Mamici de iulie-august 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
cornelia_laura spune:
irinuca, multumim pentru actualizarea listei
. Daca vrei poti sa treci si la mine: Eduard (21 06 2004)/ Sp.Cantacuzino- Dr.Irimia Vasile. E buna ideea sa dam cat mai multe date despre noi, asa ne cunoastem mai bine. Parerea mea.
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
olguttza spune:
Revin si eu cu amanunte
, dar, in primul rand, saru'mana, Irinuca, pt. DPN, m-ai scos din ceatza.
So, am aproape 29 de ani (fara 2 luni), maritata doar de un an, nu e prima sarcina (am 2 avorturi la activ, pe vremea cand eram tanara si nelinistita
) si-as vrea sa ma ia in evidenta dr. Pasarin, de la CFR 2. Mai astept, totusi, vreo 10-14 zile, ca bebe-i prea mic si nu-l vede inca nimeni
(de fapt, oscilez intre ea si dr. Urleteanu, de la Pantelimon).
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
anda005 spune:
Bine v-am gasit fetelor !
Sunteti toate foarte dragute si m-as bucura sa ma primiti si pe mine in cercul vostru . Si pentru inceput sa va spun cate ceva despre mine . Am in burtica un samburel de aproape 7 saptamani si 5 zile . Desi UM a fost pe 30.sep , se pare ca minunea s-a intamplat cu o mica intarziere , de vreo saptamana . Astfel incat desi calculele teoretice indica DPN 07.07.2005 , aceasta ar putea fi decalata cu o saptamana .
Am fost foarte ingrijorata la inceput pentru ca am sangerat timp de doua saptamani , cam o picatura maronie imi ramanea pe hartia igienica , nu mai mult , dar totusi nu se oprea . Am urmat tratament cu Utrogestan si No-spa si n-am mai sangerat deloc in ultimile 3 saptamani . Desi am vazut ca multe ati avut aceeasi problema , parca la voi nu a durat atat de mult .
In rest , nici un fel de probleme . Sunt un din putinele norocoase care nu au experimentat greturile de dimineata .
A , uitasem . Si eu am senzatia ca mi-a crescut burtica deja , desi teoretic mi se pare imposibil atat de devreme . Nu este vizibil pentru cine nu stie , dar hainele sunt evident mai stramte si uneori este chiar nevoie sa ma acopar s isa port ciorapi medicinali care sa mai ma subtieze putin .
Nu in ultimul rand va doresc din tot sufletul ceea ce imi doresc si mie : un bebel sanatos tun , frumos , destept si norocos .
Va pup si sa auzim numai de bine .
Tina74 spune:
Buna, dragelor, bine v-am gasit...si bine ati venit...
Ce multe ne-am facut... suntem niste mamici productive, e clar..De ieri de la prinz n-am mai intrat si azi cind am vazut atitea pagini..
Sa ne traiasca bb !
Pupici,
Tina
cornelia_laura spune:
anda005, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Cat despre saptamana diferenta, la fel sunt si eu. La 6 sapt nu s-a vazut bebe la ecograf abdominal. Abia la 7 sapt s-a vazut si e cu o saptamana mai mic deoarece eu am CM neregulat, de 33-36 zile. Am avut si eu acum o saptamana scurgeri maronii si de atunci iau utrogestan, no-spa, scobutil supozitoare. Din pacate si azi am avut o scurgere maronie usoara dar incerc sa stau cat mai linistita. Ieri l-am vazut pe bb, era bine. Iar sangele maroniu e sange vechi.
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
vbartan spune:
quote:
Originally posted by titina
bine v-am gasit fetelor!!Daca ma primiti ma alatur si eu cu drag grupului vosttru.UM a fost pe data de 9 octombrie, am fost si eu la eco,6-7saptamini.Acum am inceput sa am si eu greturi,dar nu foarte accentuate,nu ma pot plinge dar sint si eu tare obosita si ma balonez.Am avut si eu usoare dureri la inceput mai accentuate,acum sint mai rare dar apar totusi din cind in cind.Dar eu vroiam sa ma consult cu voi intr-o problema mai grava....deci eu lucrez de 12 ani cu carte de munca...dar tocmai acum,in decembrie o sa ramin fara servici.Am incercat si cred ca am sa pot sa ma angajez pe un post temporar dar nu stiu daca asa voi beneficia sau nu de concediu de maternitate....cei 2 ani platiti sint totusi foarte importanti....deci daca stie cineva ceva concret va rog din suflet sa ma ajutati.Eu am intrebat la DIrectia Muncii dar acolo nimeni nu are timp sa ma lamureasca concret.VA multumesc aveti grija de voi....e foarte important in primele 12 saptamini odihna...medicul meu mi-a recomandat cit mai multa odihna si cit mai putin stres....e greu in ziua de azi dar macar sa incercam.VA pup dulce!!!
Titina, sa nu uti ca ai dreptul la somaj dupa 12 ani de munca. Din somaj poti intra in Concediu pt ingrijire a copilului. Si mai ai o varianta : contract de asigurare cu Casa de pensii, platesti lunar pana se naste bebe. Stai linistita si ai grija de tine si de bebe. Pupici
Nina
anda005 spune:
Cornelia Laura , din ce am citit eu , sangerarile maronii sunt relativ "normale" (daca putem spune asa) , adica n-ar trebui sa te ingrijoreze prea rau . La mine s-au oprit in urma tratamentului cu Utrogestan . Sper sa se opreasca si la tine cat mai curand . Este foarte important sa nu faci efort si sa nu racesti . Si nu in ultimul rand sa gandesti pozitiv . Eu sunt convinsa ca o sa fie bine si pentru tine .
Te pup si astept numai vesti bune .
anda005 spune:
Cristina Ioana si eu merg tot la domnul dr. Lemnete . Eu ii sunt pacienta de aproape 2 ani . Eu cred c-am facut o alegere buna si in privinta doctorului si a maternitatii , ce zici ?
pumpkin spune:
Bun venit noilor gravidutze!
si 
Eu am 32 ani si vreau sa nasc la Polizu cu dr. Tarlea.
Pumpkin
9+
bubutzica spune:
Ce faceti burtici? Sper din tot sufletul sa va mai fi trecut din rau si greturi . Eu ma lupt
cu poftele ca sa nu ma fac de 100 de kile.Ieri la echo a fost bine , BB e OK, are CRL 17.4MM si i-am ascultat bataile inimiutei se si vedea inimiuta cum palpaia acolo.
Cred ca ati inteles ce am vrut sa va explic !![]()
Nu cred ca v-am spus dar iau utrogestan 4/zi de la 5 sapt+acid folic+vit.e. si fac si gravibinon 1/sapt. Doctorul meu a vrut cred sa fie mai catolic decat papa, sa nu se intample ceva nasol pe mai tarziu.
Florentina