Mamici de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salutare fetelor!

Gata am ispravit si eu de citit ce ati mai barfit astazi...

IOANA - felicitari pentru termopane. Ai grija cu smotrul acum...ca tare e greu spalatul pe jos din pozitie aplecata. Eu una nu-l mai practic de vreo luna... mi s-a luat. Prietenul meu pe care il urasc este mop-ul acum.

CATA- ai vazut ca ai mai incaput in rochie.Asa-i ca i-ai dat pe spate pe invitati?

DENISA - Eu pedichiura nu mi-o mai prestez singura de cateva luni bune iar oglinda e prietena mea de prin luna a 4-a. Ce-i drept acum nici ea nu prea ma mai ajuta dar asta e...mai avem putin.

Eu nu fac baie in cada...nici nu stiu cum aveti curaj sa stati in apa calda-fierbinte...eu stiam ca nu prea este recomandat. Mie mi se facea rau in cada si cand eram doar eu...dar acum cu bebe... Asa ca prestez dusuri.In curand cred ca nu voi mai avea loc de masina de spalat sa intru in cada, insa.

MONICA - sa-ti fie de bine...ca ai papacit ceva azi nu te-ai incurcat . Dar de la plimbarea catre Sensiblu, 3 statii...cred ca ti s-a usurat digestia. Iar PISOI era prin Cora pe la ora 16:30. I-am cedat locul meu la o masa. Trebuia sa ne ridicam de la masa, in Cora si sotul meu vede o gravida cautand o masa si incepem noi sa facem semne disperate sa predam stafeta...deh. Cand sa se aseze la masa, PISOI m-a intreaba ce vom avea si cand se naste..si...cum o sa-l cheme... si ma recunoaste de pe forum...nah! Si uite-asa ne-am cunoscut noi azi.

DEEA - vad ca bebeloiul meu va avea o partenera pe masura lui...bebelina ta . Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sa fie cumintica. Cred ca ai nostri vor fi barosanii forumului.

MARAKI - ai falimentat socroseniile?

Va pupicesc pe toate si pe curand!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TEOLINDA faina intamplarea cu ANDA-PISOI!!!
Io cu cine sa ma mai intalnesc pe-aici, aradencele astea nu-s calare pe net...Poate cand merg sa vad si eu IULIUS-MALL-ul din Timisoara sa dau de GIOVA sau INGRID! Peste vreo 6 luni acolo....
Mi-ai amintit ca trebuie sa trec si eu la defrisat...ma gandesc cu groaza ce ma fac, mai ales din cauza...spondilozei!!!
O las pe dimineata, poate ma trezesc mai bine daca dorm pana mai tarziu...
MARAKI ai reusit sa cheltui cei 1000 de euro? Hai ca suntem curioase

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am ajuns si noi acasa, dupa o tura prin oras si la Mall. Sunt franta si vreau sa mancam, asa ca nu pot scrie mult.
Asa e Monica, ai mare dreptate. Vad ca Maraki nu a intrat.
Mai intru maine.
pupici la !!!

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Monica, ar trebui sa vii sa vezi Mall-ul. Daca ne anunti, poate dai de Giova si de mine acolo!
Nu ma plang de probleme pt ca am 28+, zic eu, poate mai incolo va fi mai greu. Azi i-am luat in fine asternut pt pat la bebe, de la Kappa (dupa recomandarea Giovei ), galben cu flori albastre, cu melci si din astea. I-am mai luat si un body, asa, ca nu avea nici o hainutza noua. Mai incolo o sa trebuiasca sa cumparam, pt cand o scoatem din spital, dar dupa, are o groaza de hainutze de la sora mea.
Si, apropo: de ce nu trebuie incalzit laptele in microunde? Ce efecte are? Si, in general, cum se procedeaza cu sticlele, cum le sterilizezi, cate minute? Ca m-a intrebat sotzul azi si..., n-am stiut sa-i raspund la niciuna din intrebari.
Chiar ca sunt aeriana.....
Sa aveti o noapte linistita!
Ingrid S 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ingrid, cica aceste cuptoare cu microunde emit radiatii. Eu personal n-am incredere in ele si singura utilitate pe care le-o gasesc ar fi decongelarea rapida a carnii. In rest... nimic. Prefer aragazul, sincer.
Despre sterilizarea biberoanelor: din momentul in care incepe apa sa fiarba, se lasa 10 minute bibe la fiert. Apa trebuie sa acopere biberoanele. Nu-i greu deloc.

Kiki 29w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna seara burtici!!
Ma apuca-se avantul la scris dar am inceput sa va citesc si mi-a pierit. Cat puteti sa scrie-ti!!!
Ma duc la dus si la culcarica, copii mei au avut iara grija de mine azi noapte. David e cam bolnav si a profitat de ocazie sa se cuibareasca la mine in pat de la ora 10 8 deobicei vine pe la 5-6 dimineata). Daria s-a trezit pe 11 cu chef de nu stiu ce numai de somn nu!!! Dupa vreo ora de preumblari la ea l-am trimis pe sot, care vine dupa ceva timp cu ea la mine, ca cica nu vrea sa doarma, asa ca ne-am mutat amandoia la David in pat daca tot era liber.
Va mai povestesc maine!!
Somn usor si noapte buna!!

Mira 28+ mami de David (15.08.2002) si Daria (20.11.20049

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Vad ca bate vantul pe-aici se vede ca-i seara de week-end !
Eu trebuie sa mai stau, acum m-a apucat spalatul hainelor, nu s-a oprit inca masina cu a doua tura
m incercat sa stau un pic intinsa dar e mai rau ca pe scaun asa ca mai bantui pe net pana ma culc!
Insomniacele pe unde sunteti?
Nici macar BEE???
MARAKI...nimic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor am venit Am fost cu socrosenii si am luat setul de patut, un cearceaf( care e simplu bleu cu elastic, alte modele chiar nu avea )salteaua cea mai scumpa 149 € pt. patut, salteluta pt masa de infasat,pernita plata pt. bebelusi si cam atat....au costat 240 €. Ne-am intors acasa impreuna si surpriza ne da taica-su si aia 1000 euroi Acum ma gandesc ca nu-i vrea inapoi ca oricum Giorgos i-a cerut pur si simplu, nu sub forma de imprumut. Dupa ce au plecat de la noi ne-am intors la magazin si am cumparat absolut tot ce era pe lista, biberoane, forfecuta, ligurite, carusel cantator,3 jucarii,cadita cu suport ( picioare ) suportul de plastic care il tine pe bebe, prosop de baie,2 bluzite plusate, o pereche de manusi simple de casa ( 5 €)tampoane pt. sani,toate astea ne-au usurat de 170€ ! Sterilizator nu am luat ca erau doar pt Avent si eu am luat biberoane Nuk, trebuie sa mai caut
Fetele revin, am intrat atat de tarziu ca a trebuit sa termin ciorba de fasole si abea am mancat
pupici

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

MARAKI ai reusit! Mai bine ca ati fost singuri cand ati luat "grosul"!
Sa foloseasca ANGELO sanatos lucrusoarele si sa mai o spolieze pe bunica-socrosenie de niste bani periodic!!!
APROPO da' un sterilizator mai universal nu exista? Daca ai mai multe tipuri de biberoane de exemplu?
Sa-ti fie de bine cu fasolica...a iesit buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica a iesit super ciorbita dar acum ma concentrez sa ramana in stomacSterilizatoare erau pt. microunde si unele cu vapori, am zis sa mai cautam ca poate gasim ceva mai ieftin, erau la 60-80 € pt. 6 biberoane si la 40 pt. 2 ( ultimele doua erau electrice nu pt. microunde )Oricum mi se pare enorm sa platesc suportul de cadita 25 € si plasticul pe care sta bebe cand face baie sa fie 20€ Astea sant preturile, a trebuit sa i-au...plus prosopul de baie 100x100 19 €.Mai bine le iei din Ro ca aici sant super preturi mari

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput