Imi cade din ce in ce mai mult par!
Raspunsuri - Pagina 2
Ralu-Cat spune:
Hormonii din timpul sarcinii si alaptarii fac ca foliculii sa nu lase sa cada firele de par care mor oricum zilnic (o pers normal pierde 100-200 de fire zilnic). Deci gravidutzele si mamicile proaspete au asa de mult par in cap pt ca acesta nu cade in rata normala de 100-200 pe zi. Si mult din desimea parului e data de aceste fire dealtfel moarte, dar inca in "capcana" radacinii.
Asa ca sa nu va para asa de rau ca tot cade... oricum era mort si va creste altul nou in loc! Mai puternic si mai sanatos, mai ales daca continuati vitaminele in perioada asta!!! Cheer up!
Anderra spune:
PAstilele cu extract de urzica de la Pronatura sunt excelente ,eu iau de vreo 2 luni cate 2 /zi.. am luat si 3/zi ..insa mi se usca fatza (tenul). fetelor din Romania le recomad din inima ,cu riscul de a ma repeta : Sampon crema nutritiv pentru cresterea parului de la Favisan .. e foarte bun si natural .. de altfel poate fi comandat si online... nota 10 pentru acest sampon romanesc eficient si nu foarte scump (vreo 60 de mii,insa tine mult e foarte dens).
va pup,
Leditia spune:
Stiti cum e?Ce se potriveste cuiva nu ins ca se potriveste la toata lumea.Eu nu am nascut,dar imi pica parul din ce in ce mai rau.Am luat capsule de urzica si degeaba.Ma gandeam ca o fi si din cauza ca ma spal cu un sampon tratament pt matreata(Ducray) si o fi prea dur.Apoi m-am gandit ca poate din cauza ca-i toamna.Asta-vara spuneam ca din cauza caldurii..cert e ca nu m-am mai vopsit de nu stiu cate luni,am facut tot felu de tratamente pt par,am luat si capsule si nimik.
Acum am schimbat foaia,mi-am luat un sampon Herbology si pt matreata,da'zice ca-i bun si pt caderea parului si iau capsule de la eurovita pt par si unghii.
Sa vedem daca dau rezultate.Va spun sincer ca e plin peste tot de par de la mine,al meu mi-a zis ca mai bine ma tund decat sa raman cheala![]()
,ca s-a speriat si el de pierderile de par.
Iau de o sapt.eurovita si parca vad rezultate,insa nu vreau sa ma bucur inca..
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61071&whichpage=1" target="_blank">Craciun de vis pentru copiii dintr-un orfelinat
aime spune:
quote:
Originally posted by Ralu-Cat
Hormonii din timpul sarcinii si alaptarii fac ca foliculii sa nu lase sa cada firele de par care mor oricum zilnic (o pers normal pierde 100-200 de fire zilnic). Deci gravidutzele si mamicile proaspete au asa de mult par in cap pt ca acesta nu cade in rata normala de 100-200 pe zi. Si mult din desimea parului e data de aceste fire dealtfel moarte, dar inca in "capcana" radacinii.
Asa ca sa nu va para asa de rau ca tot cade... oricum era mort si va creste altul nou in loc! Mai puternic si mai sanatos, mai ales daca continuati vitaminele in perioada asta!!! Cheer up!
Multumim ptr explicatie...acum am priceput
Anderra...negresit imi iau si eu samponul...poate o fi bun si la mine, oricum vreau sa mai fac si o cura cu urzici.
aime si
Vladimir
oana_s spune:
Fetele, am recomandat solutia asta de cateva ori si la toata lumea a dat rezultat, inclusiv la mine. FOLTENE - contra caderii parului - pt. femei, se gaseste la Sensiblu sau Help-Net, costa aprox. 800.000 lei/cutie, e nevoie de un tratament de 2 luni (2 cutii). Eu am folosit numai o luna si a fost SUPER!
Oana si Mara 11.08.2004
pozici
emaaimee spune:
Mersic,fetele!
Intr-o plimbare cu
ma voi uita si eu de Foltene sa vaz daca se gaseste pe aici.
Voi mai scrieti ca pleaca cineva in Ro si selectez ce sa imi mai aduca![]()

de
cu fundita

Iaca poze
Kerstin spune:
Am folosit Sampon crema pt cresterea parului de la Favisan si e super.... parul capata volum, luciu, e minunat!!!
Kerstin spune:
Ai avut dreptate Anderra referitor la samponul de la Favisan! Puteti sa-l folositi cu incredere!
Anderra spune:
Kerstin,draga mea, ma bucur mult ca ti'a priit, ca sa isi faca efectul trebuie sa il folosesti vreo 2-3 luni .. si ca sa te incurajez iti spun k il folosesc de aproape o luna si deja au inceput sa imi apara "puiutzi "de par si nici nu mi se mai ingrasa parul ca inainte.
E un sampon foarte bun, ma mira si ma bucura ca exista un produs natural care poate concura cu alte sampone medicinale straine pe care le gasim pe piata (bune si ele ,da' care te cam ustura la buzunar)..
Detalii gasiti si pe www.favisan.ro (sper ca nu e reclama,oricum e pentru o cauza nobila
: salvarea parului).
va pup,
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Anderra
Kerstin,draga mea, ma bucur mult ca ti'a priit, ca sa isi faca efectul trebuie sa il folosesti vreo 2-3 luni .. si ca sa te incurajez iti spun k il folosesc de aproape o luna si deja au inceput sa imi apara "puiutzi "de par si nici nu mi se mai ingrasa parul ca inainte.
E un sampon foarte bun, ma mira si ma bucura ca exista un produs natural care poate concura cu alte sampone medicinale straine pe care le gasim pe piata (bune si ele ,da' care te cam ustura la buzunar)..
Detalii gasiti si pe www.favisan.ro (sper ca nu e reclama,oricum e pentru o cauza nobila: salvarea parului).
va pup,Anderrusha Nice To Meet You ...Here
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
Am si eu o intrebare...samponul mai sus mentionat se gaseste si in magazine(daca da cam in care??) su se fac comenzi numai pe site??
si bb
Amalia
SARBATORI FERICITE!!!
POZE NOI-NOUTE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...