Mamici de mai-iunie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

gabi pai eu tot asteptam poza ta ca eu nu am burtica si vroiam sa vad cat mai e a ta ca pozele de la 11sapt le stiu!ok,cand poti, s-o pui sa ne ofticam si noi care inca nu avem burtica La 15:00 ma duc la dr..uff..parca nu mai trece timpul o data..io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Ama,merge,mersi mult de ajutor.Si succes la doctor....te asteptam cu vesti bune.

Alia,felicitari pt bebe miscaret.

Lyly,te asteptam si pe tine cu vesti bune.Si-ti doresc sa fi inistita pana afli rezultatelePt diaree merge si smecta,branza dulce de vaci,gem de gutui,mere coapte,banane,paste cu branza,morcov la greu,paine prajita,ceai de afin.

www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Rutica scumpica &www.snugglepie.com/ezb/317538.png" target="_blank"> Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetele! Pt cele interesate de tratarea Candidei pe cale naturala aici un site in engleza:

http://www.ivillage.co.uk/health/whealth/repro/articles/0,,180663_182616,00.html

Ca concluzie, ce ajuta:
O dieta fara zahar si produse rafinate. Mancaruri cu mult usturoi, ceapa, ulei de masline, varza. De asemenea suplimente de vitamina A, B complex si C. Si de asemenea zinc, fier si magneziu.

17+

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

ralucutzo,

Ce ai tu e , evident, paranoia de sarcina, nicidecum lichid amniotic in plus...pai daca tu cu guritza ta zici ca ai papat mult, crede si tu bietul stomac ca nu a putut sa digere si a hotarat sa te scoale din somn. Cred ca dupa ce ti-a fost rau nu ai mai avut nimik...pai tu crezi ca de era lichid in plus se lasa influentat asa usor...

Alia, cred ca te-ai bucurat tare sa simti pe bb!!

Ama, sa dea Dumnezeu sa fie colul beton!

lyly, si eu trebuie sa ajung la genetic lab pt triplu, dar ceva mai incolo...bine ca te-a ajutat doctorul, normal era sa stie si cei de acolo, totusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Lyly, s-ar putea sa nu astepti o saptamana. Mie mi-a venit rezultatul pe mail dupa 4 zile.DianaD 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

magghyc multumesc ca incerci sa ma linistesti...dar acum sunt si mai stresata ca am dormit la pranz si iar am avut simptomele de azi-noapte.incerc si eu sa ma linistesc si sa imi zic ca totul e super bine dar inca imi fac griji!sper sa fie totul bine!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

A LUAT CINEVA OCCILOCOCCINUM PENTRU RACEALA????

Pe prospect scrie ca e ok pentru gravide, dar mai stii??? Voua ce v-a spus doctorul sa luati in caz de raceala? Ca eu, intai iau, dupa aia intreb

Lyly

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

LYLY, eu am luat preventiv , la indicatia doctorului si am si citit peste tot ca e bun si in sarcina .

ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Va multumesc fetelor pt incurajari dar din pacate vin cu vesti proaste..am fost la o handicapata de dr de la marie stopes care m-a tinut 5min,mi-a raspuns sec la intrebari, de col mi-a zis doar ca "nu" la intrebarea mea daca e prea scurt si ca are cam 3-4 cm dar ca nu se poate masura ecografic si numai prin control manual O intreb eu incercand sa fac o conversatie ca ea nu zicea nimic daca se vede ce e bebe,ca doream o confirmare la ce mi-a zis dr de la medlife.Urmeaza raspunsul sec iar:"nu.e prea mic si la varsta asta nu se cunoaste" la care eu:"pai are 18 sapt.." si ea ridicand tonul:"Doamna,poate dvs vi se pare mare la 200 si ceva de grame mie NU!si nu stiu ce e!" Imi venea s-o dau cu capul de toti peretii..si la sfarsit..ca sa completeze in acelasi stil,imi zice SENINA de data asta ca am iminenta de avort ca a vazut ea uterul nush cum intr-o parte si ca de aia ma doare burta.] Nu va mai spun ca am iesit plangand de la ea ,m-a terminat...apoi am fost la CMU dar nu era liber fara programare,am sunat la medlife si sanador..la fel.
Dr care imi monitorizeaza mie sarcina este din Bz..eu stau in Bucuresti la ai mei momentan ca sa ajung la facultate asa ca l-am sunat pe el..si mi-a zis ca nu se vede asa ceva la ecograf si sa ma duc la el la control,pana atunci sa iau no spa si sa stau linistita.Si sa nu ma mai duc sa fac ecografii aiurea la dr tampiti ca imi face el 100!
Am vb si cu sotul meu(e plecat momentan din tara) si maine vine un prieten de al lui sa ma ia cu masina si merg la un control la dr meu care mi-a urmarit sarcina pana acum..
Inca mai am inima in gat si tremur..tineti-mi pumnii,sper sa fim bine si eu si bebe ..si sa ne linisteasca dr maine..
Numele dr e Sosievici Iulia..e si la Bucur si la marie stopes..feriti-va de ea..io18+ cu Seby..
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

AMA KALY , tu esti buna de batut .Pai mai , frate, si daca vreau sa am probleme ma duc acum la 10 prosti si sigur vin cu 7 diagnostice .Bai fato, LINISTESTE-TE , dar asta e invatatura de minte sa nu te mai duci la neica nimeni !!Am avut si eu sacul strangulat , cred ca asa ai vrut sa descrii daca am inteles eu bine , dar doctorul era linistit si cu mult calm mi-a explicat ca se vede la multe asa si ca nu sunt probleme .Poate chiar si de la emotii il aveai asa .Bravo, acum ii faci mult bine lui bebe .Las ca pun eu mana pe tine
ce bine ar fi daca nu ar fi prost pe lumea asta , si sa mai fie si doctori...

ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png

Mergi la inceput