Imi cade din ce in ce mai mult par!

Imi cade din ce in ce mai mult par! | Autor: emaaimee

Link direct la acest mesaj

Am nascut acum aproape 5 luni.Am luat vitamine,la recomandarea dr,inca 3 luni dupa nastere.Pana atunci am avut parul mult mai des decat inainte de si nu prea imi cadea.Mentionez ca si inainte de sarcina luam vitamine pt par,etc.Acum imi cade f mult,singura solutie ar fi sa ma tund chealaStiu ca e normal sa ne cada parul dupa sarcina,etc.Pana acum singurul lucru pe care pot sa il fac e sa incep iar vitaminele pe care le-am terminat acum 2 luni ,sa ma spal cu smacuri tratament de par,sa mananc sanatos si sa adun mormane de par de la baie,de pe haine,prin casa,de pe hainutele fetei,etc.
Totusi sper ca voi ati gasit niste remedii si sa le scrieti aici.

decu fundita

Iaca poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu folosesc lotiune regeneranta pentru par, cu vitamina A si E, ulei de ricin si petrol (de la "Farmec") si sunt foarte multumita.
Am aceleasi probleme ca si tine, la cateva luni dupa nastere a inceput sa imi cada ingrozitor de mult. Si m-am tuns si scurt (fata de cum era inainte) si am observat ca si de atunci nu mai imi cade atat de mult.
Succes.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

pana nu se linistesc hormonii n-ai ce sa faci. in cartile de coafura scrie ca sarcina afecteaza parul pana la un an dupa nastere. de abia atunci trebuie sa te ingrijorezi.

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

Stai calma ca asa face el - paru' - dupe ce nasti, cade ca nesimtitu'. Si eu ma ingrozeam cand ma pieptanam sau cand ma spalam pe cap, cadea... Dar dupa vreo 6 luni, 6 luni si ceva a incetata dezastrul si mi-a si aparut pufulet nou, ca la bebelusi. Asa ca lasa-l sa-si vada de treaba, ca cheala nu ramai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Multumesc mult pt raspunsuri!
Azi la baie la fel am adunat tooneee de par si la pieptanat la fel
Mai am pana la un an,pana la vara urmatoare.Sper sa nu ma pocneasca si sa ma tund cheala

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

incearca sa nu te piepteni prea des ( doar dupa ce-ti speli parul ) pt ca pieptanatul excesiv nu e recomandat in caderea parului. ai cumva parul lung?? Persoanele cu parul lung au impresia ca le cade mult par din cauza ca ghemul e mai mare. De fapt pierd acelasi numar de fire ca si cei care au par scurt .

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Asa am patit si eu. La vreo doua luni dupa ce am nascut a inceput sa cada atit de mult de credeam ca o sa ramin cheala. Din fericire nu s-a intimplat, dar au trecut citeva luni bune pina a inceput sa se regenereze. N-am luat decit vitamine, n-am dat cu alte smacuri si acum parul e in regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

michelle 7-am parul lung un pic peste umar.De obicei imi cadea rezonabil parul,cred ca in limita normalului.Dar acum cad tone de par,adica sesizabil mai mult decat de obicei.Nu e cazul la mine de pieptanat excesiv,nu ma pieptan decat cand imi spal parul pt ca e cret si niciodata nu il pieptan uscat ca as fi.
M-am spalat cu Selegel si parca nu mai imi cade asa de mult par,oare?Nu cred ca isi face inca efectul.Sau poate ajunge cat mi-a cazut,mai vad eu si va spun.

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by elean75

Stai calma ca asa face el - paru' - dupe ce nasti, cade ca nesimtitu'. Si eu ma ingrozeam cand ma pieptanam sau cand ma spalam pe cap, cadea... Dar dupa vreo 6 luni, 6 luni si ceva a incetata dezastrul si mi-a si aparut pufulet nou, ca la bebelusi. Asa ca lasa-l sa-si vada de treaba, ca cheala nu ramai!

Elena si Maria (17 decembrie 2004)
www.mariuta.as.ro

Si mie imi cadea parul dupa ce am nascut cu tonele, de se speria barbatu-meu ca voi ramane cheala.
Si ce coama deasa si super beton aveam inainte de a naste, si acu' dupa ea.
Dar acum la un an dupa nastere e totul super OK, si asta e asa de cateva luni bune.Cum spuneau si fetele:cheala nu ai sa ramai.

Mihaela si bb Amalia

POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Aceeasi problema, am deschis si eu la vremea respectiva subiect pe teama asta...si eu luasem Materna inainte, de prin luna a7a parca si am continuat pana am inceput diversificarea, adica pana la 6 luni ale lui Vladut. Pana prin luna a 3a a puiului aveam un par, super, des (mult mai des ca inainte) si frumos, mey, ce sa mai...apoi, a inceput sa cada...sa cada, sa cada...si sa fie friabil, nasol, sa nu mai fie ondulat...am cautat disperata remedii...am alaptat pana la 8.5 luni si mi-a cazut in tot acest timp...dupa ce am terminat cu alaptatul, am inceput sa iau capsule cu extract de urzica, de la Pronatura. ptr mine au fost excelente, am luat 3/zi, timp de 3 luni si parul a inceput sa-si revina. Nu mai cade, ba chiar coafeza mi-a zis ca-mi creste, e inca mic, pe langa cel cu fir lung...sunt tunsa scurt, dar cu volum...regretul...ca nu mai e asa ondulat ca inainte...dar ...asta sa fie necazul, bine ca bebe e sanatos si sper cu par cret .
Sper sa-ti ajute cumva, ca stiu ce stres trebuie sa te macine...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Da, asa e, e ceva normal dupa o sarcina...Organismul suporta un proces de regenerare. Nu te speria, nu-ti va cadea tot parul, iti cade si apoi creste la loc...Ma rog...asa des ca inainte nu va mai fi.......cel putin asa a fost la mine.
Ce sa zic....totul vine din interior...asa ca te poti da cu toate alea pe par, tot iti va cadea. CEl mai bine fa o cura de vitamine...mananca multe fructe, legume...de fapt, mananca sanatos. E bine sa iei si un supliment.
La prima nastere cam dupa 8-9 luni a incetat sa-mi cada parul.
Iar acum, la a doua....am nascut acum aproape 5 luni....abia a inceput!!!

Lasa...sa fie puii nostri sanatosi!!

Va pupam,

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput