Mamici de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

M-a apucat pofta de friptura de pui, stiti vreuna o reteta buna. E ok daca pun cartofi si vin, la cuptor ?

Ana 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ana la ora asta vrei sa faci friptura de pui cu cartofi la tava?????????
Pe mine nu m_ai nimerit cu retetele ca sunt anti talent. Fain de tine cu mandarinele si cu sucul natural. Si mie imi plac mandarinele( da sa le curete altii).
Ioana sper sa te simti mai bine . Si asa e si cu suzete , biberoane si ce mai e . Daca copilul nu le vrea .... te uiti la ele sau in cel mai bin caz le dai altcuiva. Ca doar nu il obligi sa ia ceva ce nu vrea. Acum depinde si de copil probabil.
Maraki sunt suficiente 3 pt lapte si 3 pt ceai mai ales ca nu stii dc iti trebuiesc alea pt lapte si in plus ce accepta . Presupun ca dc mai e nevoie mai iei pe parcurs.
Irina 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Irina , nuuuuu , maine. Mai asta mi-ar lipsi sa fac acum la ora asta. Si asa ma pregateam sa merg la culcare. Asa ca daca aveti vreun avreo ideee pana dimineata astept sugestii .
Noapte buna tuturor si pe maine

Ana 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

In sfarsit, mai apar si eu pe aici.
Asa cum v-am zis mi-e greu sa intru pe net cand suntem toti acasa. In general sotul vine tarziu acasa, mandra se culca devreme si doar in weekend suntem toti trei. Si acum daca tot a fost thanksgiving cu doua zile libere am profitat la maxim sa petrecem impreuna.
Acum va sciu pe fuga pana termina sotul de pregatit cina.
Ieri am fost si noi la cumparaturi, dar in loc sa cumparam cat mai mult pentru bebe, am sfarsit prin a-i cumpara Ecaterinei cadouri pentru ziua de ieri(sf. Ecaterina), pentru Mos Nicolae si Mos Craciun. Astea din urma le-am pitit.
Pentru bebe nu am luat decat set de patut (bumper, plapumioara si cearceaf de pat), un sleap&play (costumasul ala intreg cu maneca lunga si picioruse cu botosei)+ o paturica (erau impreuna), plus un costumas din pantalonasi, body cu maneca lunga si hanorac. Am pus ochii pe o masa de schimbat care sa o pun in baie ca are masuta de schimbat deasupra care se poate da jos si ramane cadita in care ii faci baita. Nu stiu daca e un moft, dar ma gandesc ca imi va fi mai comod asa ceva in baie decat sa umblu cu bebe invelit in prosop din baie in dormitor. Cred ca saptama viitoare o sa mergem sa facem comanda sa ne-o aduca in magazin ca nu mai aveau in stoc. Si am mai luat doua prosape mari pentru bebe.
Am lasat pentru ianuarie sa luam carut si patut. Nu de alta dar luna viitoare o sa avem cheltuieli cu bradul de Craciun. Cand am plecat din Belgia nu am mai luat globuri si tot ce mai e necesar de pus in brad, asa ca va trebui sa cumparam totul.

Acum sa incerc sa mai raspund si eu la ce s-a vorbit pe aici. Mai greu sa imi amintesc cine a scris si ce a scris.
Janina, povestea despre nasa Ecaterinei s-a intamplat in faimoasa maternitate din Ploesti, asta ca tot ai zis ca ai auzit de asemenea povesti care s-au intamplat acolo.
Deea, niciodata nu as vorbi urat de Romania si nu uit de unde am plecat, doar am zis ca nu as face experimente pe familia mea cand e vorba de sanatate. Si nu trebuie sa inchid ochii la chestii care se intampla.
Si daca mi-as permite sa traiesc decent in Ro ne-am intoarce si maine inapoi. Hai pupici si sincer n-am vrut sa jignesc. Tu ai scris tare frumos si sunt sigura ca ai dreptate. Asta incerc sa simt si sa vad cand vin in Ro.
E gata masa, poate mai revin mai tarziu.

29+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Am revenit. Ii face sotul baie Ecaterinei, asa ca scriu pana termina, dupa aia merg sa o pun pe mandra in pat.
Kikiriki, ar fi bine daca ati reusi sa treceti peste superstitii. Noi la prima sarcina am fost asa si am regretat. Au alergat sotul si mama ca nebunii dupa cumparaturi. Nu mai zic ca era in jurul Pastelui, multe magazine inchise, etc.
Acum pregetesc totul, cel putin in prima luna nu vreau sa ma gandesc la cumparaturi.
Ingrid, eu cand stau mult in picioare am vazut ca am doua vene, la glezna stanga, destul de pronuntate. Dar reuz sa cred ca sunt varice.Ma amagesc si eu cum pot.
Felicitari celor care ati facut ecografii si ma bucur ca bebelusii sunt bine.
Catalina arati tare bine. O gravidutza sexi.
Ioana, asa e cu mesterii astia. Bine ca v-au pus geamurile, gasiti voi pe cineva sa va tencuiasca si incet, incet faci si curat.
Legat de hemoroizi s-a mai scris pe aici. Parca Alina stia mai multe, scuze daca imi amintesc aiurea. Din cate stiu eu e important cand apar sa nu folosesti hartia igienica si sa te speli dupa fiecare scaun, stiu ca crema de galbenele ajuta si ceaiul de galbenele, sa te speli cu el. Si Denisa a zis bine. Nu manca condimentat si incearca sa nu te constipi.
Denisa, la noi a nins bine de tot. Totul e alb si tare frumos.
Astery, ai grija cu piciorul si mergi la doctor. Si incearca sa nu te mai gandesti cum o sa fie peste o luna sau macar gandeste pozitiv.
Monica, eu nu stiu ce ai tu si alte fete cu Johnson. Eu la Ecaterina numai ulei si sampon Johnson am folosit si nu am avut probleme. I-a mers foarte bine cu ele. Samponul il folosim si acum cu succes.
March, ma bucur sa aud ca esti bine si cu siguranta ai starea asta si ca se apropie venirea sotului tau.
Eu cu microundele ma inteleg tare bine. Nici nu imi imaginez viata fara cuptorul meu cu microunde.Acolo incalzesc mancarea si dezghet carnea.
Offff, ma cheama datoria.
Pupici dulci la fetele care nu am apucat sa le raspund.
Sa aveti o noapte linistita.

29+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

pe la noi se pupa lumea de 4 ori.te-ai vazut cu cineva 5 minute ai si colectionat 8 pupaturi.le mai si numara in timpul actiunii.Initial aveam o tresarire si o reactie de retragere......acu sunt integrata total:intind obrajii zambitoare si gata-am scapat.
lume,lume........minune mare.......iaca, ninse si la noi. asa ceva nu se intampla decat in putini ani si atunci 1-2 zile in jurul Anului Nou. Ieri a inceput pe la 10 si a tinut pana pe la 12 viscolit si cu fulgi mari. ca pe seara mai era doar in spatiile verzi si pe pomi nu-i nimic-am vazut zapada si anul asta,ca asta era marea mea grija de fiecare an: cum sa fac sa vad si eu zapada!oricum zapada aici face ravagii.chiar daca are 1-2 cm,oamenii se comporta ca la cea de o jum de m din Rom:ambuteiaje,claxoane,tragedie la TV, negrii care umbla in papuci si fara sosete sprijinidu-se detotceleiese in cale,dar cu muuulte sube si prosoapae in cap-ieri nu am vazut decat una mai evoluata costumata asa(avea totusi sosete in papuci)
am fost si noi la cumparaturi si am reusit sa cumparam tot ce vroiam pentru botezul la care mergem si in sfarsit are si bebe al nostru 3 body-uri(nu conteaza ca sunt de 3 luni) si i-am luat si 2 bavetici,chiar daca erau destul de scumpe,dar scria pe una: PAPA IS THE BEST si sotul meu deja suferea cand eu tot comentam ca nu-si merita pretul,asa ca l-am facut si pe el fericit:va fi"the best"plin cu laptic!
Monicanu dr sau asistenta ma monitorizeaza cu mancarea,ci dieteticiana spitalului.eu pana in onor luna a 5-a nu am luat nici un gram, nu aveam burta,etc.La controlul de luna a6-a am iesit brusc cu 7 kg in plus ,fara sa mananc mai mult, dar e drept ca a inceput sa se cunoasca si burtica. Atunci moasa mea (eu nu am dr, ci moasa care vegheaza asupra mea) a intrat in panica si m-a trimis sa-mi fac glicemia (care a iesit buna) si la dieteticianul spitalului si uite asa amajuns eu sa fac ce nu-mi inchipuiam vreodata- sa stau de vorba cu un dr in ale mancarii, dar nu imi pare rau ca asa voi manca corect pentru bebe.
Marakisa se bucure bebe sanatos de ce i-ati cumparat.parintii presupun ca o fac deja.
Si noi tot cu un pui votam azi Ana.......vrem sa incercam rotisorul. eu zic ca poti sa pui linistita vin, ca o mare parte din alcool se evapora la cuptor. aici BEE stie mai bine- ce face vinul la caldura!, dar eu parca asa imi amintesc.

ma duc sa mai povestesc ni tel cu bebe zburdalnicul.......

ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata!
Aici a dat soarele, mai... parca vine primavara!
Fetele, am o veste super: sotul meu a sustinut ieri doctoratul ! De ieri este doctor in metalurgia pulberilor. Am avut un morcov maaaare, nici frunzele nu se mai vedeau, de emotii. Acum m-am linistit. Este o mare realizare pt. el.

Andiaroro, m-ai dat pe spate cu faza cu "negri in papuci, fara sosete, dar cu multe sube si prosoape pe cap"!!! Mi-am si imaginat cum apar negrisorii cu picioarele goale in zapada... Am vazut ieri pe Euronews zapada din Franta, ambuteiaje pe sosea... parea treaba serioasa.

Maraki, ai grija cu raceala. POate scapi mai usor. Asta-ti mai lipsea...

Irina, si cum este mai sa te pupi de 4 ori ?

Maine merg la doctor cu piciorul, e din ce in ce mai nasol. Si ma doare, nu de altceva.

Nu mai stiu cine zicea de superstitii in legatura cu bebe. Eh, si noi am avut, dar am reusit sa trecem peste ele. Mi-am dat seama la timp ca la sfarsitul lui ianuarie cineva ar trebui sa alerge sa cumpere, adica eu... Pai daca vine vreo zapada maaare? Ce ma faceam? Asa ca... am lasat superstitiile acasa si am purces la cumparat. Sigur ca lista este deschisa, mai avem multe, carutul l-am lasat ultimul... dar tot este ceva.

Mai vin. Va doresc o duminica linistita si fara dureri.

Kiki 29w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata!
Chiar ca este o dimineata frumoasa, soare, temperatura acceptabila, numai buna de plimbari, cred ca plec sa dau o tura! Ma bucur tare mult ca nu ma mai doare burtika noaptea si asta fara sa iau nici un medicament, dar asta nu inseamna ca dorm bustean...ma mai trezesc si stau cu ochii in tavan dar nu ma deranjaza atat de tare atat timp cat nu ma doare nimic!
Maraki felicitari pentru succesul inregistrat ieri, ati finalizat si cumparaturile si ati mai ramas si cu banuti! Deci nu-i soacra chiar asa de "neagra"! Sa-ti traiasca si sa mai dea!
Astery, felicitari sotului doctorand, si-mi pare rau ca te doare asa de rau piciorul, cred ca te apasa bebelul pe un nerv dar chiar asa de tare?! Spune-i sa mai schimbe si el pozitia!
Ana, fa puiul la rotisor, este cel mai bun asa, daca n-ai rotisor pune-l pe o sticla si baga-l la cuptor, este yamyy! Garnitura iti recomand ciuperci la cuptor cu unt si cascaval, o gramada de calorii delicioase!
Mira, draguti tare puiutii tai, si cum va face ei sa nu-i lasati sa doarma singuri, sunt tare smecheri. Stai sa vezi cand o sa fiti trei!
Diana, frumos ca te ajuta sotul la mancare si ca ncercati sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Iti urez WE placut in continuare!
Ingrid, sa poarte bebelusul sanatos lenjeria cumparata!
Cata, bine ca te-ai distrat la petrecere...reediteaza ca dupa ce vine Bia mai rarut! Iti statea bine rochia chiar daca era mulata!
Andiaroro, bine ca te-ai invatat cu pupaturile, eu nu prea le suport. Sa poarte bebe sanatos lucrusoarele si mai ales bavetica de care-i asa mandru taticul!
Ioana, dar oare nu gasesti un zugrav sa-ti rezolve problema aia la ferestre? Ii trebuie doar o zi! Cat despre parchet nu te mai chinui atat cu apa ca nu iese varul, da si tu cu Pronto pentru parchet ca scapi mai repede, si nu te mai apleca, foloseste un mop!
Denisa, alcoolul din vin se evapora la cuptor asa ca nici o grija, sper ca a fost bun pestele si le-a placut si musafirilor! Vad ca voi pastrati traditia din Romania, cu musafiri pusi la masa, ca din cate stiu eu prin alte tari te servesc cu o "dulceata" si larevedere, asta in cazul in care nu ati fost invitati expre la cina unde si acolo daca mai vrei o a doua portie se uita lung la tine!
Aoleu cat am scris, sper ca mi-am amintit de toata lumea...a
Monica, multumesc ca ai intebat de mine, tu acum te scoli si treci la putina contabilitate sau la citit ziare!

daniela 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Daniela, nu ma doare piciorul din cauza vreunui nerv. Pur si simplu, laba piciorului cu tot cu talpa este umflata, dureroasa si in repaus si la mers. Am facut deja o saptamana. Socrosenia cica "ai albumina". Pai ce, albumina "circula" doar printr-un picior la mine?
Si asta tocmai cand imi propusesem sa ies zilnic la plimbare, pe jos... Ati vazut vreodata pinguin schiop? Io sunt ala ! Dupa ce ca am cea mai mare burta de pe aici si am pus cele mai multe kile... acuma sunt si schioapa, nah!
Era sa uit (ca de obicei): ce bine ca nu mai ai dureri! S-o tii tot asa.

Kiki 29w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Neata' fetele cu burtici!
Semnez si eu de dimineata.
A inceput sa ma doara si pe mine burtica, nu mai pot dormi acum nici pe parti. O sa ajung sa dorm ca si ... nu mai stiu cine a zis, in fund...dar si asa ma doare spatele. Off, am zis ca nu ma mai plang dar vad ca tot o fac.
Sunt singura sotul a plecat la meditatii - asa se cheama acum - si ma plictisesc rau de tot.
Ce spuneati voi ca ieri v-a fost rau, ca ati avut arsuri de la peste? Pai vedeti, se confirma in continuare, eu vineri am cumparat peste (de, poftele) si cine a suferit ieri toata ziua ... eu, pai ce numai voi?

Ana poti sa faci puiul si la capac. Pt detalii (...sunati la 8989...) da-mi un PM.

Kiki felicitari sotului.

Diana uite ce am eu cu Johnson: cand eram mai "mica" foloseam sapunul, samponul si uleiul ... dupa o luna m-am trezit plina de bubite. Am zis ca oi fi facut vreo alergie, asa ca am continuat ... dupa inca o saptamana bubitele sau transformat in rani in toata regula. Am o matusa care lucra intr-un laborator de cercetari, mi-a facut toate analizele rezultat: de vina este produsul Johnson, binenteles am renuntat. Cand a aparut samponul "fara lacrimi", zic hai sa mai incerc odata...rezulta aceasi reactie, plus ca ma usturau ochii de muream, am renuntat iar. Anul acesta zic "hai ca poate au mai schimbat ceva la el" si iau ulei ca sa ma dau pe burtic... rezultat plina de bube pe toata burtica si pe sani...am renuntat imediat. Si nu l-am folosit decat o saptamana.Tratament nu puteam sa iau si uite asa am suferit o luna pt vindecarea acelor bubite.
Acum difera de la persoana la persoana. Si mai este o problema: la noi in tara toate aceste produse sunt facute aici in stil romanesc = adica pt a fi mai ieftin scoatem x, adaugam y si rezulta un produs nici pe departe ca cel de la voi.
Asta am eu cu aceasta gama. Sper sa ma intelegi si sa nu te superi ca nu il recomand nimanui si nici la bbul nostru nu-l voi folosi.

Maraki superrr...ti-ai cumparat tot ce ai avut nevoie...marfa. Si cu socrosenia...lasa, sa mai contribuie asa si alta data. Cat mai curand.

Ursoaica 34+

Mergi la inceput