Mamici de mai-iunie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor ce mult ati scris!!! Uffffff si n-am apucat sa citesc decat putin. Eu am fost bolnavioara, am luat de la fiu-meu. Greata, vomitaturi, diaree, crampe si febra (el n-a facut, da eu da - 38.8). M<ai mai sa ma duc la spital sambata seara ca nu ceda febra si mi-era frica pentru bebe mic. Din fericire am mai vomitat o data rau de tot si pe urma a cedat febra si n-a mai revenit, da ma simt inca slabita rau si mi-e greata. Am mancat doar paine prajita cu margarina si nici n-am simtit nevoia de altceva. Abia azi am mancat niste pateu vegetal.

Florypop la multi ani cu intarziere baietelului tau! Sa fie sanatos si fericit in viata si voi alaturi de el. Ce mai faci tu? Cum mai stai cu greturile?

Ama nu am apucat inca sa citesc ce ti-a zis doctorul ala, o sa ma duc chiar acum. Doctorii care te panicheaza cand esti graviduta nu realizeaza cred cat rau iti fac.PUpici dulci, hai zambeste cu noi si linisteste-te, bine?...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 18+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Alia sa te auda Dumnezeu! si sa fie cum zici tu!Poze cu colul? se poate poza si colul??atunci o sa-mi fac un poster maare daca imi zice maine ca e bine ca atunci cand incep sa ma stresez sa ma uit la el! Ai dreptate,daca e fata poate purta si ea caciulita albastra fara nici o problema!Sotul meu a are o sora mai mare cu 2ani ca el si cat a fost mic a purtat numai hainutze rosii ca soacra mea ii imbraca la fel si nu este deloc complexat de acest lucru acum la maturitate,iar atunci nu constientiza Lyly ai dreptate,dar atata timp cat vor exista dr imbecili si noi ne vom panica.Acum astept sa ajung maine la dr meu si am increderea ca o sa fie bine de data asta!Irinel mercic,m-am linistit ca mi-am dat seama ca dr aia a aberat si nu stia ce vorbeste.
io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

AMA iubita, prin ce ai putut sa treci.....doctori nebuni!!!!!

Uite special pentru tine pozica cu burta mea.
http://photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=DSC01043.jpg

Si una cu fata mea dupa o zi cu rau din plin
http://photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=DSC01047.jpg

Eu si shmecherasul meu :)
http://photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=DSC01042_resize.jpg

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna fetelor,
Sint tare necajita , caci tocmai am aflat ca nu sant imuna la Rubeola. O doamne, sper sa nu vin in contact cu persoane bolnave. Dar ce ma deranjeaza e ca, de ce nu mi-au facut testul acesta la sarcinile anterioare. Stiti cumva cum se ia, parca prin atingere.

Neda 11+

Mergi la inceput

gabi ce burtica mare si frumoasa La mine inca nu se vede nimic dar e prima sarcina,banuiesc ca de aia..ma intreb cat mai am de asteptat ca deja intru in 5luni sambata merci pt pozici,ai un baietel superb,sa-ti traiasca si sa urmeze o surioara io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

neda- rubeola se ia daca intri in contact cu persoane bolnave de rubeola, iar aceste persoane sunt in proportie de 99,9% copii. Acum nu conteaza cat contact fizic exista intre tine si copilul bolnav, dar daca stati in aceiasi camera mai mult de o ora riscul sa iei rubeola e destul de mare. Ceea ce este mai inselator este faptul ca tu s-ar putea sa nci nu-ti dai seama ca ai luat aceasta boala, ea sa treaca direct la copil. DAr am inteles ca ai facut referire la alte sarcini, deci ai mai fost insarcinata si nu s-a intamplat nimic asa ca nu vad de ce te-ai panica acum? Oricum in primul trimestru stai departe de copii, mai ales de cei care inca nu au avut bolile copilariei, si asta poti afla intreband pur si simplu mama.
Daca insa te imbolnavesti tot ce stiu este ca e de rau.
De ce m-am bagat sa-ti raspund? Pt. simplu motiv ca s sora cat si verisoara mea nu au facut rubeola in copilarie. Verisoara mea a nascut acum 4 ani jumate un copil foarte bolnav, pt. ca in primul trimestru mama a luat rubeola insa ea nu a stiut ca a avut aceasta bola pt. ca trecuse direct la fat. Copilul s-a nascut cu spina bifida, hidrocefalie nu stiu ce fel de paralizie....e urat, am mai scris despre asta pe forum si nu-i placut deloc.
Iti dai seama ca pana la ea nici eu nici sora mea nu ne-am gandit sa ne facem testul de rubeola, dar a fost nevoie sa o pateasca cineva, si cineva destul de aproape ca sa credem ca se poate intampla si lucruri urate.
Asa ca nu trata rubeola ca pe ceva inofensiv ca nu este!
Intentia nu a fost sa te sperie ci sa te puna in tema....stai cat mai departe de copii, macar in primul trimestru si SUCCES!
P.S - ai incercat sa-ti refaci testul?

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Multumesc Carmina pt raspuns. Asa cum am mentionat am mai avut 2 sarcini dar oprite in evolutie la 5 sapt.Asa ca sant extrem de ingrijorata.

Neda 11+

Mergi la inceput

Fetelor,care stiti sa-mi spuneti si mie ce inseamna masuratorile de la eco?
HC-167mm(asta e lungimea lu' bebe??)
BPD-44mm(asta e capul sigur ca am poza )
FL-48mm asta nu stiu ce e si in dreptu lui la Gestational age scrie 27sapt!!!La toate scrie 19 numa la asta 27!! si
GS-20mm si langa 5sapt ?!?!? acum am vazut..ce-s cu extremele astea 2?ce inseamna GS si FL?? io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

FL am descoperit ca e lungimea femurului..dar de ce pare de 27 de saptamani??hai ca o dau dintr-una in alta..sunt paranoica,dar incerc sa ma tratez Dar GS si HC ce inseamna?si de ce GS pare de 5sapt?? cred ca o sa inebunesc in stilul asta..io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ei lasa neda, ca vad ca acum ai ajuns la 11+ si o sa fie bine. Eventual sa-ti faci triplul test in saptamana 16 desi am inteles ca asat nu ar avea nici o relevanta fara amniocenteza, dar in saptamanile 20-22 sa mergi sa-ti faci o eco de morfologie fetala si una 3D si acolo se va vedea daca e ceva in neregula cu bb. Mie mi-a spus dr. meu ca daca pana la 20 de saptamani nu apare nici o malformatie la bb riscul sa mai apara dupa aceea este foarte mic, sub 1%. Mihaela, verisoara mea nu a avut toate aceste informatii la vremea aceea, era doar un singur aparat de morfologie fetala in toata tara, si oricum nimeni nu i-a spus ca trebuia sa-si faca analiza asta cu rubeola. A facut-o dupa ce a nascut ca s-a banuit ca din cauza asta au aparut acele malformatii.
Chia acum am vb cu ea la tel. si i-am spus cum stau eu de vb cu fetele pe forum si a inceput sa planga ca ea nu a beneficiat de toate informatii;e astea si ca ar da oricat ca sa poata intoarce timpul si sa-si fi facut blestemata asta de analiza.
Of, dar stai linistita, ca daca stai un pic sa te gandesti cu cati copii bolnavi de rubeola ai intrat tu in contact cat nu ai fost gravida? Asa ca acum departe de gradinite, de parculete, de copii in general.
Te pup si multa bafta!

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput