, sa fie minimum 3 ani intre ei.
Trebuie sa fac o gramada de analize si momentan merg la Tutunaru dar tare ma bate gandul sa ma intorc la dr cu care am nascut prima oara - Dinca. Una dintre voi scria ca a avut o experienta neplacuta cu ea insa cu mine s-a purtat fff bine...nu stiu ce sa fac, am zis sa merg la Tutunaru ca e mai bine pregatit, informat, insa am dat 800 000 la cabinet pt 5 minute si o gramada de intrebari nepuse...eu tot incercam sa-l intreb cate ceva si el a deschis usa sa cheme urmatoarea pacienta...in ideea in care o consultatie ar trebui sa dureze 15 minute..in fine...ii mai acord o ultima sansa data viitoare...oricum, am fost foarte dezamagita, din ciclul "la pomul laudat...."....

De luat nu iau decat acid folic, sper sa nu fie nevoie de altceva.
In rest mi-e greata, la serviciu nu stiu cum sa procedez sa-mi micsorez programul la 6 ore pt ca efectiv e multa "munca fizica", nu stau la un birou si scriu la calculator (...hehe, ce bine ar fi...)plus ca lucrez cu copilasi care mai tot timpul sunt gripati sau au cate o boala contagioasa(bine ca am facut toate bolile copilariei!).

Mai vorbim,
Va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Uite, Dana, ca am venit si eu !!!Pt celelalte fete, noi suntem colege si la mamici din 2003.
cat despre insomnie, cred ca m-am dereglat si eu - aseara am adormit la 21 si m-am trezit la 7 (in ideea in care la sarcina trecuta dormeam toata ziua)..iar dupa amiaza cand mai prind mi-e f greu sa adorm...Sper sa treaca cu bine primul trimestru si sa vina al doilea in care ar trebui sa debordam de energie.
Corina Grigoriu a lucrat cumva la Lasermed? E o tipa bruneta, slaba si inalta?

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Dana fiind eu .

Gio, nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca ai postat la subiect. Felicitari multe de tot si ma bucur ca suntem impreuna si aici !

Nu stiu unde a mai lucrat Cornia Grigoriu, dar e mai plinuta, satena, raraita si cu parul ondulat, deci nu cred ca este cine ai zis tu /

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

buna dimineata fetele!
Eu cred ca sunt in 4+ si nu stiu daca sa mai stau sau nu pana sa merg la dr. Am niste dureri de burta ca la ciclu adica destul de suparatoare. Stiti ceva? e normal? In rest mai nimic decat o ameteala continua...parca merg pe nori
Va pup si astept sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns!
Am uitat sa va spun ca am 27 de ani si este primul copil foarteeeee dorit !
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Gio,bine ai venit si o sarcina cat mai usoara!

Kehleir - uita-te cu atentie pe listutza si vei vedea ca suntem mai multe mamici de BB si mai ales de BB-ei de 2003.
Asa ca..va rog mamicilor, dati-mi numele si datele de nastere ale piticilor vostrii.

Uite, mai pun o data lista:

--------------------------------------------------------------------------------

Eugcem
Misy(30)
Tinasv1
Gio - UM 21.10.1005 + Taisia Eliana(18.07.2003)
Pumpkin(32) - DPN 1.07.2006 - Dr.Tarlea / Polizu
Cristina_Ana(30) - DPN 2.07.2006 - Dr. Cristian Radoi / Municipal
Letitia - DPN 4.07.2006
Mist - DPN 5.07.2006
Pika-Pika(25)- DPN 5.07.2006
Bulinuta27 - DPN 6.08.2006
M floruta - DPN 7.07.2006
Bubutzica - DPN 7.07.2006
Anda005 - DPN 7.07.2006 - Dr. Lemnete / Polizu
Rh- DPN 8.07.2006
Tina -DPN 8.07.2006
Irinuca(28) - DPN 12.07.2007 + Radu Petru(28.08.2003) - Dr. Anca Alexandru / Municipal
Cristina Ioana(29)- DPN 12.07.2006 - Dr.Lemnete / Polizu
Kehleyr(30)- DPN 13.07.2006 + Stefania (27.06.2003)- Dr. Corina Grigoriu / Municipal
Monicutza- DPN 15.07.2006
Titina - DPN 16.07.2006
Alex C(27) - DPN 17.07.2006
Cornelia Laura(27) - DPN 18.07.2006 + Eduard (21.06.2004) - Dr.Irimia Vasile / Cantacuzino
Aysha- DPN 21.07.2006
Poliana- DPN 23.07.2006
Sarilla - DPN 25.07.2006
Maslinuta - DPN 1.08.2006
Olguttza - DPN 3.08.2006
Iube2001 - DPN 4.08.2006
Madyn(31) - DPN 6.08.2006
Angelli - DPN 8.08.2006
Alexia27(28) - DPN 9.08.2006

Irinuca 7+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Revin si eu cu informatii suplimentare ;)

Ma numesc Eugenia, am 26 de ani si 3 luni. Lucrez in programare, m-am casatorit la inceputul lui octombrie si minunea s-a intamplat probabil pe la sfarsitul lui octombrie - inceputul lui noiembrie.

UM - 11 octombrie 2005
DPN - 22 iulie 2006 (dar nu stiu cat e de sigura)

Inca nu am fost sa imi fac analizele, dar sper ca vineri sa reusesc sa ajung.

Habar nu am ce medic sa imi aleg, dar sper sa ma ajute Dumnezeu sa gasesc unul si sa nasc cu bine in mod natural, ca nu vreau deloc cezariana.

Va pup,
Eugenia

Eugenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda005 spune:

Cristina Ioana ai foarte mare dreptate . Cand merg la Lemnete mereu ma face sa rad , doar ca mi se pare ca ma cam expediaza , parca as vrea sa stea mai mult de vorba cu mine . In schimb are o memorie fantastica . Nu stiu ce isi noteaza el in fisa , dar stie tot ce am vorbit la consultatiile dinainte . Eu pana acum am fost numai la cabinetul particular si pe 5 dec merg a treia oara de cand am ramas insarcinata . A zis ca vrea sa ne vedem cand termin tratamentul cu Utrogestan . Dar cat de mult imi place de el , atat de mult imi displace secretara . Nu stiu daca e numai parerea mea , dar mi se pare antipatica rau si nu cred ca rezist pana la sfarsit sa nu-i zic ceva .
Pika ma bucur mult ca ai trecut cu bine peste incident . Eu nu am fost nevoita sa imi intrerup activitatea , mi-a spus ca pot merge la servici , dar sa nu fac nici un efort . Eu mi-am propus sa fiu foarte ascultatoare si sa urmez exact indicatiile dr. indiferent de imprejurari . BB SA FIE BINE , restul nu mai conteaza . Dupa noi , potopul ...
Pupici tuturor

Mergi la inceput