Mamici de mai-iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
july_g spune:
Ama, linisteste-te te rog! Nu are ce sa se intample nimic rau. Daca aia e o cretina nu trebuie sa te sperii tu acum. Hai frunte sus, micuto! Ce inseamna asta? Tu esti o curajoasa si o luptatoare! Nu te lasa doborata de o cretina.
Pup fetele!
ama_kaly spune:
Fetelor sunteti niste ingeri!Multumesc mult ca ati avut fiecare o vorba buna pentru mine si ma incurajatti..nici nu stiti cat de mult inseamna,nu stiu ce ma faceam fara voi!!!
inaioana iti multumesc!asa e,dr aia chiar e o psihopata si nu trebuia sa ma consum pentru imbecilitatile pe care le-a spus..Bebe cat am apucat sa-l vad,tinand cont ca ecgrafia a durat 5min,era bine,dadea din picioruse,ii batea inimioara..Dar idioata cica nu se vede sexul de acum,ca ambele sexe sunt la fel la varsta asta
(eu care vroiam o confirmare ca e baiat sau daca e fata sa-mi spuna poate mai pot skimba caciulita cu una roz
) cand pe toate site-urile scrie ca se poate vedea la ecograf ce e bebe incepand cu sapt 16..Apropo,ziceai ca te duci sapt asta la medlife la eco.Iti tin pumnii pt un baietel!magghyc m-am lamurit cu marie stopes-ul..fii sigura ca n-o sa mai calc pe acolo decat daca e sa merg sa o pun la punct pe dr aia
carmina da,maine dau o fuga pana la buzau..l-am sunat iar pe dr meu(ai dreptate cu pietricica,acum se chinuie el s-o scoata) si iar m-a linistit
Maine la 16:00 ma asteapta la el si a zis sa intru fara sa mai astept dat fiind ca vin de la bucuresti sa nu mai pierd timpul,e un dragutz!Si mi-a promis k imi face 100 de ecografii pe timpul sarcinii numai sa nu ma mai duc la doctori care habar n-au ce vorbesc
Asa ca ma mai duc doar la Iosup la 20sapt la eco 3D si atat!![]()
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
inaioana spune:
Ama, da, poimaine e ziua cea mare. Eu ma stresez cu chestia asta cu sexul. Ma rog, mai mult pentru sotz care din prima si-a dorit baietel
daramite acuma....
Mersi pentru pumnii stransi! Si du-te neaparat la Iosup pentru morfologica. Stiu eu ce spun!
Ioana
16 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
ama_kaly spune:
Lya m-am calmat acum dupa ce l-am stresat pe dr meu cu telefoanele
si m-ati mai linistit si voi!ma gandesc si la bebe ca ii fac rau si lui..july ai dreptate,m-am linistit!acum am nervi ca am lasat-o pe aia sa-mi indruge atatea prostii..trebuia sa ma iau de ea si sa plec!si da..am si platit pentru asta ca am platit la inceput!
te pupic si merci si tie pt incurajari..
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
ama_kaly spune:
inaioana deci am tinut minte bine!da..e ideal o pereche..si noi tot o fetita si un baietel ne dorim..asa ca bafta pt un fratior Katjei!!La Iosup sigur merg pt morfologica ca toata lumea zice ca e un super ecografist si vreau si eu sa stiu daca Seby ramane Seby sau cautam un nume de fata
cu toate ca eu deja i-am luat caciulita bleu in speranta ca nu se va skimba ce ne-a zis dr de la medlife
La mine in burtica momentan e ora de gimnastica a lu' bebe..
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
LYLY809 spune:
Ama, abia acum am citit si eu ce ai patit si-mi pare rau. Fetelor, feriti-va de cretini! Si eu am plans martea trecuta pana mi s-au umflat ochiidin pricina unor doctori incompetenti! Nu-ti spun, Ama, ce usurare sa merg acum la dr. cel nou, care imi da raspunsuri clare si cu profesionalism. Nu ne obliga nimeni sa mergem la doctori care nu stiu bine ce-i cu ei...
Fii mai optimista,caci nu are ce sa fie in neregula nici cu colul, nici cu uterul. Repeta-ti asta tot timpul. Iti spun, ne panicam degeaba.
Lyly
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
carminabulina spune:
inaioana- daca nu ma lasat pe mine memoria pe 30, adica miercuri, mergi la morfologia fetala. Esti draguta sa-mi spui la ce centru medical si la ce medic?
Sunt sigura ca detaliile de la eco ni le vei da fara sa te rugam prea mult
...
Oricum succes si ...baiat sa fie!!!!
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
magghyc spune:
daca as numara io cati doctori si in cate situatii mi s-a spus ca nu pot tine copilul...
Si uite ca l-am tinut, iar problema de atunci e de domeniul trecutului..
cypocs spune:
AMA KALY , sper ca te-ai linistit acum .Tu stii cate prostii am auzit eu cat am stat o luna in spital??????????
-o sarcina care sangereaza nu e buna , te chiuretez, dragasi incercam din nou pana dam de o sarcina care nu sangereaza (adica eu nu as da niciodata de asa ceva ca eu sangerez la toate sarcinile pt ca nu produc suficent hormon de gravida), eiiii asta explica o superdoctorita unei paciente in salon .Vrei sa stii solutia :iei 1 saptamana , unasyn si augmentin (la 4 saptamanide sarcina )si vedem ce se intampla .Adica i-a dat antibiotice !
-sau sarcini tratate cu sumamed , de ce?pt ca sangerau.
Eu , la prima eco:"aveti sarcina gemelara , felicitari" adevarul:era HEMATOM
CARMINA , e prima sarcina?daca da cred ca mai dureaza un pic pana il simti , asa a fost la mine .Am auzit si mamici mai putin nesimtitoare .Tin pumnii.
AMA , caciulite albastre pot purta si fetitele stai fara grija![]()
LYLY, sper sa nu razi , dar am si eu o problema .DR. ala al nostru a folosit valvele ?Le urasc.![]()
Si eu am cosmaruri si cu niste tabele masor colul etc .
AMA, oricum dupa ce trece treaba asta si te linistesti sper sa ne pui o fotografie cu colul tau
parca vad ca nasti la 41 saptamani si ai un col beton.
ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png
Diana79 spune:
Va multumesc tuturor pt urari.
Am primit bluze de gavidutza superrrr si plus un gift card sa-mi aiu eu ceva de la un magazin specializat de maternity.
Bebele meu e bine, maine o sa merg la control. Eu nu ma panichez in nici un fel cu masurarea colului sau plicului nucal. Habar nu am ce sunt si atat vreme cat doctorul imi zice ca-s eu sunt multumita.
Cam atat.
Avetzi grija de voi si bebei vostri.
Diana
+11