Mamici de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si uite ca se scrie si in weekend.
Am mai dat u tura sa vad ce a facut soacra lui Maraki ca ea era vedeta azi. Si uite ca a fost de treaba. Maraki ai pupat_o un pic pt asta? Misto ca ai luat cam tot ce iti trebuie. Sa le foloseasca Angelo sanatos.
Eu am sa imi iau sterilizator de biberoane la microunde una ca e mai ieftin si mai practic si pana la urma le sterilizeaza nu le face altceva. Acu nu dati cu pietre da asa sunt eu mai comoda si ma gandesc ca dc facea ceva rau la biberoanele alea nu le mai scoteau astia pe piata. Plus ca unu avent pt microunde 25 iar unul electric 40-50. Dar asta mai tarzziu ca nu am de unde sa stiu cat imi vor trebui biberoane.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery nu te gandi la ce e mai rau, oricum ai burtik mare si nu cred ca mai creste pana nasti prea mult, cum respiri acum asa va fi pana incepe sa coboare burtik.Pt. ca esti la prima nastere o sa coboare mai repede decat la mine.Eu ma cam ingrijorez cu piciorul tau mai mult, nu stiu cat de in regula poate sa fie daca spui ca s-a umflat cu talpa cu tot si nu poti calca pe el.Neaparat trebuie sa ajungi la dr. sa stii cauza!
Deea bebelina ta se potriveste cu bebelinul Teolindei
Ioana bine ca s-a terminat montarea termopanelor, ai grija cum strangi pe acolo, stiu ca iti este greu sa le vezi asa dar nu te forta prea mult intr-o zi
Irina tu de la ce ai ameteli? O fi de la tensiune?
Denisa ce bine ca poti manca peste, am mancat si eu ieri si tare rau mi-a fost toata seara( luasem cand am fost singura la cumparaturi )Cum te mai simti cu spatele?
Fetelor eu cred ca ma imbolnavesc, ma doare in gat si tusescAs face un ceai dar ma aleg cu arsuri , o fi de la miere sau pur si simplu de la ceai? De lamaie nu poate fi vorba sa consum

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Irina nu am pupat-o, am spus cand a plecat multumesc Oricum ne pupam si cand vine si cand pleaca, asa vrea eacand am stat la ea 3 luni, ma pupa si cand pleca sa se culce, eu de felul meu nu sant pupacioasa deloc, iti dai seama ca nu am putut sa-i spun si asa a ramas obiceiul de 5 ani

32+

Monica

Mergi la inceput

Pai ca tine Irina ma gandeam si eu la sterilizator, daca erau daunatoare nu existau nu? E vorba de biberoane nu de lapte incalzit,nu cred ca afecteaza negativ.Am 3 biberoane pt. lapte si 3 pt. ceai, apa, toate anticolici cu tetine de silicon.Altele nu cred ca trebuiesc in plus.

32+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FETELE am plecat la culcare...sau mai stii???
Noapte buna ne mai auzim maine!

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

A e bun si asa Monica nici mie nu imi place sa ma tot pupe cineva. Si am nimerit aici la francezi care se pupa in draci cand se vad si cand pleaca. Cred ca iti imaginezi cand merg la stadion la vreun meci cate pupaturi iau pe metru patrat si pe multi nici nu ii cunosc. Bine ca nu sunt in alta zona unde se pupa de 4 ori aici e doar de doua ori .
Ei adevarul ca merita si ea un pupic acolo mic.
Irina 35+

Mergi la inceput

Fetele ma duc sa stau in pat, am arsuri mari si ma doare burta.O sa i-au un scobutil si am facut un ceai de musetel cu miere pt. gat.
Fetele de peste ocean: va pup si va doresc o seara placuta

32+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor am ajuns si eu acasa ca am fost in vizita la niste prieteni. Au o dulceata de fetita de un an si sapte luni, Alexandra, care m-a topit. Super dulce, sociabila si lipicioasa. La un moment dat vorbeam cu prietena mea de cumparaturi pt copil si mi-a zis ca si ea la inceput a cumparat tot ce e mai scump (chicco, avent, nuk) ca de, sa fie super calitate dar copilul nu accepta nici suzete nici tetine decat de la firma ...."Angel" de care eu nici nu am auzit...
In legatura cu problema mea, am luat de la farmacie supozitoare Hermozon, la indicatia farmacistei, am ajuns acasa, am folosit unul si dupa ce am citit prospectul am vazut ca:"Nu exista studii controlate la femeile gravide. De aceea se recomanda evitarea administrarii produsului in timpul sarcinii"
Eu ce fac acum, farmacista mi-a zis ca e in regula sa le folosesc, si sper sincer sa-mi fie mai bine....
Monica, eu musai trebuie sa tencuiesc pentru ca sunt efectiv GAURI pe langa geam, adica se vede pana la caramida, deh blocuri vechi, statornice, facute sa nu se darame niciodata....

Ioana cu Razvan Gabriel 36 fix
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Maraki mi se pare ca ai luat o gramada de lucruri cu banuti putin, fata de RO. Eu asa zic. Sa va bucurati de ele si sa le folositi sanatosi!

Ioana cu Razvan Gabriel 36 fix
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna seara burticute dragi,
Apar si eu cand cred ca nu mai e nimeni pe aici, dar nu puteam sa va pierd. Stau de o ora sa citesc ce ati scris.
Eu azi am facut curatenie, spalat geamuri, calcat o groaza de haine ca se adunasera si nu mai avea sotul nici un tricou. Apoi am facut o prajiturica. A, am facut si pe frizerita l-am tuns pe sot , plecatul la cumparaturi si uite asa mi-a trecut ziua de azi.
Iara mi-a venit sotul cu 30 de kg de mandarine, desi i-am zis sa nu mai aduca asa de multe, dar deh , cica vrea sa bea mai mult suc.
Vad ca va plangeti aproape toate de cate ceva , eu am si eu belele, dar dar pe primul loc e durerea de cap care nu vrea sa ma lase , toata ziua, ameteli , astea nu mai stiu de la ce mai imi vin, si altele dar asta e , mai a ramas putin.
Monica si Ingrid, intrebati de sterilizator, asa cum zicea si Astery cel mai simplu e sa le fierbeti in apa 10 min si gata.
Astery, cu piciorul tau chiar ca nu e de glumit, du-te repede la medic.
Ioana, te compatimesc pt murdaria pe care o ai in casa acum. Pe mine ma apuca toti dracii cand vad ca e murdar ceva si ma pun sa fac , ca nu suport sa vad.
Cata, super rochita - super tinuta, ma bucur ca te-ai distrat .
Denisa, a iesit bun pestele ?
Irina, ziceai de francezi ca sunt pupaciosi, eu care credeam ca doar spaniolii . Mama ce se mai pupa astia !!!
Giova , tie nu mai stiu ce voiam sa iti zic dar uite un , la fel si tie Ursoaica si celelate fete
A, Maraki, vedeta zilei cu soacra, tie trebuie sa iti zic felicitari : punct ochit , punct lovit. Ma bucur ca ai reusit sa iti iei cam tot ce era nevoie.

Ana 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput