Multumesc,am notat informatiile. Sunt mai noua in domeniu si poate pun o intrebare prosteasca, de ce sunt mesajele private si e-mail-ul dezactivate si ce trebuie sa fac pentru a le activa? Marilen.
l-am visat pe claudiu.se facuse bine si venise la noi.avea doar o cicatrice sub obrazul stang.atat.in rest era sanatos tun.
sunt sigura ca totul va fi bine,cu ajutorul lui DUMNEZEU si bineinteles a lui.

ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
claudiu a facut rmn a reusit sa il faca . Am trimis filmul in China , asteptam rezultatul si programarea .. Doamne ajuta tineti-i pumnii.
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele
claudiu a fost programat la transplant de doctorul huang care i-a vazut rmnul si a dat un pronostic bun programandu-l pentru decembrie 2006 ceea ce ne-a surprins pe toti pentru ca de obicei programarle se faceau pentru sfarsitul lui 2007
va tin la curent cu toate.
claudiu face progrese rapide zilele trecute a pus piciorul drept jos ca si cand voia sa se dea jos din pat. I -a cumparat un pat special pentru a-l ajuta in timpul imobilizarii. Puterea rugilor noastre este foarte mare.
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite
Avand in vedere ca timpul nu imi mai permite sa ma ocup de acest subiect, rog moderatorii sa il inchida.
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite