Mamici de mai-iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
cypocs spune:
AAAAA, mi-am facut programari la dr.IOSUP si la dr.Tutunaru.
ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png
dilaural spune:
Ama... draga mea... cine te pune mama sa te duci la Marie Stopes??? Tu chiar n-ai auzit de faima de clinica proasta a acestei "asa-zise" clinici???
Doctorul meu la care am fost pacienta 10 ani (din pacate nu ma poate asista pe parcursul sarcinii din cauza unor probleme de sanatate) a re-chiuretat nu stiu cate femei dupa "nemaipomenitele" chiuretaje facute la Marie Stopes.
Iar o buna prietena a mea era sa nu mai faca copii niciodata pt ca o minunata doctorita de acolo i-a spus "cred ca te-am chiuretat/ aspirat prea tare si ti-am distrus mucoasa uterina"...
Sa nu mai calci in viatza ta acolo!
Hai ca eu nu eram logata si doar citeam repede ce ati scris... dar cand am vazut unde ai fost m-am oripilat toata!
Si nu mai face experimente din astea... Daca tot ai un doctor de ce nu te duci numai la el?
Scuze daca am fost prea aspra!
va pup
Dilaural
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
ama_kaly spune:
Fetelor aveti dreptate dar am mai fost la marie stopes la dr glavan care mi s-a parut ok.Dar azi nu am mai gasit-o tot pe ea..am dat peste acritura aia care nu avea chef de nimic..
Maine ma duc la dr meu,m-a linistit el la telefon asa ca acum mi-a mai trecut.dilaural dr meu e din buzau si eu momentan stau la ai mei pana se intoarce sotul ca sa ajung si la facultate.Dar maine ma duc pana acolo sa ma consulte ca am incredere in el si mi-a monitorizat sarcina de la inceput.N-o sa mai calc pe acolo,ai mare dreptate!!!Alia cearta-ma ca merit..acum mi-a trecut astept sa vad ce fac maine si ce imi spune,dar nu ma iau dupa imbecila aia mai ales ca vorba ta,ii fac rau si lu' bebe..
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
inaioana spune:
Absolut de acord cu Dilaural!!!
Feriti-va de Marie Stopes! Sunt numai cretini de dr. stiu de la medici de renume.
Ama , nu te mai enerva! Stiu ca ti-e greu dar fa un efort pentru bebe! Bebele tau este perfect, tu esti sanatoasa tun si aia e o psihopata! Punct! Stai linistita, ia No-Spa si da-o in colo! Macar sa fie asta ultima cretina pe care o s-o mai intalnesti vreodata!
Pupici!
Ioana
16 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
magghyc spune:
ama ,
hai sa pun si io sarte pe rana...
a facut o tipa chiuretal la Marie stopes... a sangerat, asteapta ea dupa o luna sa ii vina ciclu, nimik, asteapta dupa 2, nimik...se duce in alta parte la un control
Bb era bine mersi, avea deja 22 de saptamani!!!
Tipa de la marie Stopes, in loc sa il scoata pe bb, i-a provocat un hematom, pe care tipa l-a eliminat.
ASta ca sa vezi ce baza poti sa pui in ac clinica
Ralucutza,
eu nu zic ca e de bine ce spui tu acolo, dar eu stiu ca hydramnios nu are toto timpul manifestari, si daca are, in sem 2 de sarcina deja are sanse bune sa isi revina...Mie mai rau decat hematomul mi-a facut stresul, sa stii...Vroiam doar sa nu il stresezi pe bb, pt ca deocamdata nu stii daca e ce banuiesti tu, nu?
Curaj!
Cypocs,
Ai facut o alegere buna cu programarile. Bravo!
magghyc spune:
a, si sa nu ma injurati ptr tona de greseli de scriere, dar scriu culcat ca ma cam doare burta...de aia am o povestire asha de cursiva si frumoasa...
dar sper ca intelegeti esenta mesajului...
carminabulina spune:
inaioana-cum adica nu merg tickerele pe DC?, iar incercarile le-am facut in deplinatatea facultatilor mintale ca sa ma joc...
nu parea sa fie nimeni logata la ora aceea
.
LYLY- am luat occiloccoccinum (normal ca nu se scrie asa , dar ce mai conteaza?) in saptamana 12 si nu este absolut nini o problema, din cate am inteles , se pare ca este mai recomandat decat paracetamolul.
Ama- sper ca te-au linistit fetele si dr. tau. Din cate am inteles maine dai fuguta pana la Buzau ca sa vezi ca totul este in regula. Stii cum e: unul arunca o pietricica in apa si alti 10 se chinuie sa o scoata. Am o intrebare tu ai platit acea faimoasa consultatie? Sunt convinsa ca da...ce imbecili sunt unii!
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Lya spune:
Ama,draga,imi pare rau ca-i nimerit la doctorita aia

.Incearca sa te calmezi ca-i faci rau la Seby.cel putin pana maine cand ajungi la doctorul tau........si-ai sa vezi ca nu ai motive sa te ingrijorezi.
Tinem pumnii
si sa vi cu vesti bune de la
tau.
Lya,www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Rutica scumpica &www.snugglepie.com/ezb/317538.png" target="_blank"> Bebe
carminabulina spune:
Alia- dupa ticker bebele tau este mai mare cu o zi decat al meu
. Crezi ca am sanse ca maine la 16s in cap sa-l simt si eu in burtica? Of daca ati stii ce urat am vista aseara!...
VISUL:
Eram cu niste prietene care erau f. curioase sa vada daca intr-adevar eu am copil ca nu mi se cunostea burta. Atunci am facut un efort si am scos copilul afara din burta (uter), era o fetita, foarte frumosa doar ca avea capul mai mare decat corpul, cum era si normal la varsta de 5s5z. Dupa ce am aratat copilul la toata lumea m-am dus la baie si l-am bagat la loc, dar singura mea grija in timpul visului era sa nu-i rup cordonul ombilical.
Este al doilea vis de genul asta, in primul vis se facea ca nascusem un copil cat palma si am uitat de el. Mi-am adus aminte ca l-am nascut dupa 24H...cand m-am dus sa-i dau sa manace si sa-l schimb, m-a certat
si m-a facut mama denaturata...
Nu vroiam sa va ingrozesc cu visele mele, eu stiu ca visele sunt doar vise, dar de curiozitate voiam sa va intreb daca doar la mine paranoia se extinde si in timpul somnului?

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
inaioana spune:
Carmina, nu merg adica nu iti apare acea imagine la sfarsitul fiecarui mesaj al tau, ca semnatura; iti apare numai un link. Pe alte forumuri apare acea imagine. Nu-ti pot da exemple pentru ca ar fi reclama si nu e voie!
Ioana
16 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja